- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.621
Diğer fotonuzla arada çok fark var gerçekten baya iyi görünüyo geçmiş olsun tekrardan. Kantaron yağını ben de çok duymaya başladım. Silikleştirdi mi izlerinizi ne gibi fayda sağladı? Nerden aldınız?İyi akşamlar kızlar 6. haftamın içindeyim izlerime sarı kantaron yagı cok fayda etti tavsiye ederim noskarı 2 defa kullandım kokusundan nefret ettim.Ödemler gectikce sekli oturmaya basladı foto ekliyorum
Selam dr ne dedi
Doktor 2 tane antibiyotiğe başladı ama bugün 5. Gün bitti ne Ağrı'da azalma oldu nede siste inme İstanbul'a geliyodum Perşembe günü hataya gideceğim bakalım ne diyecekler ağrı çok var ağrı olmasa belki o kadar onemsemeyecem zaten şekilleri birbirinden farklıydı şimdi böyle olunca hepten farklı olduSelam dr ne dedi
Hangı sehırdesınızBugün lazer epilasyona gittiğim hastanede estetik doktoru değişmiş çok iyi bi doktormuş yeni gelen kızlarda benım durumu bildiği için bi görüş drdiler iyi bi fiyatda alıyım dedim :) görüşme ve muayne oldum dediki doçentmiş kendisi aşırı büyük olduğu için çok güzel olmaz sadece küçük ve rahat edebileceğin bi göğüs olur dedi 4 kilo rahat çıkar dedi ve çok yüksek bi rakam söylediama muhakkak olman şart sen bunlarla nasıl yaşıyosun dedi ölçüm yaptı 32 cm çıktı ne durumda olduğumu düşünün benim kadar kimsenin bukadar büyük memesi olduğunu duymadım bu sitede :)
75 olup nasıl büyük oluyormerhaba arkadaşlar ben de meme küçültme yapmak istiyorum ama böyle dimdik olsun istiyorum. Memelerim 75 c yada d cup sarkıkta değil ama aşırı büyük olduğu için boyun ağrısı yapıyor. Kararsız kaldım. Doktor tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.
Kızlar benim goguslerim 90 b o kadar büyük ve sarkık ki emzirince aşağı indiler çatladılar rezil resmen ben esk devlet hastanesinde sordum sadce yapan 1 kadın doktor varmış o da çok afedersiniz şeyine bile takmadı 3000 gibi bir rakam söyledi bir de özellere sor dedi yani yapmamak için elinden geleni yaptı zaten hayatta yaptirmam ona özeller ne kadar ister fikriniz var mi
Kızlar benim goguslerim 90 b o kadar büyük ve sarkık ki emzirince aşağı indiler çatladılar rezil resmen ben esk devlet hastanesinde sordum sadce yapan 1 kadın doktor varmış o da çok afedersiniz şeyine bile takmadı 3000 gibi bir rakam söyledi bir de özellere sor dedi yani yapmamak için elinden geleni yaptı zaten hayatta yaptirmam ona özeller ne kadar ister fikriniz var mi
Doktor 2 tane antibiyotiğe başladı ama bugün 5. Gün bitti ne Ağrı'da azalma oldu nede siste inme İstanbul'a geliyodum Perşembe günü hataya gideceğim bakalım ne diyecekler ağrı çok var ağrı olmasa belki o kadar onemsemeyecem zaten şekilleri birbirinden farklıydı şimdi böyle olunca hepten farklı oldu
O kitlenin ne olduğuna ultrasonla bakılması gerekiyor. Antibiyotikle olacak iş değil ultrason muayenesi iste
Aşırı büyük olup sarkık olmaması biraz sıradışı aslında fazla büyük olan meme normal olarak sarkıyo çünkü. Ben Hasan Fındıktan çok memnun kaldım isterseniz görüşebilirsiniz.merhaba arkadaşlar ben de meme küçültme yapmak istiyorum ama böyle dimdik olsun istiyorum. Memelerim 75 c yada d cup sarkıkta değil ama aşırı büyük olduğu için boyun ağrısı yapıyor. Kararsız kaldım. Doktor tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.
Benim de 8-10 cm yukarı taşındı meme ucum. O doktorun tavrı pek hoş değil açıkçası. Ne demek çok güzel olmaz yapan nasıl yapıyo acaba? Bence siz bikaç doktorla daha görüşün. Fiyatı kaç söyledi bu arada merak ettim.Bugün lazer epilasyona gittiğim hastanede estetik doktoru değişmiş çok iyi bi doktormuş yeni gelen kızlarda benım durumu bildiği için bi görüş drdiler iyi bi fiyatda alıyım dedim :) görüşme ve muayne oldum dediki doçentmiş kendisi aşırı büyük olduğu için çok güzel olmaz sadece küçük ve rahat edebileceğin bi göğüs olur dedi 4 kilo rahat çıkar dedi ve çok yüksek bi rakam söylediama muhakkak olman şart sen bunlarla nasıl yaşıyosun dedi ölçüm yaptı 32 cm çıktı ne durumda olduğumu düşünün benim kadar kimsenin bukadar büyük memesi olduğunu duymadım bu sitede :)
Sarkikliga ve catlaklara bisey diyemem ama B cup buyuk meme degildir, ben ameliyatla B yaptirdim düşünKızlar benim goguslerim 90 b o kadar büyük ve sarkık ki emzirince aşağı indiler çatladılar rezil resmen ben esk devlet hastanesinde sordum sadce yapan 1 kadın doktor varmış o da çok afedersiniz şeyine bile takmadı 3000 gibi bir rakam söyledi bir de özellere sor dedi yani yapmamak için elinden geleni yaptı zaten hayatta yaptirmam ona özeller ne kadar ister fikriniz var mi
Cok guzel anlatmissin canim, bunu sutyen magazasindakilerin bile bilmedigine sahit olmustum :))Merhaba. Öncelikle umarım hayallerinize kavuşursunuz dileğimi iletmek istiyorum.
Sonrasında da 75,80,85,90... diye giden ölçülerin meme değil sırt ölçüsü (75=36 beden 80=38 85=40 90=42.... diye gidiyor) olduğunu, meme ölçülerinin de a,b,c,d,ef.... diye gittiğini söylemek isterim. Meme ölçünüzü öğrenmek için; öncelikle memesiz yani memelerinizin alt kısmı olan bedeninizi çevreleyerek ölçmeniz. Ardından memelerinizi de dahil ederek tüm çevrenizi ölçmeniz gerekir. Büyük ölçüden küçüğünü çıkarttığınızda çıkan fark cm değerinden 7cm ve altıysa A, 8-11cm arası ise B, 12-15cm arası ise C, 16-19 D, 20-24 E, 25 üstü F ölçü diye gider... benim ameliyattan önce bedeb ölçüm 81cm. Meme çevresi ölçüm 104cm gibi bişeydi. Yani 80E ya da 85DD sütyen ölçüsündeydim. Şu an beden çevresi 80cm, meme çevresi ile ölçüm 92-93civarı. 80B+ diyebiliriz. 80C bol geliyor. 85B daha iyi gibi. O da vücuttaki ödem sebepli. Ameliyat olalı 2,5 ay oldu. İki memeden toplam 1300gr alındı. Dikkeştirildi. (Emzirme sonrası sarkma da epey vardı ve içleri doluydu. İçi boş, full deri sarkıklığı değildi yani)
Umarım bu bilgiler sizi biraz daha net sonuçlara götürür. A,b,c diye bahsedilenler Cup ölçüsü diye de anılır. Belirli markaların, bi tık daha pahalı modellerinde cup ölçülü sütyenler bulunur. Türkiyede maleaef çok yaygın bilinmiyor bu sütyen ölçüsü olayı. O yüzdendir ki sırt, boyun, kürek ağrıları kadınlar srasında yaygındır. Ameliyatınızı olana kadar cup ve beden ölçünüzü doğru kararlaştırarak uygun sütue kullanırsanız hayat kaliteniz bir tık daha artabilir. Magicform marka (boynerlerde bulabilirsiniz) toparlayıcı sütyenleri beni ameliyat olana kadar az da olsa rahatlatmıştı. En son Ağustos 2017de satın aldığımda 100-110₺ aralığındaydı fiyatı.
Sevgiler.
Eski halini gorunce valla helal olsun yapan doktora dedim. Cok guzel olmus cidden bir daha söyleyeyim.özellikle senin içinminikkkkkkk Benim ameliyat öncesi kendi çektiğim foto yok ama hastanenin çektiğinin üstünden çekip albüme koydum. Orda önceki halini yeni haliyle görebilirsiniz. Size Fikir olmasını istedim. Yani ne memeler ne hale getirilebiliyo lütfen güvendiğiniz ve işini iyi yapan doktorlarla görüşün arkadaşlar. Süreci uğraşlı bi ameliyat sonuçtan memnun kalıcanız doktorlara karar vermeye çalışın. Yani fotoda dikkat ederseniz çok ciddi bi büyüklük ve sarkıklık var. Meme ucu kocaman. Asimetri var. Ve şu anda mememin üst tarafı dolgun ama eski mememin hizasında baktığımda orası dümdüz ve bomboş eski halinde, şu an orası dolu mesela. Yani ben çok başarılı bi sonuç hatta olabilicek en iyisi olduğunu düşünüyorum eski mememle kıyaslayınca. Siz de lütfen çok araştırın ve içinize sindirin doktorunuzu.
Muhtesem olmus valla bayildim doktorunuzun eline saglik ilk hali baya buyuk ve sarkikmis cok dogru bir karar olmus inanin bende bu yaz cok rahatim ohh be diyorum omuz agrim yok agirligim yok ne guzel ama insan cabuk alisiyor iyiye guzele sanki benim memeler hep boyleydi hic hatirlamak istemiyorum eski hallerini bende fotokoyacagim ama beceremiyorum albüm yapmak istiyorum bos vaktimde ugrasayim olmazsaözellikle senin içinminikkkkkkk Benim ameliyat öncesi kendi çektiğim foto yok ama hastanenin çektiğinin üstünden çekip albüme koydum. Orda önceki halini yeni haliyle görebilirsiniz. Size Fikir olmasını istedim. Yani ne memeler ne hale getirilebiliyo lütfen güvendiğiniz ve işini iyi yapan doktorlarla görüşün arkadaşlar. Süreci uğraşlı bi ameliyat sonuçtan memnun kalıcanız doktorlara karar vermeye çalışın. Yani fotoda dikkat ederseniz çok ciddi bi büyüklük ve sarkıklık var. Meme ucu kocaman. Asimetri var. Ve şu anda mememin üst tarafı dolgun ama eski mememin hizasında baktığımda orası dümdüz ve bomboş eski halinde, şu an orası dolu mesela. Yani ben çok başarılı bi sonuç hatta olabilicek en iyisi olduğunu düşünüyorum eski mememle kıyaslayınca. Siz de lütfen çok araştırın ve içinize sindirin doktorunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?