- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.841
Teşekkür ederim trinity, zayıf vücudun gerçekten çok oranlı olmuş göğüslerin bence çok hoş ve sanki dahada şekillenecek gibi zamanlaİ
izledimm
Evet tipi her geçen gün değişiyor, o yüzden yeni ameliyat olanlar ya da olacaklar paniğe kapılmasın, 2 meme birbirinden bağımsız iyileşiyor, eşitlenmesi en az 6 ay, tamamı 1 yıl benceTeşekkür ederim trinity, zayıf vücudun gerçekten çok oranlı olmuş göğüslerin bence çok hoş ve sanki dahada şekillenecek gibi zamanla
Allah dan başka bişi dilesem olacakmış:)) az önce gezinirken dedim leyla hiç yazmıyo artık nerelerde kendi kendime :) nasılsın iyimisin ?
Beni de izler misinizBenimki 14cm. B Cup oluyor, hatta B/C.. Senin 16cm ile C cup. Bedenin çok ince olduğundan sana iri geliyor. belki B beden olabilirmiş. Ama eğer ameliyat olalı 3 ay olmadıysa üzülme. illa değişiyır. Yerine inmesi yumuşaması falan çok fark ettiriyor.
Yandan foto koymadım çübkü beğenmiyorum. Ameliyatımla alakalı tek sorunlu bölgem yanlar.. "Kulak" kaldı. ingilizce terimi "dog ear" da deniyo sanırım..Ama doktorum söz verdi. Lokal anestezi ile 1-2 dikiş atarak düzeltecek onları.. 6 ayın dolmasını bekliyoruz. O kısımları da koyacağım ama foto. Fikir sahibi olunması için..
Mrb kiLark Bende 2 ay oldu ameliyat olali.iz icin noskar jel kullandım bir iki günde derimi incelterek açıklık oldu bıraktım hiç bişey kullanmıyorum.noskar jel kullanan War mi? fotoğraflar için benide izlermisiniZ ???
Silikon bantları tavsiye ederim,Aralıkta olmuştu ameliyat Yaram agresif iyileşti bant kullanmadım
İlk üç ay işe yarıyormuş bantlar jeller benimkinin zamanı geçmişSilikon bantları tavsiye ederim,
Gayetde güzel iyileşmiş maşallah ..İzledim
Beni de izler misin leyla bilgin
Ben eski yaralar için bile fayda sağladığını okumuştum, bir araştırmakta fayda varİlk üç ay işe yarıyormuş bantlar jeller benimkinin zamanı geçmiş
Heyy burdayım:))) sen nasilsin canimAllah dan başka bişi dilesem olacakmış:)) az önce gezinirken dedim leyla hiç yazmıyo artık nerelerde kendi kendime :) nasılsın iyimisin ?
Ama senin foton yok kiBeni de izler misin leyla bilgin
Ben eski yaralar için bile fayda sağladığını okumuştum, bir araştırmakta fayda var
Arada bi ses ver :) ben iyiyim şükür ..iyi gecelerHeyy burdayım:))) sen nasilsin canim
Ama senin foton yok ki
Ben yeni ameliyat olacağım leylabilgin. Fakat herkes senin göğüslerini çok beğeniyor. Bu yüzden izlemeni istemiştim. Benim ikizlerim var 1 yaşında henüz ve ameliyatima 3 ay var daha. Izlersen sevinirim. Iyi gecelerHeyy burdayım:))) sen nasilsin canim
Ama senin foton yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?