• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Vee bu da iki göğsümünde dün gece çekilen yani son hali. Sol göğsüm neredeyse tamamen iyileşti fakat sağ göğsüm gördüğünüz gibi. Psikolojik olarak baya yıprattı beni bu sağ göğsüm. Sabır sabır sabır.. ama geçmiyor geçmek bilmiyor :KK43:
Canim sende album yap normal duz ayaktayken bi cek boyle cok anlasilmiyor, kapaniyor gibi gorunuyor yaralarin

Arkadaşlar herkese merhaba, yeni fotolarla geldim :) pek iç açıcı değil ama sürecimi paylaşmak istiyorum. Sağdaki foto ameliyattan sonraki hali. Sağ göğsüm hep sıkıntılıydı zaten başından beri. Soldaki fotoda dün gece çektiğim son hali.
Siz nerde oldunuz ameliyatınızı özelmi devletmi

Merhabalar
Ben de meme kucultme ameliyati olmaya Karar verdim. Fakat benim oldukca buyuk yaklasik toplamda uc dort kg alinmasi gerekiyormus. Ayni Zaman da sarkiklikta var. Yani dev meme kategorisinde. Ankarada bu konuda gercekten profesyonel ve isini iyi yapan bir plastik cerrah bulmam gerekiyor.benim durum da olup kuculten arkadaslar doktor tavsiyesinde bulunursa sevinirim. Gercekten cok endiseliyim ve doktor arayisindayim
Iyi gunler

Ooo orda 3 arkadaşım ameliyat oldu doktoru baya bi övüyolar peki bu dorun yara sendenmi kaynaklı müdahaledenmi aceba

Doktorum Nurettin Uzer gerçekten harika bi doktor. Yani neden olduğunu tam bilmiyorum açıkçası. Sağ göğsümde meme başında kan akışım iyi değilmiş. Ve vücut içteki dikişleri emmediği için bu şekilde yara olmuş.

Doktorum Nurettin Uzer gerçekten harika bi doktor. Yani neden olduğunu tam bilmiyorum açıkçası. Sağ göğsümde meme başında kan akışım iyi değilmiş. Ve vücut içteki dikişleri emmediği için bu şekilde yara olmuş.
Bian önce iyileşir inş çok geçmiş olsun

Albüme foto yükledim. İzlediklerim bakabilir :)

Geçmiş olsun canım. Gittikçe toparlıyor maşallah. Emin ol kafana takmadıkça daha çabuk iyileşeceksin. İyileşti say onları ve unut.. O zaman bak nasıl toparlıyorsun.

Bu arada ben de foto koyacam koyacam nasip olmuyor bir türlü.. En iyisi yapayım ben de bir albüm..

Dikkatimi çeken nokta şu oldu. Belki fotoyu sen çekiyorsan telefonu tutmadan kaynaklanıyor olabilir ama; düzgün iyileşen memen daha yukarda ve bi tık daha büyük gibi. Memelerin doğasında var herhalde eşit olmamak. Benim ameliyattan önce sol memem bi tık büyüktü. Ameliyatta sağdan 500 soldan 800gr almışlar. (o civar bişeyydi) yine sol bi tık büyük. Hatta sol memenin kahverengisi de biraz büyük.. Napalım artık yapçak bi şey yok.. Doğalarında var sanırım.

Sana iyi iyileşmeler canım... Daha güzel olacaklar bak gör.. Vakit geçtikçe unutuyor insan yaşadıklarını. (Benim yarın 10. hafta.. Halâ inanamıyprum küçük memeli olduğuma.. :D )

Benimde bugun 47. Gun dün havuza gitmeye niyetlendim ama ne biliyim tedirgin oldum vazgectim bir hafta daha gitmemeyim dedim valla sıkıldım artik denize havuza gidememekten :110:doktorum6 hafta sonra girebilirsin demiati ama yine de ne biliyim cekindim aman bisi olur diye :KK12:artikpansuman yapmiyorum sadece krem suruyorum aksamlari sadece brpantol merhem kullaniyorum onarici krem diyor özel bi krem vermedi doktorum yagli ve nemli tutsun yeter dedi hic bir iz giderici krem ise yaramiyormus sanirim o yuzden pahali pahali almaya gerek yok sanirim

Merhabalar
Ben de meme kucultme ameliyati olmaya Karar verdim. Fakat benim oldukca buyuk yaklasik toplamda uc dort kg alinmasi gerekiyormus. Ayni Zaman da sarkiklikta var. Yani dev meme kategorisinde. Ankarada bu konuda gercekten profesyonel ve isini iyi yapan bir plastik cerrah bulmam gerekiyor.benim durum da olup kuculten arkadaslar doktor tavsiyesinde bulunursa sevinirim. Gercekten cok endiseliyim ve doktor arayisindayim
Iyi gunler

Merhabalar
Iyi gunler
Ankara tıp fakultesı genel olarak ıyı

Back
X