Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Daha koymadım o fotoları..

Bugün koyacağım nasipse

Kızlar

Yeni fotolar koydum.. Bir kaç kişiyi izlemeye başladım..

Yeni üyeleri ya da daha önce konuda yazmayanları kabul etmeyeceğim daha fazla.. Fotolardan sonra birden çoğaldı izleme isteği gelenler.. Tedbirli davranmak zorundayım..

Merhaba G Gozdetkngndz bugün dr randevun vardı seninde yanlış hatırlamıyprsam, nasıl geçti? Bende gatadaki randevuma gittim çok hızlı bir görüşme oldu açıkçası ama doktor güven veren biri o konuda sıkıntım yok sadece tarihle ilgili tereddütlerim var

Son fotoları gördüm, sen öyle söyleyince daha vahim birşey beklemiştim, böyle de kalsaymış hiç dikkat çeken bir durum yok gibi, ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen, benzer durum benim de meme aramdaki bitim yerlerinde var, gün geçtikçe açılmaya başladı ama tam açılmaz ise ben de müdahele edilmesini isterim sanırım, insan bu işe kalkışmışken tam istediği gibi olsun istiyor
Yandan da gayet dikmiş memeler tekrar güle güle kullan :)
Bu arada izler için ne yapıyorsun?

Ben de fazla birsey var sandım :)) yok valla goze batmiyor bi de benim de baslarda oyle duruyordu, zamanla duzeliyor onlar

o konuda sınıfta kaldım güzelim ya. nerdeyse 3 hafta-1 aydır hiç bir şey sürmüyorum. İstikrarsızım çok. Aslında kantaron yağlı, yapma bir krem karışımı sürüyordum iyi gelmişti. Ama başka şeyler için de kullanınca bitti. Bir daha alamadım ve öyle kaldı. Silikon bant alma durumum yok çünkü dolar üzerinden ve dolar malum
Ama meme başından aşağı inen çizgilerin durmu çok iyi bence. En alt dikişleri söylemiyorum. çünkü en geç onlar iyileşiyorlar zaten. Bi tek areola çevresi bi tık pembe. ama ben "nasılsa istediğim gibi küçüldüler, iz olsa ne olur" kafasındayım sanırım.

insan ilişkileri agresif, işini özensiz yapıyor. Sağ göğsüm alındı yerine meme protezi yerleştirdi. Sağ meme protezini küçük yaptığı için sol memeyi de çok küçültmek zorunda kaldı. Göğsüm alındıktan sonra 8 ay boyunca 2 haftada bir deri genişletme işlemine kendisine gittim , her seferinde sorularıma kaba cevaplar vererek geçiştirdi. Randevulu gitmeme rağmen saatlerce kapısında beklediğim günler oldu. İstemediğim şekil ve ebatta göğüs ameliyatımı yaptı. Derin dikiş izleri bıraktı ve tedavi sürecim boyunca kaba davrandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
rica ederim . Ameliyatı Haziran'da oldum. Biraz daha iyileşmeyi bekliyorum. Sonra iyi bir cerrah arayışına gireceğim. Şuan göğsümün dikey dikişinde beşer santimlik çukurlar var. Diren takmamak için aralıklı dikmiş. 1 ay boyunca akıntı oldu. Bir göğsümü hastalıktan bir göğsümü de yanlış doktor işleminden yitirdim. Umarım kimse yaşadıklarıma maruz kalmasın. Doktorla ilgili onlarca aşağılanma ve sıkıntı yaşadım. Protez olarak ne yerleştireceğini sorduğumda " büyük meme mi istiyorsun " gibi cevaplar aldım. Yara açıkken duş alabilirsin dedi, idare edebilirim mikrop kapmasın dedim . " 2 hafta doldu sana özel kural mı değiştircez" dedi. Hep kaba ve özensiz davrandı. Muayene sıram geldi saatlerce atlattı, bekletti.

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun ama bu duruma erken müdahale edebilseydiniz keşke, sonuçta böyle davranmaya başladığnda başka doktora geçebilirdin onuda şikayet ederdin sağlık bakanlıgına diyicem ama tabi söylemesi kolay. Süreç nasıl işledi bilmiyorum

Kesinlikle haklısınız.. bir kadın için göğüslerini yitirmek zor bir süreç. İşsiz kaldığım bir dönemde hastalandım ve en son ameliyata kadar tavırlarını takmadan işlemi sonlandırmasını bekledim. Yani sadece davranışsal bir sorundur işi iyi olabilir diye bekledim. Ama sonuç böyle olunca bir yerlere yazıp insanları uyarmak istedim.

Öncelikle çok geçmiş gitmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın malesef her meslekte olduğu gibi arada böyleleri oluyo oda size denk gelmiş üzücü bundan sonraki süreç istediğin gibi olur umarım ..!

Haklısın, bildiğim kadarıyla iz kremlerinde hayli pahalı, işe yarıyor mu o da belli değil.. insanın yapısıyla alakalı iz kalma durumu, 1 seneden sonra pek belli olacağını sanmıyorum

Canım Bende gittim doktor yeni başlamış o hastaneye 2 hafta imkanları ortamı tanımam lazım dedi ameliyat için uygun mu diye senin tarihi ne zaman dediler ki ? Ücret talep edildi mi ?

Yaa, eğitim araştırma hastanesiydi değilmi? Bende gittim çok hızlı bir görüşme oldu, çıkış saatine yakın almışım randevumu ne yazıkki. Eylül ortası gibi gel ekimde alırım seni dedi. Ben şubat tatilinde olmak istiyorum öğretmenim dedim, şubatta gidebilirim mecburi hizmet görevindeyim şuan dedi. Sırada çok fazla göğüs kücültme ameliy atı var dedi buarada. Şans işte. Dönem ortasında nasıl olacak bilmiyorum. Bugünde numuneye randevu aldım Ozan beye bakalım o nasıl yaklaşacak.

Mrb arkadaşlar bende eylül 14 te olucam Burak Kaya Ankara universitesi doktor hakkında bilgisi olan varmı? Sorularima kesin cevaplar verdigiji soyleyemem hep tenime vücut yapıma bağladı. Dikişler de sertlik olayından korkuyorum ve sarkık olmasından çok stresliyim

Öncelikle Allah yardımcınız olsun diyeyim bende sorun yaşıyorum zaten sürekli süt bezlerim iltihap uretirdi yıllarca sorun yaşadım şimdide göğüs küçültme ameliyatı oldum sözde bende para verip oldum bu ameliyatı ama çok özensiz yapıldı iki gogsum birbirinden farklı oldu ve gogsumun biri tekrar iltihap üretmeye başladı doktorlar gogsumu tamamen boşaltmaktan bahsediyorlar şimdi

Gecmis olsunnn , antibiyotik ile gecmiyor mu? Neden oluyormus ki boyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…