Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Öncelikle uzun açıklamanız için çok teşekkür ederim böyle olduğunu bilmiyordum ölçüp tekrar sutyen alacağım inanın aldığım sutyenler omzumun içine geçiyor o kadar sarkiklar ki sutyen resmen zorlanıyor yukarı kaldırmaya biradaki tip fak. Hiç gitmedim tatildeyken gideyim ücretsiz derseler anında olurum o kadar biktim 2. Çocuğu düşünmüyorum dolayısıyla emzirmeyeceğim bir daha yoksa dizime gelirler çok sağ olun

90 sırt beden ölçünüzse eğer b cup büyük bi meme değil, küçük. Belki sarkıklık vardır emzirmeden dolayı dikleştirme yapmakla çözülebilir. En iyisi doktorlarla görüşmeniz. Çatlaklar üst taraftaysa onlarda bi değişiklik olmuyo onu söyleyebilirim kalıyo yani. Özeller de şehrine de göre 7bin gibi başlıyo yukarı gidiyo.

Arkadaş yazmis sanırım ben yanlış ölçüyormuşum b olmayabilir evet çatlaklar üstte ne yazık ki kuculsun de raziyim artik

Bakıyım canım

Harika olmuş leylayla seninkini çokkkk beğeniyorum istediğim tam benim memeler enden boydan abartmadan seninkinin 3 katı hem dolgun hem aşşada felaket yani ama tabi o doktorun söyledikleri beni yıldıramaz ayrıca şu burdaki destek olayı pahabiçilmez çokk teşekkür ederim beni motive ediyosunuz seviyom siziii

Hasan beylede görüşcem takibe aldım instadan bakıyom güzel işçiliği inşAllah canım çokk sağol çok harika olmuş çokkk nazarım degmesin maşallahhh

Hasan beylede görüşcem takibe aldım instadan bakıyom güzel işçiliği inşAllah canım çokk sağol çok harika olmuş çokkk nazarım degmesin maşallahhh
Çok fazla fotoğraf koymuyo diğer bazı doktorlar gibi ben de tereddüt etmiştim ama o biraz da özgüvenle alakalı sanırım ve görüşünce işinin ehli olduğunu anlamıştım tecrübesinden de kaynaklı. Sen de görüşürsün içine kim sinerse bakarsın canım.

benim şu minik iltihap olmasa ben de hiç pansuman yapmayacağım da, ben de yaraya sadece batikon ve bepanthen plus sürüyorum diğer yerlere bant yapışık zaten.
doktorlarımızın tarzı birbirine benziyor.
Merhaba,ben de bu ameliyatı yaptırmak istiyorum.Doktorunuz kimdi? Fotolarınızı görebilirmiyim? :)

Merhaba,ben de bu ameliyatı yaptırmak istiyorum.Doktorunuz kimdi? Fotolarınızı görebilirmiyim? :)
ben ameliyatımı Ersin Ülkür'de oldum. fotoğraf bir ara paylaşmayı düşünüyorum ama fırsatım olmadı henüz.
Ersin bey ameliyatlarını Ataşehir Acıbadem hastanesinde yapıyor.
ben çok hızlı iyileşme gösterdim. 10. gün iş başı yaptım. 4. günden sonrasında da çok rahattım.
İsterseniz kendisiyle görüşün.

Çok büyük ve sarkık memeler ilk etapta direk güzel olmuyormuş ikinci ufak bı operasyon daha geçirmek gerekiyormuş benimki öyle oldu ama ikinciyi göze alamiyorum

Çok büyük ve sarkık memeler ilk etapta direk güzel olmuyormuş ikinci ufak bı operasyon daha geçirmek gerekiyormuş benimki öyle oldu ama ikinciyi göze alamiyorum
Allah allah heralde bu çok büyüklük ve sarkıklıktan dev meme durumunu kastediyosunuz ben anlamadım nasıl güzel olmuyo diye bana hiç gerçekçi gelmiyo. Gittiğim başka bi doktor da bana böyle demişti. İkinci dokunuşlar gerekir sizin durumunuzda diye çok da saçma gelmişti keza kendi doktorumdan sonra da öyle bi şeye gerek olmadı. Sizin ne kadar büyüktü ki memeniz gerekiyo diyosunuz şu an?

Son düzenleme:
Ben yaşadım aynen öyle demişti zaten ama ikinciyi göze alamam gibime geliyo

Merhaba arkadaşlar ben bugün bu sabah merm küçültme ameliyatımı oldum dr Karacan başaran yaptı ameliyatımı göğüslerim çok aşırı büyük ve sarkıktı ilginç gelecek sizlere ama lolilop yöntemiyle ameliyatımı yaptı şuan küçücükler çok mutluyum halinden dr İnstagram storysine fotolarım şuan mevcut olmak isteyenler mutlaka olsun vazgeçemesin gerçekten küçük meme gibisinyok o kadar nazlı biri olmama rağmen çok iyiyim şuan

Harikaaaaa süper yaa benimde oyle seninki gibi büyük ama süper olmuş maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…