- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.641
Öncelikle uzun açıklamanız için çok teşekkür ederim böyle olduğunu bilmiyordum ölçüp tekrar sutyen alacağım inanın aldığım sutyenler omzumun içine geçiyor o kadar sarkiklar ki sutyen resmen zorlanıyor yukarı kaldırmaya biradaki tip fak. Hiç gitmedim tatildeyken gideyim ücretsiz derseler anında olurum o kadar biktim 2. Çocuğu düşünmüyorum dolayısıyla emzirmeyeceğim bir daha yoksa dizime gelirler çok sağ olunAyrıca çoğu devlet hastanesi ücretli olarak yapıyor. Ancak eğitim-araştırma hastanelerinden alınan “estetik amaçlı değildir. Tıbbi gerekliliktir.” Raporuyla ücretsiz olabilirsiniz. (Ya da direkt eğitim-araştıma hastanesinde de olabilirsiniz.) İsmime tıklayıp bu konudaki diğer yazdıklarımı en başından beri okuma fırsatınız olursa yaşadıklarımı epey ayrıntılı olarak yazdığımı görebilirsiniz. (Hatta ameliyat sonrası eklediğim 1-2 foto da var) ben devlet hastanesinde rapor ile oldum. 5₺ dahi ödemedim hastaneye. Yanlızca medikal sütyen, ince ip, özel ameliyat ekipmanları için (devletin karşıladıklarını tercih etmedim.) medikal firmasına 1500₺ ödedim.