- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.821
İZliyorumBeni de izler misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İZliyorumBeni de izler misin
Tamamdır, izliyorumBeni de izler misiniz
Merhabalar siz de beni izler misiniz?Evet bence de keske herkes koysa, birbirimize destek oluyor bu fotolar... bende bi 3. Ay fotosu koyayım yarin
Son durumunuz ne oldu merak ettim,Çok sevinirim resim atarsan bekliyorum mutlaka
Bence gayet iyi büyüklüğü dolgun duruyo çok küçük meme ben sevmiyorum :)Eski haline göre küçülmesi gerçekten muazzam olmuş, nasıl rahat olduğunu tahmin edebiliyorum, peki yandan da fotoların var mı dikliği konusunda fikir vermesi açısından, kendimizi çektiğimizden memelerin ne kadar dik olduğu böyle anlaşılamıyor,
Bu arada benim göğüs altı çevrem 74 göğüs çevrem 90, o yüzden hala memelerim çok iri geliyor, haksız mıyım
Beni izler misiniz lütfenKızlar albüme yeni fotolar ekledim.
Yukarıdaki bilgileri 28 mayısta yazmışım..
Ölçü güncelleme yapıyorum.
mem altı ölçüm: 82cm (evet kilo aldım- daha doğrusu kilo veremedim.. ve azcık saldı vücut kendini)
meme çevresi: 96cm
köprücükten meme ucuna: 21,5cm
Boy: 157
Kilo:60,5
Sütyen Bedeni: 80B+
Güya 4. ay kontrolüne kilo verip gidecektim. resmen bi .ok boğazım. şöyle bi 53-55 kilo olsam diyorum ama anca yiyorum..![]()
Beni de izler misinizTamamdır, izliyorum
Senin ölçülerin ne ?Bence gayet iyi büyüklüğü dolgun duruyo çok küçük meme ben sevmiyorum :)
Eski haline göre küçülmesi gerçekten muazzam olmuş, nasıl rahat olduğunu tahmin edebiliyorum, peki yandan da fotoların var mı dikliği konusunda fikir vermesi açısından, kendimizi çektiğimizden memelerin ne kadar dik olduğu böyle anlaşılamıyor,
Bu arada benim göğüs altı çevrem 74 göğüs çevrem 90, o yüzden hala memelerim çok iri geliyor, haksız mıyım
Göğüs altı 85 cmSenin ölçülerin ne ?
Göğüs altı 85 cm
Çevresi 101 cm
Köprücük-Meme başı 20 cm
Tam 85C oluyo benim ölçüm, çok memnunum.
Yani benim de 4 gün sonra 2 ay bitiyo ama ödem çok kalmadı çok çok az var alt dikiş taraflarında elime bile gelmiyo artık baya yumuşadılar, şekli de baya oturdu gibi görünüyo sizin çok mu sert ki hala?ben ameliyat olalı 2 ay olmak üzere ama şekli tam olarak ne zaman oturucak, ödemlerim indi aslında ama hala şişkinliğim var
Hep beğendiğimiz şeyleri koyarsak zaten çok bi anlamı olmaz ki buranın, biçoğumuz koyduk olumsuz taraflarını da insanlar onları da görmeli bence her türlü riskini bilmeliler eğer yardımcı olmak istiyosak. O kulak problemi kolay çözülebilen bi şey zaten canını sıkma hiç :)Benimki 14cm. B Cup oluyor, hatta B/C.. Senin 16cm ile C cup. Bedenin çok ince olduğundan sana iri geliyor. belki B beden olabilirmiş. Ama eğer ameliyat olalı 3 ay olmadıysa üzülme. illa değişiyır. Yerine inmesi yumuşaması falan çok fark ettiriyor.
Yandan foto koymadım çübkü beğenmiyorum. Ameliyatımla alakalı tek sorunlu bölgem yanlar.. "Kulak" kaldı. ingilizce terimi "dog ear" da deniyo sanırım..Ama doktorum söz verdi. Lokal anestezi ile 1-2 dikiş atarak düzeltecek onları.. 6 ayın dolmasını bekliyoruz. O kısımları da koyacağım ama foto. Fikir sahibi olunması için..
Benimki 14cm. B Cup oluyor, hatta B/C.. Senin 16cm ile C cup. Bedenin çok ince olduğundan sana iri geliyor. belki B beden olabilirmiş. Ama eğer ameliyat olalı 3 ay olmadıysa üzülme. illa değişiyır. Yerine inmesi yumuşaması falan çok fark ettiriyor.
Yandan foto koymadım çübkü beğenmiyorum. Ameliyatımla alakalı tek sorunlu bölgem yanlar.. "Kulak" kaldı. ingilizce terimi "dog ear" da deniyo sanırım..Ama doktorum söz verdi. Lokal anestezi ile 1-2 dikiş atarak düzeltecek onları.. 6 ayın dolmasını bekliyoruz. O kısımları da koyacağım ama foto. Fikir sahibi olunması için..
Ben de fotoğraflarınızı görebilir miyim ? :)eğer etrafında yardımcı olacak birileri varsa olabilir tabi.. kilolarını bilmiyorum. benim kızım 10,5kg idi. ilk 10 gün hiç kucağıma almadım. sonrasında yerden falan değilde; yukarıdan-kucaktan kucağa alıp vücudum yan tarafında (kalça konur ya hani öyle) taşıdım. 4.haftadan sonra saldım çayıra gitti :)
2. haftadan sonra çok dikkat ederek, giydirmeye, bez değiştirmeye başlamıştım. ama darbe alırım diye aklım çıkıyordu.
Ameliyatın ilk gecesi 1 kişi refakatçi kesinlikle olmalı (mecbur kalınca hemşirelerden falan tabi ki yardım istenebilir)
ilk bir hafta bez değiştirme, giydirme vs hiç yapmadım.
Bence C beden mükemmel olmuş,B beden uzun boyda çok düz oluyor.Benim de boyum 175,kilom 55.En son görüştüğüm doktor B-C arası yapıcam demişti.Ben özellikle C istediğimi belirttim.Tamam büyük ve sarkık meme çirkin bişey ama mandalina gibi küçücük meme de hiç kadınsı durmuyor..Haklısın b olabilirdi inceyim ama omuzlarım geniş boyum da 1.75, bunları hesaba katarak sanırım doktor b olursa üzülürsün dedi, ben de biraz kendisine teslim ettim, ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu ama sanmıyorum daha küçüleceğini, baya da yumuşadılar, b olmasını tercih ederdim ama olan oldu :)
Yandan durumu bilmiyordum kusura bakma lütfen, fotolardan gördüysen benim de dikişlerim yandan çok uzun, muhtemel potluk kalmasın diye dikişi uzun tuttular,
Teyzemde de senin dediğin gibi potluk var zaten onun alttaki dikişi benim gibi değil çok kısa tutmuş doktor, başından beri tüm alt kısım büzük ve pot duruyordu, doktor düzeltecek onu da neyseki çözümsüz bir sorun değil, benim de göğüs ortamdaki dikiş bitişleri pottu ama zamanla açıldılar
Ah ben bayılıyorum küçücük memeye, bana da nedense daha seksi geliyor :) keh keh :))Bence C beden mükemmel olmuş,B beden uzun boyda çok düz oluyor.Benim de boyum 175,kilom 55.En son görüştüğüm doktor B-C arası yapıcam demişti.Ben özellikle C istediğimi belirttim.Tamam büyük ve sarkık meme çirkin bişey ama mandalina gibi küçücük meme de hiç kadınsı durmuyor..![]()
izledimmTrinty34 ve medusaDejavu beni de izleyebilrmisiniz rica etsem