- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.301
meme ultrasonu yada mamografi yapılmadı mı?Kan alındı tansiyon ve parmaktan tansiyon kontrolü bu kadar oldu bende
ben ameliyat günüm daha belli olmadan mamografi kendim çektirmiştim istenir diye , ameliyat öncesi de hemşireye teslim ettim ama bakıldı mı bilmiyorum, genelde istenmiyor ameliyat öncesi tahlil yapılıyor...çıkan parçalarda da bişi çıkmamış çok şükür patalojiden, zaten alınan parçayı mutalaka patalojiye gönderiyorlarmeme ultrasonu kan tahlili ameliyata girmeden öncede anestezi uzmanı görüyor
meme mr yada mamografi yaptıran var mı? ameliyat öncesi ve sonrası arkadaşlar
çok geçmiş olsun umarım hızla iyileşirsin nerede oldun ameliyatını kaç cuptu ölçün kaç oldun ?Herkese merhaba
Ben de bu sabah ameliyat oldum. Erkenden hastaneye geldik çok sürmeden tahlillerden sonra ameliyata aldılar. 3 4 aydır ben de Burdaki bütün yorumları okuyarak fikir edinmeye çalıştım. O yüzden ben de paylaşmak istedim. Doktorum operasyonun çok rutin ve rahat olduğunu ve sonrasında çok ağrılı olmayacağını söylemişti. Gerçekten de öyle oldu. 9 buçuk gibi girdim 12 buçuğa doğru çıktım. İlk uyandığımda ağrısını sanki böyle dikiş yerlerinde yanma gibi hissettim. Acı eşiği düşük biri olmama rağmen gayet ortalama bir acı olduğunu söyleyebilirim. Şu saatlerde çok daha az bir ağrı var, gayet rahatım. Asıl zorluk belki şimdi başlıyo belki ama burdaki hemen hemen herkes gibi ben de şimdiden iyi ki diyorum. Öncesinde çok endişeli ve korkuluydum ama bu sizi yıldırmasın kesinlikle isteyen herkes olmalı diyorum. Yardımcı olabileceğim konularda yardıma hazırım. :)
Benim ultrasonum yeni vardı zaten o yüzden gerek duyulmadımeme ultrasonu yada mamografi yapılmadı mı?
Çok teşekkürler newestte oldum yani f falandı şu an küçük c oldu kilo da verdiğim için içi biraz boşmuş zaten daha çok sarkıklığı toparlandı gibi bi şey oldu. Çok memnunum çok rahat geçti şu an durduğum yerde hiç ağrım yok (nazar değmesin) :) hareket ederken biraz oluyo sadece o kadar. Dikiş izlerini falan çok beğendim yerleri tam olması gereken yerde. Aslında biraz fazla bile küçük geliyo ama sanırım ödemler inince biraz daha kendini bırakıp kendini göstericek sütyen falan da çok sıkı tutuyo. Evet iyileşme uzun umarım hepimiz için çok güzel ve sorunsuz geçer. Ben 1,5 2 ayı gözden çıkardım zaten en az :)çok geçmiş olsun umarım hızla iyileşirsin nerede oldun ameliyatını kaç cuptu ölçün kaç oldun ?
memnun musun ?uzunca bir iyileşme süreci seni bekliyor benim bugün 23.günüm hala gazlı bez koyup kapattığım ufak bir yer var
Evet ters t oldum ve izlerin yerinden de çok memnunum çok temiz bir iş olmuş bu yeni hali bile asla korktuğum gibi değil. Evet burdan ben de çok fikir aldım. Gidişatla ilgili paylaşıcam elimden geldiğince :)Geçmiş olsun ters t mı oldunuz ? İyilesme sürecinde de yorumlarınızı bekliyoruz burayi okuyup cesaretlenen çok kişi var gerçekten.
İzlerin yerinden memnunum derken neyi kastediyorsun ki?Evet ters t oldum ve izlerin yerinden de çok memnunum çok temiz bir iş olmuş bu yeni hali bile asla korktuğum gibi değil. Evet burdan ben de çok fikir aldım. Gidişatla ilgili paylaşıcam elimden geldiğince :)
Yani memenin altında kalıcak olan iz tam altında alta düz inen direkt düz iniyo ve kısa, meme ucunun yeri de memeyi dik ya da sarkık gösterdiği için tam ortada ve yukarda olması önemli falan bunları kastediyorum. Mesela şu yüklediğim iyi planlanamamış iz açısından yukarıda kalmış ya da iz çok geriye gitmiş vs.İzlerin yerinden memnunum derken neyi kastediyorsun ki?
ben ilk devlet hastanesine gittigimde mr ve mamagrofi istedi sonucları genel cerrraha gostermemi istemisti ben hepsini yaptim ama sira gelmeyince özelde ameliyat oldum onlar sadece kan tahlili yaptilar baska herhangi bir tahlil yapmadılarmeme ultrasonu kan tahlili ameliyata girmeden öncede anestezi uzmanı görüyor
meme mr yada mamografi yaptıran var mı? ameliyat öncesi ve sonrası arkadaşlar
Anladim simdi :) foto cok fena ciddenYani memenin altında kalıcak olan iz tam altında alta düz inen direkt düz iniyo ve kısa, meme ucunun yeri de memeyi dik ya da sarkık gösterdiği için tam ortada ve yukarda olması önemli falan bunları kastediyorum. Mesela şu yüklediğim iyi planlanamamış iz açısından yukarıda kalmış ya da iz çok geriye gitmiş vs.
Geçer merak etme, kızarıklık da normaldir nolcak ki başka. Ben de bi meme ucumun altı hafif koyulaştı umarım meme ucunu kaybetmem diye bekliyorum. Zor gerçekten ameliyat sonrası süreç ama eski memelerimizle bence daha da zor her şeye rağmen.selam kızlar bugün 26 gün oldu ameliyat olalı ve sol memenin altında üçgen yerinde hafif bir iltihabi durum var ve hala iyileşemedi sürekli pansuman yapıp kapatıyorum ama çok sıkıldım gerçekten büyük bir ameliyatmış iyileşmesüresi çok uzun iz için doktorum silikon bantlardan tavsiye etmişti ama almadım daha doğrusu alamadım çok pahalı krem önermesini istedim bakalım bu arada sağ meme dik çizgisi ve alt tarafıda kızarık geçermi acaba doktorum 9 gün sonra gelecek amerikadan dört gözle bekliyorum kontrole gitmek için
selam kızlar bugün 26 gün oldu ameliyat olalı ve sol memenin altında üçgen yerinde hafif bir iltihabi durum var ve hala iyileşemedi sürekli pansuman yapıp kapatıyorum ama çok sıkıldım gerçekten büyük bir ameliyatmış iyileşmesüresi çok uzun iz için doktorum silikon bantlardan tavsiye etmişti ama almadım daha doğrusu alamadım çok pahalı krem önermesini istedim bakalım bu arada sağ meme dik çizgisi ve alt tarafıda kızarık geçermi acaba doktorum 9 gün sonra gelecek amerikadan dört gözle bekliyorum kontrole gitmek için
selam kızlar bugün 26 gün oldu ameliyat olalı ve sol memenin altında üçgen yerinde hafif bir iltihabi durum var ve hala iyileşemedi sürekli pansuman yapıp kapatıyorum ama çok sıkıldım gerçekten büyük bir ameliyatmış iyileşmesüresi çok uzun iz için doktorum silikon bantlardan tavsiye etmişti ama almadım daha doğrusu alamadım çok pahalı krem önermesini istedim bakalım bu arada sağ meme dik çizgisi ve alt tarafıda kızarık geçermi acaba doktorum 9 gün sonra gelecek amerikadan dört gözle bekliyorum kontrole gitmek için
hayır alınmadı kaynayan dikişlerden yapıldı birtek ben mi bu kadar promlemliyim bilmiyorum iyileşme süresi uzadıkça sıkılıyorum birde minnoş memişleriminCanım senin dikişlerin alindimi
hayır alınmadı kaynayan dikişlerden yapıldı birtek ben mi bu kadar promlemliyim bilmiyorum iyileşme süresi uzadıkça sıkılıyorum birde minnoş memişleriminaltları pişik oldu off inanmıyorum memeler büyükken pişik olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?