Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok geçmiş olsun F Fkd23 doktorumu hatalı buluyorsun, ne yapmayı düşünüyorsun? Buarada benim bugün konuştuğum doktorda pek ilgilenmedi geçiştrdi açıkçası, bende emzirirken çok sorun yaşadım mastit oldum kaç kere acaba etkilermi bende mersk ettim şimdi

Benim doktoru hatalı bulduğum konu goguslerimin farklı olması bu kadar nasıl farklı olabilir sözde çok metlenilen bı doktordu elbet ben bunu yasayacaktim diye düşünüyorum ama işte insan uzuluyo

Yani evet iz kalma ve dikiş-yara iyileşme süreci cildinle alakalı ama dik olması simetrik olması iyi iz bırakılması vs onla alakalı her şeyi sana bağladıysa pek güven verici değil iki tarafa da düşüyo ve doktora düşen şeyler daha önemli bu süreçte.

Çok üzüldüm böyle bi şey yaşamış olmanıza, allah yardımcınız olsun. İnşallah toparlanırsınız her şeyin çaresi var bu zamanda moralinizi yüksek tutun. Tabii yine de kim ne dese boş yaşayan bilir ama ben sizin güçlü bi kadın olduğunuzu anlıyorum. Bunu da hayırlısıyla atlatırsınız umarım. Keşke doktorlar da hasta görüşleri ölçüsünde denetlense ve takip altında tutulsa da böyle şeyler yapma hakkını kendilerinde görmeseler, bunlara doktor demek de yakışmıyo. Herkes yaptığının karşılığını görür merak etmeyin. Size güç kuvvet diliyorum. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın. Susmayalım ki başkalarına zararları dokunmasın.

Benim doktoru hatalı bulduğum konu goguslerimin farklı olması bu kadar nasıl farklı olabilir sözde çok metlenilen bı doktordu elbet ben bunu yasayacaktim diye düşünüyorum ama işte insan uzuluyo
Başka doktora gidip görünmek gerekiyor belkide ama özelde olmamalı yoksa gel şöyle yapalm böyle yapalım der para almak için, yanılıyor olabilirm tabi

Başka doktora gidip görünmek gerekiyor belkide ama özelde olmamalı yoksa gel şöyle yapalm böyle yapalım der para almak için, yanılıyor olabilirm tabi
Her özel hastanede öyle bi mantık olmuyo idealist ve işini iyi yapan doktorlar hastanın durumunu paranın önüne koyuyolar çünkü iyi bi sonuç çıkması önemli onlar için, orda burda kötü anılmaktansa; mühim olan iyi bi doktor bulmak her açıdan. Tecrübeli ve bence orta yaşlı. Özel ya da devlet fark etmez biçok görüş alıp içinize sinen iyi bir doktoru seçmek önemli. Ama işin kontrol sıklığını, ulaşılabilirliğini ve sürekli takibi olmasını da göz önünde bulundurmak lazım bence bu sıradan bi durum değil çünkü, doktorla her konuda görüşmek gerek.

Çok geçmiş olsun. Benim de mastit sonucu göğsüm alındı. Yıllarca antibiyotik tedavisi gördüm , 3 kere apse boşaltma ameliyatı oldum. Ama kronikleştiği için son çare alınması oldu. İçine expander denilen bir doku genişletici kondu. Ama koyulan expander un cc si çok önemli şişirerek istenilen büyüklüğe kadar doku genişletiliyor. 2. Ameliyatta expander çıkarılıp sabit meme protezi yerleştiriyorlar. Uzun ve meşakkatli bir süreç. Yahya baltu nun koyduğu expander anlaştığı medikalcinin standard ölçüsüymüş. Normalde bu ölçü meme büyütme de kullanılıyormuş. Bütün bu ayrıntılara olay başıma gelince vakıf oldum. İnsan hastalıkla uğraşırken sadece iyileşmeye odaklanıyor. Estetik açıdan hekimin insafına kalıyorsunuz yani. Umarım boşaltmaya ihtiyacınız olmaz. Lütfen lütfen hastalığın sonrasını hesaplayarak iyi bir doktor araştırın. Allah yardımcınız olsun

En son gataya bı profesör e gittim onunda dediği tamamen aldırmak olduğu ama ben biraz daha direnmeyi düşünüyorum

İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun sizin doktorunu kimdi ben geriye baktım ama göremedim yazınızı
Ben Ankara'da yaşamıyorum başka bı şehirde yım doktor ismi vermek istemiyorum çünkü gerçekten ilgili bı doktordu ama şansa bana mi denk geldi bilemiyorum onun isminin karalanmasini istemem belki benim gorecegim

Evet tipi her geçen gün değişiyor, o yüzden yeni ameliyat olanlar ya da olacaklar paniğe kapılmasın, 2 meme birbirinden bağımsız iyileşiyor, eşitlenmesi en az 6 ay, tamamı 1 yıl bence
Siz nerde oldunuz ve dikişler de sertlik hissediyomunuz ben de olucam günüm azaldı fotoğraflarını gorebilirmiyim sarkıyor mu zamanla

Hanımlar kafama takılan bişeyde benim koltuk altına girilmesi gerekiyor göğsüm koltuk altında da var. Ameliyat olacağım doktorun tekniği düz şekilde kesiyor. hep mi böyle yoksa dikine de koltuk altına doğru çıkıyorlar mi doktorlar

Haberdar eder misiniz benim

o kadar kısa sürede yaparım dediyse ve doktora güvendiysen hiç kaçırma ol ameliyatı. ameliyatı çarş yapsa diğer ptesi (10gün) hiç bir şey yokmuş gibi gidersin işe. Ne öğretmenisin bilmiyorum ama anaokulu falan değilsen 1 haftada bile gidersin işe. Ben ameliyat olurken perş ameliyat olan bi kadın ptesi işe gideceğim diyordu. masa başı işti o gerçi ama..

Naçizane tavsiyem..

Çıkmazlar diye biliyorum. Dikişler altta düz ya da çok az meme altına uyumlu olarak kavisli şekilde kesiliyor. Eğer sırta doğru varsa göğüslerinin kim doktor liposuction yapıyor (liposakşın) ama devlet ve araştırmalarda yok. özellerde oluyor bildiğim.Bir de yabancı site olan realself sitesinde bir kadına rastlamıştım. meme küçültme ameliyatının kesisi hariç koltuk altı-sırta giden kısmı da ayrıca aldırmıştı..

Teşekkür ederim medusa, bilmemki fiyatla ilgili birşey konuşmadık herhalde medikal malzemeler dışında birşey olmaz. Yani meme ultrasonu istedi sadece birşey ölçüp biçmedide, anlamadım güvensemmi bende dünkü mesajlardan sonra. Doktor belirlemek zor birşey aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…