Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hadi ya doktorla telde konuştum yarın ultrason çekecekler iltihabik bir durum olabilir dedi inşallah öyledir de antibiyotikle kurtarın
merhaba 2 hafta oldu bandajlıyım Merakımdan soruyorum ilthiap nezaman Başladı bandaj varken anlaşılırmı Ben de budurum nezaman beli Eder Sag gösüm Tam kalbimin orası arıyor yada Ben öyle his ediyorum bilmiyorum bengibi kalbi agriyor hisi olan varmı?

3 gün oldu bugün genel cerrahada gideceğim bugün bakayım ne diyecek

Herkese merhaba, 5. haftamı bitirdim 5. Kontrolümden geldim, her şey serbest dedi doktorum. İz kremi önermedi istersen istediğini al kullan dedi kızarma yaparsa alerji yapabilir hemen kes dedi yüzde iki işe yarıyo dedi. Kullanmayı düşünmüyodum ben de zaten. Bepanthen kullanmaya devam edicem nemli kalması için. 5 haftalık fotolar da albümde. Herkese iyi hafta sonları diliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba çok güzel olmuş geçmiş olsun sizin ölçünüz kaçtı önceden kaça düştünüz

çok güzel olmuş, şekli ve kalkıklığı benimkine benzemiş.
bana da doktor krem vermedi ama silikon bantların çok işe yaradığını söyledi aklınızda bulunsun
Teşekkür ederim ben de en çok dikliğine seviniyorum zaten. Sizin de öyle olmasına sevindim :) Siz kullandınız mı silikon bant?

Teşekkür ederim ben de en çok dikliğine seviniyorum zaten. Sizin de öyle olmasına sevindim :) Siz kullandınız mı silikon bant?

hem burada hem de dışarıda ameliyatlardan gördüğüm kadarıyla doktorlar genelde küçültüyor ama dikleştirme kısmını yapmıyorlar. ben meme altımın tamamen açık ve havada göründüğü halinde istiyordum. evet küçülmesi güzel ama dimdik ve sıkı olmadıktan sonra ameliyat olmanın bir anlamı yok gibi geliyordu. neyse ki gönlüme göre oldu.
ben bantları kullanıyorum şu an, zaten 25 temmuzda 1 ayım bitti. henüz yeni ameliyatlılardan sayılırım. o bantlar devamlı yapışık dolaşıyorum. duştan duşa çıkarıyor ılık suyla yıkayıp tekrar yapıştırıyorum. bana bir zorluğu yok. faydası olacak mı ilerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım.
bu arada sağ mememin izleri neredeyse silikleşti ve ince bir çizgi halinde ama sol mememde aşağı doğru inen çizgide hala ufak da olsa yara var. süreci çok uzadı ve iyileşemedi. nedenini gerçekten anlayamıyorum. bu tarz durumlar yaşayan oldu mu ? doktor sorun yok dese de tecrübe edenler var ise paylaşabilir mi ?

Evet diklik konusu gerçekten de öyle size katılıyorum sadece küçültüp üst dolgunluk için falan pek bir şey yapılmıyo sanırım onu özellikle konuşmak gerekiyo. Benim de iyileşme konusunda sağ memem daha geriden geliyo alt birleşim yeri hala küçük kabuklu, bence normal durumlar bunlar endişelenmeyin. Ben iz konusunu araştırdığımda tamamen ciltsel ve genetik olduğunu okudum. Dışardan bi etkenin çok bir şey değiştirmediğini vs. Kullanmayı düşünmedim o yüzden bi an önce normal hayata dönmek istediğim için de bant falan da bilmiyorum çok çekici gelmiyo zaten illa ki soluyo izler zamanla. Benim de 1,5 ay olucak 6. Haftanın içindeyim normal sütyene geçicem bu hafta o yüzden nemlendirici krem dışında başka pek bi şey kullanmak istemiyorum. Teşekkür ederim yanıtınız için. Geçmiş olsun. :)

üst dolgunluk için doktorum alttan aldığı meme dokularını kaburgama diktiğini söyledi :)
iz konusunda benim cerrahım da yüzde elli bizim işimiz yüzde elli kişiyle ilgili bir durum dedi.
son olarak o kabuklu kısımları şu an kendi haline mi bıraktınız yoksa pansuman yapıyor musunuz ? ayrıca siz de özelde mi olmuştunuz ?

Evet onun özel bi dikim tekniği olduğunu söylemişti bana da doktorum. Ben 10 günden sonra bıraktım pansumanı kapamayı filan. Kabuklu yerlere duştan sonra batikon sonra da bepanthen plus sürüp sütyen giyiyorum. Şu an bitti bütün kabuklar zaten doktorum çoğunu soymuştu kalanları da ben soydum tabii bariz altının geldiğini bildiklerimi zaten onlar atıcak gibi oluyolardı. Ama birleşimleri ellemedim. Şu an o küçük yere özel bi şey yapmıyorum sadece krem sürüyorum her yere ben. Evet özelde oldum.

benim şu minik iltihap olmasa ben de hiç pansuman yapmayacağım da, ben de yaraya sadece batikon ve bepanthen plus sürüyorum diğer yerlere bant yapışık zaten.
doktorlarımızın tarzı birbirine benziyor.

benim şu minik iltihap olmasa ben de hiç pansuman yapmayacağım da, ben de yaraya sadece batikon ve bepanthen plus sürüyorum diğer yerlere bant yapışık zaten.
doktorlarımızın tarzı birbirine benziyor.
Evet :) rahat olması güzel doktorun bence siz de endişelenmeyin. Ben nerdeyse meme ucumu kaybediyodum o zamanda bile onun rahatlığı çok iyi geldi. Sizin de içiniz rahat olsun zaten çoktan geçmiş artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…