- 4 Şubat 2016
- 178
- 254
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.861
Daha koymadım o fotoları..
Bugün koyacağım nasipse
burada okumadım, silikon bantların kullanımı türkiyede çok yaygın değil, google da aratırsanız araştırmaları göreceksinizEski izleri geçen varsa nasıl geçirdi öğremek isterim
Merhaba G Gozdetkngndz bugün dr randevun vardı seninde yanlış hatırlamıyprsam, nasıl geçti? Bende gatadaki randevuma gittim çok hızlı bir görüşme oldu açıkçası ama doktor güven veren biri o konuda sıkıntım yok sadece tarihle ilgili tereddütlerim varmerhabalar ben yeni üye oldum en çok takıldığım konuların başında mememin büyük olması geliyor ve pazartesi gününe randevu aldım eğitim araştırma hastanesinde kaç hafta sonra veya kaç ay sonra ameliyat yapıyorlar bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim
Son fotoları gördüm, sen öyle söyleyince daha vahim birşey beklemiştim, böyle de kalsaymış hiç dikkat çeken bir durum yok gibi, ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen, benzer durum benim de meme aramdaki bitim yerlerinde var, gün geçtikçe açılmaya başladı ama tam açılmaz ise ben de müdahele edilmesini isterim sanırım, insan bu işe kalkışmışken tam istediği gibi olsun istiyorKızlar
Yeni fotolar koydum.. Bir kaç kişiyi izlemeye başladım..
Yeni üyeleri ya da daha önce konuda yazmayanları kabul etmeyeceğim daha fazla.. Fotolardan sonra birden çoğaldı izleme isteği gelenler.. Tedbirli davranmak zorundayım..
Kızlar
Yeni fotolar koydum.. Bir kaç kişiyi izlemeye başladım..
Yeni üyeleri ya da daha önce konuda yazmayanları kabul etmeyeceğim daha fazla.. Fotolardan sonra birden çoğaldı izleme isteği gelenler.. Tedbirli davranmak zorundayım..
Son fotoları gördüm, sen öyle söyleyince daha vahim birşey beklemiştim, böyle de kalsaymış hiç dikkat çeken bir durum yok gibi, ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen, benzer durum benim de meme aramdaki bitim yerlerinde var, gün geçtikçe açılmaya başladı ama tam açılmaz ise ben de müdahele edilmesini isterim sanırım, insan bu işe kalkışmışken tam istediği gibi olsun istiyor
Yandan da gayet dikmiş memeler tekrar güle güle kullan :)
Bu arada izler için ne yapıyorsun?
Haklısın, bildiğim kadarıyla iz kremlerinde hayli pahalı, işe yarıyor mu o da belli değil.. insanın yapısıyla alakalı iz kalma durumu, 1 seneden sonra pek belli olacağını sanmıyorumo konuda sınıfta kaldım güzelim ya. nerdeyse 3 hafta-1 aydır hiç bir şey sürmüyorum.İstikrarsızım çok. Aslında kantaron yağlı, yapma bir krem karışımı sürüyordum iyi gelmişti. Ama başka şeyler için de kullanınca bitti. Bir daha alamadım ve öyle kaldı. Silikon bant alma durumum yok çünkü dolar üzerinden ve dolar malum
Ama meme başından aşağı inen çizgilerin durmu çok iyi bence. En alt dikişleri söylemiyorum. çünkü en geç onlar iyileşiyorlar zaten. Bi tek areola çevresi bi tık pembe. ama ben "nasılsa istediğim gibi küçüldüler, iz olsa ne olur" kafasındayım sanırım.
Canım Bende gittim doktor yeni başlamış o hastaneye 2 hafta imkanları ortamı tanımam lazım dedi ameliyat için uygun mu diye senin tarihi ne zaman dediler ki ? Ücret talep edildi mi ?Merhaba G Gozdetkngndz bugün dr randevun vardı seninde yanlış hatırlamıyprsam, nasıl geçti? Bende gatadaki randevuma gittim çok hızlı bir görüşme oldu açıkçası ama doktor güven veren biri o konuda sıkıntım yok sadece tarihle ilgili tereddütlerim var
Gecmis olsunnn , antibiyotik ile gecmiyor mu? Neden oluyormus ki boyle?Öncelikle Allah yardımcınız olsun diyeyim bende sorun yaşıyorum zaten sürekli süt bezlerim iltihap uretirdi yıllarca sorun yaşadım şimdide göğüs küçültme ameliyatı oldum sözde bende para verip oldum bu ameliyatı ama çok özensiz yapıldı iki gogsum birbirinden farklı oldu ve gogsumun biri tekrar iltihap üretmeye başladı doktorlar gogsumu tamamen boşaltmaktan bahsediyorlar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?