- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.581
Off inşallah ben kahramanmarasta yim burada imkanlar Dr seçimi gibi çok sınırlı maalesefMerhaba,
Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Dr.Asım Uslu'nun ekibinden Handan Hanım yaptı ameliyatımı.İlk kez 2016 Martta Parmak uyuşması,boyun ağrısı,nefes darlığı şikayeti ile ortepediye gitmiştim.Geçen zaman içinde fizik tedavi,spor hekimliği,göğüs hastalıklarına havale ettiler.En son plastik cerrahiye yönlendirdi spor hekimi.2 Ekim'de ameliyat oldum 4 Ekim'de çıktım.İlk gün ağrım oldu biraz da drenler rahatsız etti ama şu an ağrı kesici bile almıyorum iyiyim.Kendi işimi yapıyorum.Hem Ayyıldız hem Doreanse sütyen kullanıyorum.Gece merhemimi sürüp hastaneden verilen bezi koyup sütyeni takıyorum.Sabah duş alıp Diğer sütyeni yıkayıp ütülü pansumanla merhem sürüyorum.Keşke daha önce olsaymışım diyorum.Ameliyattan önce nefes almıyormuşum ben.Alınan2 kg göğüs dokusu nefesimi açtı.
İnşallah bir an evvel olup kurtulursunuz.Dünya varmış
Teşekkür ederim belli bir gramı geçiyorsa karsiliyormus bir araştırın . Eğer devlet te yaptiracaksaniz şimdiden gidin görüşmeye çünkü uzak tarihe gün veriliyormus .Geçmiş olsun hayırlı olsun o kadar kötü deneyim duydum 8 yıl önce ilk ameliyati düşündüğümde ve vazgeçtim o zaman bir de Dr la sıkıntı yasamisim i bir sebepti ama canıma tak etti öğretmenim 15 tatilde yaptırmayı düşünüyorum devlet karşılıyor mu bilmiyorum ev aldigim için buna ayıracak pek bütçemide yok bakalim
Kesinlikle öyle kaldırınca bile nefesim hafifliyo olsam demekki kuş gibi olucam .. Herkezden duyduğum keşke daha önce olsaymışım .. Bende senelerce narkoz korkum yüzünden erteledimMerhaba,
Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Dr.Asım Uslu'nun ekibinden Handan Hanım yaptı ameliyatımı.İlk kez 2016 Martta Parmak uyuşması,boyun ağrısı,nefes darlığı şikayeti ile ortepediye gitmiştim.Geçen zaman içinde fizik tedavi,spor hekimliği,göğüs hastalıklarına havale ettiler.En son plastik cerrahiye yönlendirdi spor hekimi.2 Ekim'de ameliyat oldum 4 Ekim'de çıktım.İlk gün ağrım oldu biraz da drenler rahatsız etti ama şu an ağrı kesici bile almıyorum iyiyim.Kendi işimi yapıyorum.Hem Ayyıldız hem Doreanse sütyen kullanıyorum.Gece merhemimi sürüp hastaneden verilen bezi koyup sütyeni takıyorum.Sabah duş alıp Diğer sütyeni yıkayıp ütülü pansumanla merhem sürüyorum.Keşke daha önce olsaymışım diyorum.Ameliyattan önce nefes almıyormuşum ben.Alınan2 kg göğüs dokusu nefesimi açtı.
İnşallah bir an evvel olup kurtulursunuz.Dünya varmış
Merhaba , ben Kayseri'de oldum ameliyatı, Maraş'a yakın olduğu için düşünebilirsin belkiOff inşallah ben kahramanmarasta yim burada imkanlar Dr seçimi gibi çok sınırlı maalesef
Antep oradan daha yakın ama çocuklarım küçük başka bir şehre git gel yapamam öncesinde de muayeneydi falan git gel gerek canimMerhaba , ben Kayseri'de oldum ameliyatı, Maraş'a yakın olduğu için düşünebilirsin belki
Daha çok yeni ameliyatın o tip yaralar ,akıntılar çok normal, endişelenmeKızlar burası ne ya siyahlık koyu yeşil gibi anlayamadım sanki kapanmamış gibi
Geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsin ..resim yokmuMerhaba kızlar. Bugün benim 6. günüm herşey yolunda gidiyor şükür ama ben ne zaman ev işi yapabilirim süpürge yemek vs onları merak ediyorum. Şimdilik annem kalıyor yanımda ama 15 günlük olunca gidicem diyor. Ben Bursa'da yaşıyorum ailem İzmir de bu yüzden endiseleniyorum 15 günde işlerimi yapar hale gelebilecek miyim . Şuan zarar vericem diye yataktan kalkarken bile birinden yardım alıyorum. Çok mu abartiyorum acaba dikişler açılacak diye.
Teşekkürler. Hayır çekemiyorum çünkü daha bakamıyorumGeçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsin ..resim yokmu
Yani bence bir ay o tarz işler yapmayın sizden önemli mi yani 2 haftadan sonra yemek yapılır da çok zorlamadan ev işi bence bir ayı geçmeden kaldırma indirme yapmayınMerhaba kızlar. Bugün benim 6. günüm herşey yolunda gidiyor şükür ama ben ne zaman ev işi yapabilirim süpürge yemek vs onları merak ediyorum. Şimdilik annem kalıyor yanımda ama 15 günlük olunca gidicem diyor. Ben Bursa'da yaşıyorum ailem İzmir de bu yüzden endiseleniyorum 15 günde işlerimi yapar hale gelebilecek miyim . Şuan zarar vericem diye yataktan kalkarken bile birinden yardım alıyorum. Çok mu abartiyorum acaba dikişler açılacak diye.
BEN bir hafta sonra artık kendim kalkıyordum yataktan zamanla zaten günden güne kollarınızı daha rahat kullanabiliyorsunuz çok zorlamayalım ama çok da endişelenmeyin vücut zamanla kendine geliyorMerhaba kızlar. Bugün benim 6. günüm herşey yolunda gidiyor şükür ama ben ne zaman ev işi yapabilirim süpürge yemek vs onları merak ediyorum. Şimdilik annem kalıyor yanımda ama 15 günlük olunca gidicem diyor. Ben Bursa'da yaşıyorum ailem İzmir de bu yüzden endiseleniyorum 15 günde işlerimi yapar hale gelebilecek miyim . Şuan zarar vericem diye yataktan kalkarken bile birinden yardım alıyorum. Çok mu abartiyorum acaba dikişler açılacak diye.
Bugün kontrolüm vardı doktoruma da sordum hiçbir sınırlama yok istediğini yapabilirsin süpürge ev işi herşey dedi. Bundan sonra başlayacağım bende normal hayatima geri dönmeye tabiki fazla zorlamadan.BEN bir hafta sonra artık kendim kalkıyordum yataktan zamanla zaten günden güne kollarınızı daha rahat kullanabiliyorsunuz çok zorlamayalım ama çok da endişelenmeyin vücut zamanla kendine geliyor
Maşallah gayet güzel görünüyor, çevresini ölçünce kaç cm çıkıyor ? ben bi ara hergün ölçüyordum , tekrar büyüyecek diye ödüm kopuyor :) benim 94-95 cm1.ay fotosu yükledim beybiler.Ben de devlette oldum normalde 4 ay sonraya gün vermişti ama 2 ay sonra aradı birinin iptal olmuş bu hafta olur Musun dedi ben de seve seve kabul ettim .hastaneden hastaneye değişir başka bi yerde de 4 ay sonraya doktor muayenesi bile alamadım yani
canım profilinde gözükmüyor nasıl görebilirim acaba bende ameliyat oldumda 2 hafta oldu daha agrım sızım yok çok sükür ama bir tane dikişimde bir şişlik var açıklık mı değil mi bir türlü anlayamıyorum sende de oldu mu acaba öyle bi durum veya olan varsa paylaşabilir mi1.ay fotosu yükledim beybiler.Ben de devlette oldum normalde 4 ay sonraya gün vermişti ama 2 ay sonra aradı birinin iptal olmuş bu hafta olur Musun dedi ben de seve seve kabul ettim .hastaneden hastaneye değişir başka bi yerde de 4 ay sonraya doktor muayenesi bile alamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?