Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bence gayet iyi büyüklüğü dolgun duruyo çok küçük meme ben sevmiyorum :)

Beni izler misiniz lütfen

Benimki 14cm. B Cup oluyor, hatta B/C.. Senin 16cm ile C cup. Bedenin çok ince olduğundan sana iri geliyor. belki B beden olabilirmiş. Ama eğer ameliyat olalı 3 ay olmadıysa üzülme. illa değişiyır. Yerine inmesi yumuşaması falan çok fark ettiriyor.

Yandan foto koymadım çübkü beğenmiyorum. Ameliyatımla alakalı tek sorunlu bölgem yanlar.. "Kulak" kaldı. ingilizce terimi "dog ear" da deniyo sanırım..Ama doktorum söz verdi. Lokal anestezi ile 1-2 dikiş atarak düzeltecek onları.. 6 ayın dolmasını bekliyoruz. O kısımları da koyacağım ama foto. Fikir sahibi olunması için..

ben ameliyat olalı 2 ay olmak üzere ama şekli tam olarak ne zaman oturucak, ödemlerim indi aslında ama hala şişkinliğim var
Yani benim de 4 gün sonra 2 ay bitiyo ama ödem çok kalmadı çok çok az var alt dikiş taraflarında elime bile gelmiyo artık baya yumuşadılar, şekli de baya oturdu gibi görünüyo sizin çok mu sert ki hala?

Hep beğendiğimiz şeyleri koyarsak zaten çok bi anlamı olmaz ki buranın, biçoğumuz koyduk olumsuz taraflarını da insanlar onları da görmeli bence her türlü riskini bilmeliler eğer yardımcı olmak istiyosak. O kulak problemi kolay çözülebilen bi şey zaten canını sıkma hiç :)

Haklısın b olabilirdi inceyim ama omuzlarım geniş boyum da 1.75, bunları hesaba katarak sanırım doktor b olursa üzülürsün dedi, ben de biraz kendisine teslim ettim, ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu ama sanmıyorum daha küçüleceğini, baya da yumuşadılar, b olmasını tercih ederdim ama olan oldu :)
Yandan durumu bilmiyordum kusura bakma lütfen, fotolardan gördüysen benim de dikişlerim yandan çok uzun, muhtemel potluk kalmasın diye dikişi uzun tuttular,
Teyzemde de senin dediğin gibi potluk var zaten onun alttaki dikişi benim gibi değil çok kısa tutmuş doktor, başından beri tüm alt kısım büzük ve pot duruyordu, doktor düzeltecek onu da neyseki çözümsüz bir sorun değil, benim de göğüs ortamdaki dikiş bitişleri pottu ama zamanla açıldılar

Ben de fotoğraflarınızı görebilir miyim ? :)

Bence C beden mükemmel olmuş,B beden uzun boyda çok düz oluyor.Benim de boyum 175,kilom 55.En son görüştüğüm doktor B-C arası yapıcam demişti.Ben özellikle C istediğimi belirttim.Tamam büyük ve sarkık meme çirkin bişey ama mandalina gibi küçücük meme de hiç kadınsı durmuyor..

Selam bende ameliyat olmayı düşünüyorum şu sıralar ama ben devlet hastanesinde olucam bu yüzden korkuyorum salak gibi ameöiyat videosuda izledim şimdi çok ağrım olurmu normal haysta nekadar sürede dönerim diye endişelerim var 95/100 arası bi bedenim var 95 küçük 100 biraz büyük geliyo bırakın kılık kıyafeti istediğim gibi bi südyen bile alamıyorum maddi olarakta beğeniceğim çok ağır geliyo askı izleri sırt ağrılarıda cabası şimdi acaba aranızda devlet hastanesinde ameliyat olan varmı ???

Ah ben bayılıyorum küçücük memeye, bana da nedense daha seksi geliyor :) keh keh :))
Benimkiler şu an c, boyumuz kilomuz yaklaşık, benimkiler gibi olacaksın ona göre karar ver artık
Bu arada sen de baya incesin çok mu büyük memeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…