- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.321
Tatlim ben ikinci ayima gircem hala bi yerde meme cevresinde iltihabi bi durum var, tekrar diyorum hep diyecegim 1. Aydan sonra hersey yoluna girmeye basliyor ama asıl 2 aydan sonra komplikasyon oluşma riski tam anlamiyla sifira iniyorselam kızlar bugün 26 gün oldu ameliyat olalı ve sol memenin altında üçgen yerinde hafif bir iltihabi durum var ve hala iyileşemedi sürekli pansuman yapıp kapatıyorum ama çok sıkıldım gerçekten büyük bir ameliyatmış iyileşmesüresi çok uzun iz için doktorum silikon bantlardan tavsiye etmişti ama almadım daha doğrusu alamadım çok pahalı krem önermesini istedim bakalım bu arada sağ meme dik çizgisi ve alt tarafıda kızarık geçermi acaba doktorum 9 gün sonra gelecek amerikadan dört gözle bekliyorum kontrole gitmek için
Bana da olmustu meme ucu koyulasmasi doktor morarmis sadece demistiGeçer merak etme, kızarıklık da normaldir nolcak ki başka. Ben de bi meme ucumun altı hafif koyulaştı umarım meme ucunu kaybetmem diye bekliyorum. Zor gerçekten ameliyat sonrası süreç ama eski memelerimizle bence daha da zor her şeye rağmen.
Tatlim ben ikinci ayima gircem hala bi yerde meme cevresinde iltihabi bi durum var, tekrar diyorum hep diyecegim 1. Aydan sonra hersey yoluna girmeye basliyor ama asıl 2 aydan sonra komplikasyon oluşma riski tam anlamiyla sifira iniyor
Bana da olmustu meme ucu koyulasmasi doktor morarmis sadece demisti
Çok aşırı değilse fark bu normal bi şey zaten. Her ikili organın biri mutlaka azıcık da olsa daha büyüktür. Ameliyattan önce de öyledir yani muhtemelen. Benim de eskiden sol şu an sağ memem bi tık daha büyük. Bu aşırı olmadıkça çok anormal bi durum değil. Ayrıca çok yeni henüz biraz daha dur bakalım eminim minimal düzeye iner, rahatsız etmez.Hanimlar ben de ameliyatimin 6. Gunundeyim. Benim tek sorunum bir gogsumun digerinden buyuk olmasisuan cok odem var anca 1 aya odem gider denildi ama sanki esitlenmicekmis gibi hissediyorum.cok korkuyorum.aynisini yasayan sonra esitlenen var mii
selam kızlar bugün 26 gün oldu ameliyat olalı ve sol memenin altında üçgen yerinde hafif bir iltihabi durum var ve hala iyileşemedi sürekli pansuman yapıp kapatıyorum ama çok sıkıldım gerçekten büyük bir ameliyatmış iyileşmesüresi çok uzun iz için doktorum silikon bantlardan tavsiye etmişti ama almadım daha doğrusu alamadım çok pahalı krem önermesini istedim bakalım bu arada sağ meme dik çizgisi ve alt tarafıda kızarık geçermi acaba doktorum 9 gün sonra gelecek amerikadan dört gözle bekliyorum kontrole gitmek için
Merhabaa benimde bugün 29. gün. Benimde sağ göğsümde meme başımın altındaki dikişte açık yara var iltihap geliyor sürekli ve bende hergün oraya pansuman yapıp bantlıyorum. 2 gün önce 2. kontrolüme gittim. Sağ göğsümde kan akışı iyi değilmiş ondan öyle olmuş. Bende sigara içerek o yaralarımın geç iyileşmesine sebep oluyormuşum. Birde d vitamini ilacı yazdı.
Bende acaip sıkıldım gerçekten internette videolarda anlatıldığı gibi değil iyileşme süreci. Allah yardımcımız olsun.
Yani canım bu ameliyatı olup hala nasıl sigara içebiliyosunız şaşırıyorum valla :) çok ciddi bir damar travması yaşanıyo orda meme ucuyla alakalı yeni yerinde kan akışının sorunsuz sağlanması gerekiyo siz de sigara içerek küçük kan damarlarını tıkıyosunuz. Gerçekten çok ilginç kimse mi anlatmadı içmeyi bırak içilen yerde durmayın diye
her gün yeni bir komlikasyon gerçekten nereden anladı doktor kan akışının iyi olmağını mr filan mı çekildi günde kaç tane sigara içiyorsun da iyileşmesine engel oluyorsun diyor hani bir paket filan mı?ödemlerin indimi benim hala ödemli sert ağrılı sızılı filan aman valla yordu beni bende çok iyiyim diyenlere şaşırıyorum ya ben mızmızım ya başkalarının acı eşiği yüksek yarın tam bir ay olacak bana ama o kadar iyi değilim şu alttaki üçgenler kapansa aslında iyileşme daha hızlı olacak gibiMerhabaa benimde bugün 29. gün. Benimde sağ göğsümde meme başımın altındaki dikişte açık yara var iltihap geliyor sürekli ve bende hergün oraya pansuman yapıp bantlıyorum. 2 gün önce 2. kontrolüme gittim. Sağ göğsümde kan akışı iyi değilmiş ondan öyle olmuş. Bende sigara içerek o yaralarımın geç iyileşmesine sebep oluyormuşum. Birde d vitamini ilacı yazdı.
Bende acaip sıkıldım gerçekten internette videolarda anlatıldığı gibi değil iyileşme süreci. Allah yardımcımız olsun.
Hayır ben geçen sene ameliyat olmaya karar verdim, araştırdıktan sonra da sigarayı bırakıp kilo verdim. Tercih meselesi bence :) umarım sıkıntı çıkmadan toparlanır.Şaşırdığına göre sigara kullanmayan birisin demektir :) kimsenin anlatmasına zaten gerek yok sigaranın her türlü zararlı olduğu aşikar fakat 10 yıldır kullanan biri olarak içmemek yada bırakmak kolay olmuyor.
selamlar
her gün yeni bir komlikasyon gerçekten nereden anladı doktor kan akışının iyi olmağını mr filan mı çekildi günde kaç tane sigara içiyorsun da iyileşmesine engel oluyorsun diyor hani bir paket filan mı?ödemlerin indimi benim hala ödemli sert ağrılı sızılı filan aman valla yordu beni bende çok iyiyim diyenlere şaşırıyorum ya ben mızmızım ya başkalarının acı eşiği yüksek yarın tam bir ay olacak bana ama o kadar iyi değilim şu alttaki üçgenler kapansa aslında iyileşme daha hızlı olacak gibi
Hayır ben geçen sene ameliyat olmaya karar verdim, araştırdıktan sonra da sigarayı bırakıp kilo verdim. Tercih meselesi bence :) umarım sıkıntı çıkmadan toparlanır.
Merhabaa benimde bugün 29. gün. Benimde sağ göğsümde meme başımın altındaki dikişte açık yara var iltihap geliyor sürekli ve bende hergün oraya pansuman yapıp bantlıyorum. 2 gün önce 2. kontrolüme gittim. Sağ göğsümde kan akışı iyi değilmiş ondan öyle olmuş. Bende sigara içerek o yaralarımın geç iyileşmesine sebep oluyormuşum. Birde d vitamini ilacı yazdı.
Benim de ayni yaaa, hic sasirmadim seninle ayni olmasina :)))) sigara iciyorum ve sağ gogsumde iltihap gecmiyor kucuk nokta halinde akiyor yine oluyor kizariyor kasiniyor cildiracagimSağ göğsümde dikişimin dibinde büyük bir morluk vardı ameliyat olduğum andan beri. O su toplarda patlar ya onun gibi oldu. Ve sürekli iltihap geliyor kurutamadım bir türlü. Rif ampul sürüp bantlıyorum. Doktora neden olur dediğimde kan akışın iyi değil sigarada içiyorsun geç iyileşiyor dedi. D vitamini için ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu kullanmadığımı d vitaminimin çok düşük olduğunu söyledim. Tamam bu da etkiler geç iyileşmesine sebep olur dedi ilaç yazdı.
1 paketi 2 günde içiyorum. Yani günde 8-10 adet falan içiyorum.
Sol göğsüm çok iyi gidiyor iyileşme konusunda. Sol göğsüme pansuman yapmayı bıraktım ve kapatmıyorum ozon yağı ve noskara başladım. Fakat buna rağmen ödem hala var. Hele sağ göğsümü anlatmıyorum bile. Sağ göğsümde ödem şişlik ağrı daha fazla. Bende iyiyim diyenleri anlamıyorum. Acı eşiği asla düşük biri değilim. Aslında çok acı da çekmiyorum. Fakat iyileşme sürecim çok iyi gitmiyor. Yada aslında normal olan bu fakat insanlar ben çok iyiyim diye abartıyor :) bilmiyorum yani. Sabretmeye çalışıyorum ama gerçekten sinirlerim yıprandı artık benimde.
Benim de ayni yaaa, hic sasirmadim seninle ayni olmasina :)))) sigara iciyorum ve sağ gogsumde iltihap gecmiyor kucuk nokta halinde akiyor yine oluyor kizariyor kasiniyor cildiracagim
Rif ampulü Dr mu verdi?iyileşme süreci uzun sürüyormuş hakikaten sabır işiSağ göğsümde dikişimin dibinde büyük bir morluk vardı ameliyat olduğum andan beri. O su toplarda patlar ya onun gibi oldu. Ve sürekli iltihap geliyor kurutamadım bir türlü. Rif ampul sürüp bantlıyorum. Doktora neden olur dediğimde kan akışın iyi değil sigarada içiyorsun geç iyileşiyor dedi. D vitamini için ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu kullanmadığımı d vitaminimin çok düşük olduğunu söyledim. Tamam bu da etkiler geç iyileşmesine sebep olur dedi ilaç yazdı.
1 paketi 2 günde içiyorum. Yani günde 8-10 adet falan içiyorum.
Sol göğsüm çok iyi gidiyor iyileşme konusunda. Sol göğsüme pansuman yapmayı bıraktım ve kapatmıyorum ozon yağı ve noskara başladım. Fakat buna rağmen ödem hala var. Hele sağ göğsümü anlatmıyorum bile. Sağ göğsümde ödem şişlik ağrı daha fazla. Bende iyiyim diyenleri anlamıyorum. Acı eşiği asla düşük biri değilim. Aslında çok acı da çekmiyorum. Fakat iyileşme sürecim çok iyi gitmiyor. Yada aslında normal olan bu fakat insanlar ben çok iyiyim diye abartıyor :) bilmiyorum yani. Sabretmeye çalışıyorum ama gerçekten sinirlerim yıprandı artık benimde.
Gecer üzülme temiz tutmaya gayret göster evet zor fakat sabır işi sigarayı azaltmaya calis anliyorum bu yarayi gördükce moralin bozuluyir ve daha cok iciyorsundur ama hic olmazsa bir kac gün kendini tut icmemeye hadi günde bir tane icmeye calis yoksa daha uzun sürebilir iyilesmen bende de sanirim dikis ipligi iltihaplandi simdide batma oluyor elimi gögsüme dokundurdukca batiyor bi de bu cikti başima olsun bir aya kadar hepsi gececek insallah diye umid ediyorum bunlar boyle kalmayacakSürecimiz başından beri aynı gidiyor sizinle :) bikaç saat önce pansuman yaptım yarayı gördükçe moralim bozuluyor ya. Resmini çektim ekte görebilirsiniz benim ki kadar ciddi değildir insallah sizinde. Bu yara nasıl geçer geçeceğine inancım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?