Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar ben ameliyat olalı 8 ay oldu. Sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirim. Bende ameliyat olmadan önce bu forumdan sorularıma cevap arıyordum :)
Hayırlı olsun bende üçüncü hafta olcam

Kızlar merhaba ben üç gündür üyeyim bu konuyu araştırmak için buraya üye oldum hepinize paylaşımlarınız içşn teşekkür ederim öncelikle. Görüyorumki çok ciddi rakamlara bu aneliyat yapılırken devlette çok daha uygun ama istanbulda pek yapılmıyor gibi geldi. Mahmut beye amelşyat oldunuzmu çok merak ediyorum şuan, nasıl geçti?

Nasılsın çıktınmı hastaneden ?

Çok geçmiş olsun dr nin tam instagram adresini verir misin.özelde mi oldun toplam kaç tl ye mal oldu ameliyatın.

Nasılsın çıktınmı hastaneden ?
Teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim. Kollarımı kaldırıp saçlarımı başlayabiliyorum muhtemelen koltuk altına kadar dikişim olmadığı icin böyle. Dün taburcu olacaktım ama Bugün çıkacağım ben şehir dışından geldiğim icin birgün fazladan kalacağımı söylemiştim öncesinden ne olur ne olmaz diye biraz kas ağrılarım vardı sırt ve boyun drenlerden mi bilmiyorum öğleden önce çıkıp uçak yolculuğu yapacam yusyuvarlak duruyor gerçekten değer

Aşırı büyük olup sarkık olmaması biraz sıradışı aslında fazla büyük olan meme normal olarak sarkıyo çünkü. Ben Hasan Fındıktan çok memnun kaldım isterseniz görüşebilirsiniz.
Hazel merhaba fotolarını gördüm nazar değmesin çok güzel, çok ideal olmuşlar. bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama 9 bin çok fazla bütçemi zorlayacak bir para. İstanbulda yaşayıpta devlette ameliyat olanlar yazsa keşke

Teşekkürler canım. Eski sayfalara da git illa ki bulursun devlette de iyi bi doktor paylaşanlar arasında.

Teşekkürler canım. Eski sayfalara da git illa ki bulursun devlette de iyi bi doktor paylaşanlar arasında.
Hepsini taradım dört gündür gözlerim çıktı yerinden, yüzlerce sayfa msj okudum:) şişli etfalde ve başakşehirde olanlar var ama gata yada numunede olanı göremedim ben Anadolu yakasındayım. Acaba izmit Seka' ya mı gitsem ameliyat olur dönerim eşimle bilemedim valla

Hayırlı yolculuklar sorunsuz iyileşme sürecin olur inş

İzmit Seka'ya gel tabi istersen ama 2019dan önce ameliyat olabilme ihtimalin olduğunu pek sanmıyorum. Sedat Bey aşırı yoğundur. Hastanedeki tek plastik cerrah. Ama Kocaeli devlet hastanesi öyle değil 2-3 tane plastik cerrah var. Ve hatta 1 tanesi kadın. (şahsi tercihini bilemem. Kimisi kadın doktor istiyor) Sıra beklesen bile çok olmaz bence.

Bence gidip doktorlarla görüşün, başkasının tecrübesi çok da bi işe yaramıyo aslında önemli olan sizin ne hissettiğiniz. İstediğiniz hastanelerin doktorlarıyla görüşün illa ki birine karar verirsiniz bence.

Şimdilik Gatadan randevum var onu bekliyorum ama ben daha çok doktorların yaptıjları işe göre yani çıkan sonuçlara göre hareket etmek istedim sanırım, sonucta sağlıklı sonuç almak ve görsel yanı çok önemli. Birkaç yerden daha randevu alırım muhtemelen çok umutlu değilim gatadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…