- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.661
Sağ ol canım umarım seninde çok iyi geçerHarikaaaaa süper yaa benimde oyle seninki gibi büyük ama süper olmuş maşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım umarım seninde çok iyi geçerHarikaaaaa süper yaa benimde oyle seninki gibi büyük ama süper olmuş maşallahhh
kızlar ben ameliyat olalı 8 ay oldu. Sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirim. Bende ameliyat olmadan önce bu forumdan sorularıma cevap arıyordum :)
Hayırlı olsun bende üçüncü hafta olcam
Ne çıktı ultrason sonucundaUltrasonla bakıldı şimdi antibiyotiklerden sonra tekrar bakilacak
Nasılsın çıktınmı hastaneden ?Merhaba arkadaşlar ben bugün bu sabah merm küçültme ameliyatımı oldum dr Karacan başaran yaptı ameliyatımı göğüslerim çok aşırı büyük ve sarkıktı ilginç gelecek sizlere ama lolilop yöntemiyle ameliyatımı yaptı şuan küçücükler çok mutluyum halinden dr İnstagram storysine fotolarım şuan mevcut olmak isteyenler mutlaka olsun vazgeçemesin gerçekten küçük meme gibisinyok o kadar nazlı biri olmama rağmen çok iyiyim şuan
Tam instagram hesabını verir misin Dr karacan başaran diye yokNasılsın çıktınmı hastaneden ?
Çok geçmiş olsun dr nin tam instagram adresini verir misin.özelde mi oldun toplam kaç tl ye mal oldu ameliyatın.Merhaba arkadaşlar ben bugün bu sabah merm küçültme ameliyatımı oldum dr Karacan başaran yaptı ameliyatımı göğüslerim çok aşırı büyük ve sarkıktı ilginç gelecek sizlere ama lolilop yöntemiyle ameliyatımı yaptı şuan küçücükler çok mutluyum halinden dr İnstagram storysine fotolarım şuan mevcut olmak isteyenler mutlaka olsun vazgeçemesin gerçekten küçük meme gibisinyok o kadar nazlı biri olmama rağmen çok iyiyim şuan
Teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim. Kollarımı kaldırıp saçlarımı başlayabiliyorum muhtemelen koltuk altına kadar dikişim olmadığı icin böyle. Dün taburcu olacaktım ama Bugün çıkacağım ben şehir dışından geldiğim icin birgün fazladan kalacağımı söylemiştim öncesinden ne olur ne olmaz diye biraz kas ağrılarım vardı sırt ve boyun drenlerden mi bilmiyorum öğleden önce çıkıp uçak yolculuğu yapacam yusyuvarlak duruyor gerçekten değerNasılsın çıktınmı hastaneden ?
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun dr nin tam instagram adresini verir misin.özelde mi oldun toplam kaç tl ye mal oldu ameliyatın.
Geçmiş olsun nerede oldunuz ameliyatı acabaYa simdi kac hafta oldu. Bana neden. Büyüyorlarmis gibi geliyor r 15 günlüğüm daha birileri bana daha kuculecek desin hoff.... Guzeller tamam ama gözüme büyük gelişi
Hazel merhaba fotolarını gördüm nazar değmesin çok güzel, çok ideal olmuşlar. bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama 9 bin çok fazla bütçemi zorlayacak bir para. İstanbulda yaşayıpta devlette ameliyat olanlar yazsa keşkeAşırı büyük olup sarkık olmaması biraz sıradışı aslında fazla büyük olan meme normal olarak sarkıyo çünkü. Ben Hasan Fındıktan çok memnun kaldım isterseniz görüşebilirsiniz.
Teşekkürler canım. Eski sayfalara da git illa ki bulursun devlette de iyi bi doktor paylaşanlar arasında.Hazel merhaba fotolarını gördüm nazar değmesin çok güzel, çok ideal olmuşlar. bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama 9 bin çok fazla bütçemi zorlayacak bir para. İstanbulda yaşayıpta devlette ameliyat olanlar yazsa keşke
Hepsini taradım dört gündür gözlerim çıktı yerinden, yüzlerce sayfa msj okudum:) şişli etfalde ve başakşehirde olanlar var ama gata yada numunede olanı göremedim ben Anadolu yakasındayım. Acaba izmit Seka' ya mı gitsem ameliyat olur dönerim eşimle bilemedim vallaTeşekkürler canım. Eski sayfalara da git illa ki bulursun devlette de iyi bi doktor paylaşanlar arasında.
Hayırlı yolculuklar sorunsuz iyileşme sürecin olur inşTeşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim. Kollarımı kaldırıp saçlarımı başlayabiliyorum muhtemelen koltuk altına kadar dikişim olmadığı icin böyle. Dün taburcu olacaktım ama Bugün çıkacağım ben şehir dışından geldiğim icin birgün fazladan kalacağımı söylemiştim öncesinden ne olur ne olmaz diye biraz kas ağrılarım vardı sırt ve boyun drenlerden mi bilmiyorum öğleden önce çıkıp uçak yolculuğu yapacam yusyuvarlak duruyor gerçekten değer
Teşekkür ederim inşallahHayırlı yolculuklar sorunsuz iyileşme sürecin olur inş
Hepsini taradım dört gündür gözlerim çıktı yerinden, yüzlerce sayfa msj okudum:) şişli etfalde ve başakşehirde olanlar var ama gata yada numunede olanı göremedim ben Anadolu yakasındayım. Acaba izmit Seka' ya mı gitsem ameliyat olur dönerim eşimle bilemedim valla
Bence gidip doktorlarla görüşün, başkasının tecrübesi çok da bi işe yaramıyo aslında önemli olan sizin ne hissettiğiniz. İstediğiniz hastanelerin doktorlarıyla görüşün illa ki birine karar verirsiniz bence.Hepsini taradım dört gündür gözlerim çıktı yerinden, yüzlerce sayfa msj okudum:) şişli etfalde ve başakşehirde olanlar var ama gata yada numunede olanı göremedim ben Anadolu yakasındayım. Acaba izmit Seka' ya mı gitsem ameliyat olur dönerim eşimle bilemedim valla
Selam izlermisin bakayımKızlar tekrardan merhaba..
Sanırım sonunda albüm oluşturabildim. Yalnızca kendi takip ettiklerime izin verdim görüntüleme ayarını. Bi bakabilir misiniz acaba gözüküyor mu?
H Hazel4
L LeylaBilgin