- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.641
Öncelikle uzun açıklamanız için çok teşekkür ederim böyle olduğunu bilmiyordum ölçüp tekrar sutyen alacağım inanın aldığım sutyenler omzumun içine geçiyor o kadar sarkiklar ki sutyen resmen zorlanıyor yukarı kaldırmaya biradaki tip fak. Hiç gitmedim tatildeyken gideyim ücretsiz derseler anında olurum o kadar biktim 2. Çocuğu düşünmüyorum dolayısıyla emzirmeyeceğim bir daha yoksa dizime gelirler çok sağ olunAyrıca çoğu devlet hastanesi ücretli olarak yapıyor. Ancak eğitim-araştırma hastanelerinden alınan “estetik amaçlı değildir. Tıbbi gerekliliktir.” Raporuyla ücretsiz olabilirsiniz. (Ya da direkt eğitim-araştıma hastanesinde de olabilirsiniz.) İsmime tıklayıp bu konudaki diğer yazdıklarımı en başından beri okuma fırsatınız olursa yaşadıklarımı epey ayrıntılı olarak yazdığımı görebilirsiniz. (Hatta ameliyat sonrası eklediğim 1-2 foto da var) ben devlet hastanesinde rapor ile oldum. 5₺ dahi ödemedim hastaneye. Yanlızca medikal sütyen, ince ip, özel ameliyat ekipmanları için (devletin karşıladıklarını tercih etmedim.) medikal firmasına 1500₺ ödedim.
İstanbulHangı sehırdesınız
90 sırt beden ölçünüzse eğer b cup büyük bi meme değil, küçük. Belki sarkıklık vardır emzirmeden dolayı dikleştirme yapmakla çözülebilir. En iyisi doktorlarla görüşmeniz. Çatlaklar üst taraftaysa onlarda bi değişiklik olmuyo onu söyleyebilirim kalıyo yani. Özeller de şehrine de göre 7bin gibi başlıyo yukarı gidiyo.Kızlar benim goguslerim 90 b o kadar büyük ve sarkık ki emzirince aşağı indiler çatladılar rezil resmen ben esk devlet hastanesinde sordum sadce yapan 1 kadın doktor varmış o da çok afedersiniz şeyine bile takmadı 3000 gibi bir rakam söyledi bir de özellere sor dedi yani yapmamak için elinden geleni yaptı zaten hayatta yaptirmam ona özeller ne kadar ister fikriniz var mi
Arkadaş yazmis sanırım ben yanlış ölçüyormuşum b olmayabilir evet çatlaklar üstte ne yazık ki kuculsun de raziyim artik90 sırt beden ölçünüzse eğer b cup büyük bi meme değil, küçük. Belki sarkıklık vardır emzirmeden dolayı dikleştirme yapmakla çözülebilir. En iyisi doktorlarla görüşmeniz. Çatlaklar üst taraftaysa onlarda bi değişiklik olmuyo onu söyleyebilirim kalıyo yani. Özeller de şehrine de göre 7bin gibi başlıyo yukarı gidiyo.
Bakıyım canımSarkikliga ve catlaklara bisey diyemem ama B cup buyuk meme degildir, ben ameliyatla B yaptirdim düşün
Cok guzel anlatmissin canim, bunu sutyen magazasindakilerin bile bilmedigine sahit olmustum :))
Eski halini gorunce valla helal olsun yapan doktora dedim. Cok guzel olmus cidden bir daha söyleyeyim.minikkkkkkk ne memeler yapiyor doktorlar , sacmalamis bence
Harika olmuş leylayla seninkini çokkkk beğeniyorum istediğim tam benim memeler enden boydan abartmadan seninkinin 3 katıözellikle senin içinminikkkkkkk Benim ameliyat öncesi kendi çektiğim foto yok ama hastanenin çektiğinin üstünden çekip albüme koydum. Orda önceki halini yeni haliyle görebilirsiniz. Size Fikir olmasını istedim. Yani ne memeler ne hale getirilebiliyo lütfen güvendiğiniz ve işini iyi yapan doktorlarla görüşün arkadaşlar. Süreci uğraşlı bi ameliyat sonuçtan memnun kalıcanız doktorlara karar vermeye çalışın. Yani fotoda dikkat ederseniz çok ciddi bi büyüklük ve sarkıklık var. Meme ucu kocaman. Asimetri var. Ve şu anda mememin üst tarafı dolgun ama eski mememin hizasında baktığımda orası dümdüz ve bomboş eski halinde, şu an orası dolu mesela. Yani ben çok başarılı bi sonuç hatta olabilicek en iyisi olduğunu düşünüyorum eski mememle kıyaslayınca. Siz de lütfen çok araştırın ve içinize sindirin doktorunuzu.
14 bin demesinmi yuhhhh dedimBenim de 8-10 cm yukarı taşındı meme ucum. O doktorun tavrı pek hoş değil açıkçası. Ne demek çok güzel olmaz yapan nasıl yapıyo acaba? Bence siz bikaç doktorla daha görüşün. Fiyatı kaç söyledi bu arada merak ettim.
Hmm anladım ortalamanın üzerinde evet. Sen devam et doktor görüşmelerine en iyisi. 3 katıysa bile bi sürü küçültme tekniği var daha farklı yaklaşmalı diye düşünüyorum doktor için. Fikir almaya devam et canım. Hayırlısı inşallah.14 bin demesinmi yuhhhh dedim
Hasan beylede görüşcem takibe aldım instadan bakıyom güzel işçiliği inşAllah canım çokk sağol çok harika olmuş çokkk nazarım degmesin maşallahhhHmm anladım ortalamanın üzerinde evet. Sen devam et doktor görüşmelerine en iyisi. 3 katıysa bile bi sürü küçültme tekniği var daha farklı yaklaşmalı diye düşünüyorum doktor için. Fikir almaya devam et canım. Hayırlısı inşallah.
Çok fazla fotoğraf koymuyo diğer bazı doktorlar gibi ben de tereddüt etmiştim ama o biraz da özgüvenle alakalı sanırım ve görüşünce işinin ehli olduğunu anlamıştım tecrübesinden de kaynaklı. Sen de görüşürsün içine kim sinerse bakarsın canım.Hasan beylede görüşcem takibe aldım instadan bakıyom güzel işçiliği inşAllah canım çokk sağol çok harika olmuş çokkk nazarım degmesin maşallahhh
Merhaba,ben de bu ameliyatı yaptırmak istiyorum.Doktorunuz kimdi? Fotolarınızı görebilirmiyim? :)benim şu minik iltihap olmasa ben de hiç pansuman yapmayacağım da, ben de yaraya sadece batikon ve bepanthen plus sürüyorum diğer yerlere bant yapışık zaten.
doktorlarımızın tarzı birbirine benziyor.
ben ameliyatımı Ersin Ülkür'de oldum. fotoğraf bir ara paylaşmayı düşünüyorum ama fırsatım olmadı henüz.Merhaba,ben de bu ameliyatı yaptırmak istiyorum.Doktorunuz kimdi? Fotolarınızı görebilirmiyim? :)
Çok büyük ve sarkık memeler ilk etapta direk güzel olmuyormuş ikinci ufak bı operasyon daha geçirmek gerekiyormuş benimki öyle oldu ama ikinciyi göze alamiyorumBugün lazer epilasyona gittiğim hastanede estetik doktoru değişmiş çok iyi bi doktormuş yeni gelen kızlarda benım durumu bildiği için bi görüş drdiler iyi bi fiyatda alıyım dedim :) görüşme ve muayne oldum dediki doçentmiş kendisi aşırı büyük olduğu için çok güzel olmaz sadece küçük ve rahat edebileceğin bi göğüs olur dedi 4 kilo rahat çıkar dedi ve çok yüksek bi rakam söylediama muhakkak olman şart sen bunlarla nasıl yaşıyosun dedi ölçüm yaptı 32 cm çıktı ne durumda olduğumu düşünün benim kadar kimsenin bukadar büyük memesi olduğunu duymadım bu sitede :)
Allah allah heralde bu çok büyüklük ve sarkıklıktan dev meme durumunu kastediyosunuz ben anlamadım nasıl güzel olmuyo diye bana hiç gerçekçi gelmiyo. Gittiğim başka bi doktor da bana böyle demişti. İkinci dokunuşlar gerekir sizin durumunuzda diye çok da saçma gelmişti keza kendi doktorumdan sonra da öyle bi şeye gerek olmadı. Sizin ne kadar büyüktü ki memeniz gerekiyo diyosunuz şu an?Çok büyük ve sarkık memeler ilk etapta direk güzel olmuyormuş ikinci ufak bı operasyon daha geçirmek gerekiyormuş benimki öyle oldu ama ikinciyi göze alamiyorum
Ben yaşadım aynen öyle demişti zaten ama ikinciyi göze alamam gibime geliyoAllah allah heralde bu çok büyüklük ve sarkıklıktan dev meme durumunu kastediyosunuz ben anlamadım nasıl güzel olmuyo diye bana hiç gerçekçi gelmiyo. Gittiğim başka bi doktor da bana böyle demişti. İkinci dokunuşlar gerekir sizin durumunuzda diye çok da saçma gelmişti keza kendi doktorumdan sonra da öyle bi şeye gerek olmadı. Sizin ne kadar büyüktü ki memeniz gerekiyo diyosunuz şu an?
Ama memnun kalmanız da önemli bi kere girince bu işe. Aynı şekilde mi olucakmış süreci baştaki gibi yoksa daha mı kolay konuştunuz mu?Ben yaşadım aynen öyle demişti zaten ama ikinciyi göze alamam gibime geliyo
Yaa tek seferde olan var amaÇok büyük ve sarkık memeler ilk etapta direk güzel olmuyormuş ikinci ufak bı operasyon daha geçirmek gerekiyormuş benimki öyle oldu ama ikinciyi göze alamiyorum
Harikaaaaa süper yaa benimde oyle seninki gibi büyük ama süper olmuş maşallahhhMerhaba arkadaşlar ben bugün bu sabah merm küçültme ameliyatımı oldum dr Karacan başaran yaptı ameliyatımı göğüslerim çok aşırı büyük ve sarkıktı ilginç gelecek sizlere ama lolilop yöntemiyle ameliyatımı yaptı şuan küçücükler çok mutluyum halinden dr İnstagram storysine fotolarım şuan mevcut olmak isteyenler mutlaka olsun vazgeçemesin gerçekten küçük meme gibisinyok o kadar nazlı biri olmama rağmen çok iyiyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?