Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Off inşallah ben kahramanmarasta yim burada imkanlar Dr seçimi gibi çok sınırlı maalesef

Teşekkür ederim belli bir gramı geçiyorsa karsiliyormus bir araştırın . Eğer devlet te yaptiracaksaniz şimdiden gidin görüşmeye çünkü uzak tarihe gün veriliyormus .

Kesinlikle öyle kaldırınca bile nefesim hafifliyo olsam demekki kuş gibi olucam .. Herkezden duyduğum keşke daha önce olsaymışım .. Bende senelerce narkoz korkum yüzünden erteledim şuan bile belki onlarca kafının yakalamak istediği fırsat elimde ben tersiyle itiyorum umarım bigün bende kurtulurum

Kızlar burası ne ya siyahlık koyu yeşil gibi anlayamadım sanki kapanmamış gibi

Eklentiler

• 0E934B06-FAE1-4350-8B71-D4910A126336.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 217
Merhaba kızlar. Bugün benim 6. günüm herşey yolunda gidiyor şükür ama ben ne zaman ev işi yapabilirim süpürge yemek vs onları merak ediyorum. Şimdilik annem kalıyor yanımda ama 15 günlük olunca gidicem diyor. Ben Bursa'da yaşıyorum ailem İzmir de bu yüzden endiseleniyorum 15 günde işlerimi yapar hale gelebilecek miyim . Şuan zarar vericem diye yataktan kalkarken bile birinden yardım alıyorum. Çok mu abartiyorum acaba dikişler açılacak diye.

Geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsin ..resim yokmu

Yani bence bir ay o tarz işler yapmayın sizden önemli mi yani 2 haftadan sonra yemek yapılır da çok zorlamadan ev işi bence bir ayı geçmeden kaldırma indirme yapmayın

Merhaba kizlar
Bende meme küçültme ameliyatı yaptirmak istiyorum bana bilgi verirmisiniz nerde yaptirmami önerirsiniz.
Yurtdisinda oldugum icin istanbul ankara izmir gibi şehirler olmasi gerekiyor.
Simdiden tsk ediyorum

Bence hastaneye göre değişiyor, biran önce gidip görüşün derim ben. Çünkü bana biri iki ay sonra gel yaparız ameliyatını dedi biri de en az bir sene dedi ki bunlar aynı ilçede hastaneler

1.ay fotosu yükledim beybiler.Ben de devlette oldum normalde 4 ay sonraya gün vermişti ama 2 ay sonra aradı birinin iptal olmuş bu hafta olur Musun dedi ben de seve seve kabul ettim .hastaneden hastaneye değişir başka bi yerde de 4 ay sonraya doktor muayenesi bile alamadım yani

BEN bir hafta sonra artık kendim kalkıyordum yataktan zamanla zaten günden güne kollarınızı daha rahat kullanabiliyorsunuz çok zorlamayalım ama çok da endişelenmeyin vücut zamanla kendine geliyor

BEN bir hafta sonra artık kendim kalkıyordum yataktan zamanla zaten günden güne kollarınızı daha rahat kullanabiliyorsunuz çok zorlamayalım ama çok da endişelenmeyin vücut zamanla kendine geliyor
Bugün kontrolüm vardı doktoruma da sordum hiçbir sınırlama yok istediğini yapabilirsin süpürge ev işi herşey dedi. Bundan sonra başlayacağım bende normal hayatima geri dönmeye tabiki fazla zorlamadan.

Maşallah gayet güzel görünüyor, çevresini ölçünce kaç cm çıkıyor ? ben bi ara hergün ölçüyordum , tekrar büyüyecek diye ödüm kopuyor :) benim 94-95 cm

canım profilinde gözükmüyor nasıl görebilirim acaba bende ameliyat oldumda 2 hafta oldu daha agrım sızım yok çok sükür ama bir tane dikişimde bir şişlik var açıklık mı değil mi bir türlü anlayamıyorum sende de oldu mu acaba öyle bi durum veya olan varsa paylaşabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…