- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.441
Öncesi sonrası foto koydummmm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doç . savaş bey yapmıstı amelıyatımı soyadını hatırlamıyorumTesekkur ederim
Geçmiş olsun canım, daha iyisindir umarım, vücut direncini yüksek tut..İnşallah canım çok teşekkür ederim ♥ dün gece fena ateşlendim bademciklerim şiş. Baya hastayım yani. Umarım göğsümü kötü etkilemez.
Merhaba netten baktim savas serel Gali a degilmiDoç . savaş bey yapmıstı amelıyatımı soyadını hatırlamıyorum
Geçmiş olsun canım. Gittikçe toparlıyor maşallah. Emin ol kafana takmadıkça daha çabuk iyileşeceksin. İyileşti say onları ve unut.. O zaman bak nasıl toparlıyorsun.
Bu arada ben de foto koyacam koyacam nasip olmuyor bir türlü.. En iyisi yapayım ben de bir albüm..
Dikkatimi çeken nokta şu oldu. Belki fotoyu sen çekiyorsan telefonu tutmadan kaynaklanıyor olabilir ama; düzgün iyileşen memen daha yukarda ve bi tık daha büyük gibi. Memelerin doğasında var herhalde eşit olmamak. Benim ameliyattan önce sol memem bi tık büyüktü. Ameliyatta sağdan 500 soldan 800gr almışlar. (o civar bişeyydi) yine sol bi tık büyük. Hatta sol memenin kahverengisi de biraz büyük.. Napalım artık yapçak bi şey yok.. Doğalarında var sanırım.
Sana iyi iyileşmeler canım... Daha güzel olacaklar bak gör.. Vakit geçtikçe unutuyor insan yaşadıklarını. (Benim yarın 10. hafta.. Halâ inanamıyprum küçük memeli olduğuma..)
Benimde bugun 47. Gun dün havuza gitmeye niyetlendim ama ne biliyim tedirgin oldum vazgectim bir hafta daha gitmemeyim dedim valla sıkıldım artik denize havuza gidememektendoktorum6 hafta sonra girebilirsin demiati ama yine de ne biliyim cekindim aman bisi olur diye
artikpansuman yapmiyorum sadece krem suruyorum aksamlari sadece brpantol merhem kullaniyorum onarici krem diyor özel bi krem vermedi doktorum yagli ve nemli tutsun yeter dedi hic bir iz giderici krem ise yaramiyormus sanirim o yuzden pahali pahali almaya gerek yok sanirim
Gayet iyi gorunuyor az kalmis sabir her bunye farkli iyilesme suresi farkli protein agirli beslen daha cabuk toparlarsin
Simran_ canim yaralar iyilesiyor bence, onlar da iyilessin cok daha guzel olacak
Kızlar merhaba ne güzel çoğunuz kurtulmuşsunuz:)darısı isteyenlere olsun inşallah. Ben birşey sorucam vu ameliyatı devlet karşılıyor mu.buyuk olunca karşılıyor diye duydum ama bugün bi hastane 2000.2500 dedi. Skolyoz olmuşum birde omuzlarda çukurlasma var canımı çok sıkıyor
Ne mutlu size benimde çok büyük dr. Onayladı büyük olduğunu omuzdski çukurları fark etti ama devlet karşılamıyor bunu dedi. Yatarken bile boynumdaki o yükten oluşan ağrı gecmiyor zorlanıyorum.tesekkur ederim bi kaç hastaneye daha bakınayımBen devlette oldum ameliyatımı ve ücretsiz oldum. Çok büyük ve sarkıktı. Devlet karşıladı benim ameliyatımı.
Ne mutlu size benimde çok büyük dr. Onayladı büyük olduğunu omuzdski çukurları fark etti ama devlet karşılamıyor bunu dedi. Yatarken bile boynumdaki o yükten oluşan ağrı gecmiyor zorlanıyorum.tesekkur ederim bi kaç hastaneye daha bakınayım
Ben izmirdeyim keske ist. Olsaydim kosa kosa giderdim yarin:)Bende başka bi devlet hastanesine gittiğimde 3.500 dediler. Yaptırmadım. İstanbul'da yaşıyorsanız Başakşehir Devlet Hastanesi dr Nurettin Uzer'den bir randevu alın. Benim ameliyatımı yapan doktor.
Evet bende devlette oldum 1600 lira malzeme parası aldılar ameliyat olalı 24 gün oldu çok şükür bı sorun yaşamadım benimkide çok büyük ve sarkikti omuzlarım içe gecmisti ve bel ağrısından ölüyodum 1600 gram yağ almislar ve çok şükür ilk dediğim şey gobegimi görebiliyorum oldu tutulan doktorlar devlet hastaneside olsa bir miktar para alıyorlar sizde eğer bulduğunuz doktor iyi bir doktorsa parasını onemsemeyin çünkü bu ameliyat özel bı ameliyat herkese yaptırılabilicek bı ameliyat değil beni dinlersiniz doktor tercihi yapın parayı onemsemeyin çok şükür doktorum okadar iyiydi ki pansumanimi bile hemşirelere bırakmıyordu kendisi yapıyordu inşallah sizin bulduğunuz doktorda bu kadar ilgili ve iyi bir doktor olur Allah yardımcınız olsunKızlar merhaba ne güzel çoğunuz kurtulmuşsunuz:)darısı isteyenlere olsun inşallah. Ben birşey sorucam vu ameliyatı devlet karşılıyor mu.buyuk olunca karşılıyor diye duydum ama bugün bi hastane 2000.2500 dedi. Skolyoz olmuşum birde omuzlarda çukurlasma var canımı çok sıkıyor
Hoşuma gitti doktor ama bilmiyorum 10ay sonra gel dedi 2ay oldu doğum yapalı bakalım bi kaç dr daha bakayım olmadi ona giderim hafifler insan yaEvet bende devlette oldum 1600 lira malzeme parası aldılar ameliyat olalı 24 gün oldu çok şükür bı sorun yaşamadım benimkide çok büyük ve sarkikti omuzlarım içe gecmisti ve bel ağrısından ölüyodum 1600 gram yağ almislar ve çok şükür ilk dediğim şey gobegimi görebiliyorum oldu tutulan doktorlar devlet hastaneside olsa bir miktar para alıyorlar sizde eğer bulduğunuz doktor iyi bir doktorsa parasını onemsemeyin çünkü bu ameliyat özel bı ameliyat herkese yaptırılabilicek bı ameliyat değil beni dinlersiniz doktor tercihi yapın parayı onemsemeyin çok şükür doktorum okadar iyiydi ki pansumanimi bile hemşirelere bırakmıyordu kendisi yapıyordu inşallah sizin bulduğunuz doktorda bu kadar ilgili ve iyi bir doktor olur Allah yardımcınız olsun
Siz emziriyormusunuz emzirme süreci bitse bile doktor 6 ay geçsin diye bekliyo sıkıntı oluyomusHoşuma gitti doktor ama bilmiyorum 10ay sonra gel dedi 2ay oldu doğum yapalı bakalım bi kaç dr daha bakayım olmadi ona giderim hafifler insan ya
Yok sutum hemen kesildi 1aydır emzirmiyorum.su an olmaz göğüsün karman cormandit hala dediSiz emziriyormusunuz emzirme süreci bitse bile doktor 6 ay geçsin diye bekliyo sıkıntı oluyomus
Evet bide bu ameliyatta sonra kollarinizi belli bir süre hareket ettirmemeniz ağır kaldirmamaniz gerekiyor inşallah çocuğa bakacak birisi vardır ben hala ellerimle doğru düzgün hiç bir şey yapamıyorum karın germe ameliyatıda geçirdim bundan 3 ay önce ama bu daha ağır bı ameliyatYok sutum hemen kesildi 1aydır emzirmiyorum.su an olmaz göğüsün karman cormandit hala dedi
2bebegim var aslında bakan olur ama ne kadar süre kaldırmamak gerekiyor.bunlar büyüyene kadar olamazsam off bu ağrı cekilcek gbi değil artk görünüşünde vile değilim o kadar bunaldimEvet bide bu ameliyatta sonra kollarinizi belli bir süre hareket ettirmemeniz ağır kaldirmamaniz gerekiyor inşallah çocuğa bakacak birisi vardır ben hala ellerimle doğru düzgün hiç bir şey yapamıyorum karın germe ameliyatıda geçirdim bundan 3 ay önce ama bu daha ağır bı ameliyat