• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim trinity, zayıf vücudun gerçekten çok oranlı olmuş göğüslerin bence çok hoş ve sanki dahada şekillenecek gibi zamanla
Evet tipi her geçen gün değişiyor, o yüzden yeni ameliyat olanlar ya da olacaklar paniğe kapılmasın, 2 meme birbirinden bağımsız iyileşiyor, eşitlenmesi en az 6 ay, tamamı 1 yıl bence

Mrb kiLark Bende 2 ay oldu ameliyat olali.iz icin noskar jel kullandım bir iki günde derimi incelterek açıklık oldu bıraktım hiç bişey kullanmıyorum.noskar jel kullanan War mi? fotoğraflar için benide izlermisiniZ ???

Benimki 14cm. B Cup oluyor, hatta B/C.. Senin 16cm ile C cup. Bedenin çok ince olduğundan sana iri geliyor. belki B beden olabilirmiş. Ama eğer ameliyat olalı 3 ay olmadıysa üzülme. illa değişiyır. Yerine inmesi yumuşaması falan çok fark ettiriyor.

Yandan foto koymadım çübkü beğenmiyorum. Ameliyatımla alakalı tek sorunlu bölgem yanlar.. "Kulak" kaldı. ingilizce terimi "dog ear" da deniyo sanırım..Ama doktorum söz verdi. Lokal anestezi ile 1-2 dikiş atarak düzeltecek onları.. 6 ayın dolmasını bekliyoruz. O kısımları da koyacağım ama foto. Fikir sahibi olunması için..
Beni de izler misiniz

Aralıkta olmuştu ameliyat Yaram agresif iyileşti bant kullanmadım

Eklentiler

• Screenshot_20180812-113136.webp
    Screenshot_20180812-113136.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 328
Back