Merhaba. Evet siz "zor iyileşen" kesimdensiniz sanırım. Ama sıkmayın canınızı. Ne açılmalar, ne yaralar gördüm ben "realself" sitesinde. hayret ediyor insan. Evet iyileşme sürecinde zaman geçmiyor bir türlü. Anlayabiliyorum sizi. Ben de ilk 2 hafta çok sıkılmıştım. Doktorum bana 1 hafta kullan dediği antibiyotiği 2-3 hafta kullandım. Tüm kabuklarım düşmeden kesmedim antibiyotikli kremi. hatta normal fito ve noskara geçtikten 10 gün sonra dikiş alındığında (kalan 8-10 tanesi) biraz kanayıp, hafif akıntılar oludu "1-2 gün sür" dediler ben yine 1 hafta sürdüm.
Çok şükür, akıntı, açılma, enf.. vs olmadı. Ama benim Ters T idi ve alt üçgen birleşim yerleri en son iyileşti diyebilirim. Lütfen eski yüklediğim fotolara bak. Pazar günü 2.ayım bitiyor. Yeni foto koyacağım.
(benim de canımın sıkıldığı noktalar var tabi. Misal sol meme ve areola (kahverengisi) sağ memeye göre büyük. En başından beri öyleydi. Eşitlenecek dedi doktor ama artık hiç ümidim yok. Evet ilk günlere göre dehşet bir değişim söz konusu. Yerine oturdu, doğal duruyor, yumuşadı, hisler artmaya başladı falan ama. Çok bariz değilse de ben farkediyorum. Özellikle kahverengiler. Sağ meme ucu çapı 4,2cm Sol meme başı 5cm. Neredeyse 1cm fark var.. bir de alttaki kesilerin sırta uzanan kısımların en ucu havada. Dediğim gibi foto yükleyip göstermeye çalışacağım..)
Demem o ki, elbet iyileşeceksin. Ama lütfen biraz rahat bırak kendini. Bak göreceksin o zaman daha hızlı iyileşeceksin. Herkesin vücudu ve tepkileri farklı. Kıyas olayına girme lütfen..
Sevgiler..