• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hemen belli oluyo tabii, ben göz alışkanlığından çok küçük yaa falan demiştim benim c cup oldu ama yumuşayınca hem de ödemi azalınca şu an çok iyi. Ödem dediğimiz öyle çok ciddi oranda bi şişlik değil sadece sert oluyo aşırı bi şişlik olmadı bende ödem sadece sertlik oldu. Evet dimdik oluyo hemen sonrasında ve öyle de kalıyo yani belki 1 2 cm falan düşmüştür, doğallaşıyo yavaştan ama hala dik ve öyle de kalır yıllarca en güzeli zaten bence, küçüklüğünden çok dik olması benim de en istediğim şeydi :)

Ne mutlu size :) benim de DD cup B olsun istiyorum o kadar bıktım ki dikkat çekmesinden kilolu görünmekten istediğimi giyememekten dik duramamaktan,çok şükür ameliyat günümü aldım kasımda oluyorum inşallah :) Hissizlik oldu mu,bir de dren koyulmuş muydu en çok ondan korkuyorum çekince çok acıyormuş ‍♀️

Selamlar kimseler yazmiyor kac gundur nasilsiniz iyilestiniz mi seyma nasil oldun benim dunden beri sag memenin alt ucgen birlesim yerinde baa meydana geliyor neden bilmiyorum her gun yeni bir komplikasyon ya hareket edince batiyor nedense ve bastirincada hafif ayni sekilde boyle olan varmi hic hani gerilme gibi gibi batma anlatabildim mi

Valla sağ göğsümde ki yarada açılan delik kapanmaya başladı. Fakat durum hala aynı bende. Yaram olduğu gibi duruyor, kurumak bilmedi. Doktorum iç dikişlerini vücut emene kadar kapanmaz yara dedi. E ne zaman emecekte kapanacak bilmiyorum. Pansuman yapmaktan gına geldi. Bende de iki göğsümde de ara ara sızlama oluyor. Yan yatmaya başladım artık ve sabahları uyandığımda göğsümün yan tarafları ağrıyor.

Foto yukledim :))) 1. Ay ve 2.5 ay arasindaki farki görebilirsiniz ama sadece albumu olanlari takip ederim bastan soyliyim :)))

Ya cehaletime verin fotoları nereye yüklüyorsunuz albümü olanları takip ederim derken ne albümü kafamda deli sorular ahahah :))

Ya cehaletime verin fotoları nereye yüklüyorsunuz albümü olanları takip ederim derken ne albümü kafamda deli sorular ahahah :))
Profilinden album olustur, gizlilik ayarlari var kimler gorebilir diye, onu takip ettiklerim diye secersen senin izlemedigin hic kimse fotolarıni goremez.
Albumu olmayanlari da izlemezsin bir nevi guvenlik kontrolu :)

Ne mutlu size :) benim de DD cup B olsun istiyorum o kadar bıktım ki dikkat çekmesinden kilolu görünmekten istediğimi giyememekten dik duramamaktan,çok şükür ameliyat günümü aldım kasımda oluyorum inşallah :) Hissizlik oldu mu,bir de dren koyulmuş muydu en çok ondan korkuyorum çekince çok acıyormuş ‍♀️
Vücudunuza ne uyuyosa onu yapar doktorunuz zaten ben çok minyon değilim o yüzden b istemedim. Evet gerçekten olduğundan kilolu göstermesi çok kötüydü ve o sırt ve boyun ağrıları. Hepsinden kurtuldum siz de inşallah sorunsuz kurtulursunuz. Hissiszlik oldu evet sol meme ucum bi haftaya geri geldi hissi sağ daha hala iyileşmede olduğu için onda henüz yok gelir dedi ama doktorum, amaan gelmezse de gelmesin bu rahatlığı yaşadıktan sonra böyle şeyler benim için hep ikinci planda gerçekten. :) dren koyuldu evet önlem amaçlı hiç olmadı kanamam ertesi sabah çıkardılar ben de korkmuştum ama acımadı hiç sadece böyle çekildiğini hissediyosunuz hem de çok uzun değil zaten iki dk sürmüyo bile hiç endişeye gerek yok :) tabii bu tecrübeler hep bireysel ama iyi olacağına inanmamak için hiçbi sebep yok :)

Valla sağ göğsümde ki yarada açılan delik kapanmaya başladı. Fakat durum hala aynı bende. Yaram olduğu gibi duruyor, kurumak bilmedi. Doktorum iç dikişlerini vücut emene kadar kapanmaz yara dedi. E ne zaman emecekte kapanacak bilmiyorum. Pansuman yapmaktan gına geldi. Bende de iki göğsümde de ara ara sızlama oluyor. Yan yatmaya başladım artık ve sabahları uyandığımda göğsümün yan tarafları ağrıyor.
Kapandığına göre demek ki toparlıyo işte Seymacım sıkma canını yavaş da olsa geçicek sonuçta moralini yüksek tut. Geçtiği zaman fotolarına bakıp nerden nereye geldi bak dersin :)

Foto yukledim :))) 1. Ay ve 2.5 ay arasindaki farki görebilirsiniz ama sadece albumu olanlari takip ederim bastan soyliyim :)))
Çok geçmiş olsun umarım çok iyi durumdalardır :) keşke bu kadar gizlemeseniz buraya kim niye girip bakcak ki :) ben de ameliyat olmadan önce hep bakıyodum ve gizleyenleri göremediğim ve kendim de foto ne koyucam :) koyamadığım için göremeyip üzülüyodum. Öyle çok takip eden vardır yazık böyle gizleyince göremiyolar :) tabii yine de tercih meselesii saygılaar sevgiler :KK54:

Çok geçmiş olsun umarım çok iyi durumdalardır :) keşke bu kadar gizlemeseniz buraya kim niye girip bakcak ki :) ben de ameliyat olmadan önce hep bakıyodum ve gizleyenleri göremediğim ve kendim de foto ne koyucam :) koyamadığım için göremeyip üzülüyodum. Öyle çok takip eden vardır yazık böyle gizleyince göremiyolar :) tabii yine de tercih meselesii saygılaar sevgiler :KK54:

Evet daha ameliyat olmayanlar mesela ben merak ediyorum keşke gizlemeseler :(

Kapandığına göre demek ki toparlıyo işte Seymacım sıkma canını yavaş da olsa geçicek sonuçta moralini yüksek tut. Geçtiği zaman fotolarına bakıp nerden nereye geldi bak dersin :)

Ayy inşallah o level a bi gelsem artık :)) yok yok iyi gidiyor çok şükür yani iyi olacak inşallah sağolasın canım benim ♥

Ama simdi ameliyat olduguna gore album yapabilirsin, koy sen de bizde seni görelim olmwz mi?

Arkadaşlar herkese merhaba, yeni fotolarla geldim :) pek iç açıcı değil ama sürecimi paylaşmak istiyorum. Sağdaki foto ameliyattan sonraki hali. Sağ göğsüm hep sıkıntılıydı zaten başından beri. Soldaki fotoda dün gece çektiğim son hali.

Eklentiler

• img1531443842757.webp
    img1531443842757.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 212
Sağdaki foto 10 gün önceki soldaki dün gece çekilen. İyiye mi yoksa kötüye mi gidiyor anlayamıyorum. Belki sizler yorumlayabilirsiniz :)

Eklentiler

• img1531443984636.webp
    img1531443984636.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 264
Vee bu da iki göğsümünde dün gece çekilen yani son hali. Sol göğsüm neredeyse tamamen iyileşti fakat sağ göğsüm gördüğünüz gibi. Psikolojik olarak baya yıprattı beni bu sağ göğsüm. Sabır sabır sabır.. ama geçmiyor geçmek bilmiyor :(

Eklentiler

• img1531444063791.webp
    img1531444063791.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 201
Şaka gibi kızlar ameliyattan sonra regli oldum memeler şişti tabi aşagı indi bir iki cm şimdi 3.haftayı doldrdm topladı yine kendini can sıkmayın hiç iyileşme süresi uzun gercekten zamanla tam seklini alıcak yeni foto ekliycem. Benim ki lolipoptu en altta köpek kulagı olustu böyle bişey yaşayan varmı

Vee bu da iki göğsümünde dün gece çekilen yani son hali. Sol göğsüm neredeyse tamamen iyileşti fakat sağ göğsüm gördüğünüz gibi. Psikolojik olarak baya yıprattı beni bu sağ göğsüm. Sabır sabır sabır.. ama geçmiyor geçmek bilmiyor :KK43:
Sigara kullanıyo musun canım

Vee bu da iki göğsümünde dün gece çekilen yani son hali. Sol göğsüm neredeyse tamamen iyileşti fakat sağ göğsüm gördüğünüz gibi. Psikolojik olarak baya yıprattı beni bu sağ göğsüm. Sabır sabır sabır.. ama geçmiyor geçmek bilmiyor :KK43:
Bana toparlıyo gibi geldi canım çünkü sarılık kapanmış pembe olmuş kapanıyo demektir bu bence. Gönlünü ferah tut.

Back
X