- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.901
dikişlerimde şu an sertlik yok, zamanla sarkacak mı bilmiyorum, ameliyat olalı 1,5 ay oldu. doktorum doğum ya da aşırı kilo alıp verme olmazsa sarkmayacağını söyledi. umarım öyle olur, çünkü benim zaten takıntım sarkıklığından dolayıydı.Siz nerde oldunuz ve dikişler de sertlik hissediyomunuz ben de olucam günüm azaldı fotoğraflarını gorebilirmiyim sarkıyor mu zamanla
Selam beni izlermisin lütfenBi foto koydum bu da yandan olsun dostlar :))))
Geçmiş olsun, hangi hastanede hangi dr acaba, memnun kaldınız anladığım kadarıylamerhaba arkadaşlar bende ameliyat olanlar kervanına katıldım 26.günümdeyim.çok şükür bir sıkıntım kalmadı diyebilirim.tecrübelerimi paylaşmak isterim.boyum kısa ve bu boyuma göre fazla iri memelerim vardı ve çok sarkıktı.şükür kurtuldum.ameliyat somrası komplikasyon oldu fakat düzeldi çok şükür.herkese geçmiş olsun
Önden düğmeli ya da fermuarlı bi şey alın, ben iki elbiseme önden fermuar diktirmiştim çok kullanışlı oldu sonda dren falan varken yani altınıza bi şey giyemezken elbise tunik tarzı uzun şeyler kullanışlı olabilir, gerisi klasik terlik ıslak kuru mendil yedek çamaşır gibi ihtiyacınız olabiliceni düşündüğünüz şeyler sürekli yatıcaksınız zaten.Arkadaşlar ben cumartesi olacagim ankara da yaşıyorum ameliyat için giderken yanıma neler almam lazım
Dikine kesilmiyor yani ama yaygın gösteriyor bu kesim yatay olunca doktoraya dedim ama öyle yapiyormusÇıkmazlar diye biliyorum. Dikişler altta düz ya da çok az meme altına uyumlu olarak kavisli şekilde kesiliyor. Eğer sırta doğru varsa göğüslerinin kim doktor liposuction yapıyor (liposakşın) ama devlet ve araştırmalarda yok. özellerde oluyor bildiğim.Bir de yabancı site olan realself sitesinde bir kadına rastlamıştım. meme küçültme ameliyatının kesisi hariç koltuk altı-sırta giden kısmı da ayrıca aldırmıştı..
Cok tesekkur edrim. Siz nerde olmustunuz kime çok güzel maşallah ama o altta yara mi oluştu zor iyileşmiş sankidikişlerimde şu an sertlik yok, zamanla sarkacak mı bilmiyorum, ameliyat olalı 1,5 ay oldu. doktorum doğum ya da aşırı kilo alıp verme olmazsa sarkmayacağını söyledi. umarım öyle olur, çünkü benim zaten takıntım sarkıklığından dolayıydı.
sizi izliyorum bakabilirsiniz
Komplikasyon olma olasılığı yüksek sanki arkadaşımda oldu onunda göğsün birinde derin yara olustumerhaba arkadaşlar bende ameliyat olanlar kervanına katıldım 26.günümdeyim.çok şükür bir sıkıntım kalmadı diyebilirim.tecrübelerimi paylaşmak isterim.boyum kısa ve bu boyuma göre fazla iri memelerim vardı ve çok sarkıktı.şükür kurtuldum.ameliyat somrası komplikasyon oldu fakat düzeldi çok şükür.herkese geçmiş olsun
Ben özelde oldum, altta yara oluşmadı, çok kolay iyileştim, hangi fotodan bahsediyorsunuz acaba?Cok tesekkur edrim. Siz nerde olmustunuz kime çok güzel maşallah ama o altta yara mi oluştu zor iyileşmiş sanki
Altta birleşim noktasından bahsediyorum öyle mi oluyo birleşme noktası olduğu icinBen özelde oldum, altta yara oluşmadı, çok kolay iyileştim, hangi fotodan bahsediyorsunuz acaba?
Evet birleşme noktaları genelde bu şekilde oluyor, ameliyat olacaksanız bu tarz durumlara da hazırlıklı olmalısınız, daha hafif de geçebilir ama daha zor da geçebilir,Altta birleşim noktasından bahsediyorum öyle mi oluyo birleşme noktası olduğu icin
Geçmiş olsun, hangi hastanede hangi dr acaba, memnun kaldınız anladığım kadarıyla
arkadaşlar bende sigara kullanımı ve şeket hastalığıda var.sebep olarak doltorlar sebebinin bunlar olduğunu söylediler ve sol meme aveolamın yamuk olduğunu söylediler.ben kocaeli üniversitesi umuttepe eğitim araştırmada oldum.evt memnun kaldım fakat sol aveolamda simetri bozukluğu var yani yamuk.ayrıca ameliyattan sonra meme başım içe çöküktü ve aktif değildi.sonrasında hemen sülük tedavisine başlandı.iki mememede sülük konarak pis kan akıtıldı baya zorlu bir süreçti ve sonuçta işe yaradı çok şükür düzelmeye başladı.kendimi sürekli telkin ettim moralimi yüksek tuttum.yoksa mememi kaybedebilirdim.
benim yaralarımda sorun olmadı dikiş yerlerim falan hiç sızıntı akıntı vs olmadı benim meme başı aveolamda sıkıntı vardı mememi kaybedebilirdimKomplikasyon olma olasılığı yüksek sanki arkadaşımda oldu onunda göğsün birinde derin yara olustu
Çok geçmiş olsun, sülük olayı fenaymış :) ama atlatmışsınız allahtanbenim yaralarımda sorun olmadı dikiş yerlerim falan hiç sızıntı akıntı vs olmadı benim meme başı aveolamda sıkıntı vardı mememi kaybedebilirdim
evet canım çok şükür.bir bayan vardı memesini kaybetmişti mahkemeye vermişti doktoru .bilmem hatırlarmısınız.aynı durumdan ötürü memesi çürümüş ve hepsini almak zorunda kalmışlar.Allah kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun, sülük olayı fenaymış :) ama atlatmışsınız allahtan
siz ameliyat oldunuz mu evrim.eğer olmadıysanız olmaya karar veren herkes için diyorum ameliyat ömcesi sigarayı bir ay hatta iki ay öncesinden kesinlikle bırakın derim.sonrasında da içmeyin yoksa çok zor sigaranın kötü etkileri bu ameliyatta çokk fazla görülüyor.Çok geçmiş olsun, sülük olayı fenaymış :) ama atlatmışsınız allahtan
Ben olmadım daha, bayramdan sonra bir doktora daha gideceğim herhalde netleşir. Sigara kullanmıyorumsiz ameliyat oldunuz mu evrim.eğer olmadıysanız olmaya karar veren herkes için diyorum ameliyat ömcesi sigarayı bir ay hatta iki ay öncesinden kesinlikle bırakın derim.sonrasında da içmeyin yoksa çok zor sigaranın kötü etkileri bu ameliyatta çokk fazla görülüyor.
hayırlısıyla kurtulırsun inşallah.kaç cup göğüslerin yaşın kaç pekiBen olmadım daha, bayramdan sonra bir doktora daha gideceğim herhalde netleşir. Sigara kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?