- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.281
Yok artik aman ne bakiyon estetik dr iste karin germe yapip para kazanacak evet benimde memeler kücülünce göbek mide hersey cikti ortaya ama ben iyilesmeye bakiyorum su an yiyorum yani hele bi iyileseyim sonra diyetle kücülür mide göbek moralbozmaya gerekyok iyilesmemiz lazim zaten bu iyilesme cok uzun bir sürecmis napalim drun her dediginide yapamayiz yani karin germe sonra kollarini gerelim bacagini gerelim sonra poponu buyutelim burnunu kulagini derken ahahaha para kalmaz vallaDikislerim alındı cok sukur doktor antibiyotik kremi sürme dedi.gunde bir kere batikon sur ve sargı bezi ile kapa dedi..
5 kilo da vermem gerektiğini söyledi.yalniz şöyle bir tabir de bulundu üç meme varmış gibi duruyomus meme mide karın içinde aynı hizadaymis karin germe ameliyatı yapalım dedi ..moralim bozuldu üç meme varmış gibi duruyomus öyle cok kilom yokki 5 kilo için öyle bir tabir de bulunulurmu
Yok artik aman ne bakiyon estetik dr iste karin germe yapip para kazanacak evet benimde memeler kücülünce göbek mide hersey cikti ortaya ama ben iyilesmeye bakiyorum su an yiyorum yani hele bi iyileseyim sonra diyetle kücülür mide göbek moralbozmaya gerekyok iyilesmemiz lazim zaten bu iyilesme cok uzun bir sürecmis napalim drun her dediginide yapamayiz yani karin germe sonra kollarini gerelim bacagini gerelim sonra poponu buyutelim burnunu kulagini derken ahahaha para kalmaz valla
Merhaba ya benimde düşük sürekli ilaç kullanıyorum senin değerin kaçtı merak ettim benim demir de ferritinin de düşükHerkese merhaba ben devlette ameliyat olacaktım aylar sonra aradılar bugün anestezi raporu için gittim doktorum pazartesi sabah 7 buçukta burada ol ameliyat için dedi rapor çıktı ok ama anestezi doktoru kani biraz düşük yükseltin diye not düşünce benim ameliyat kaldı çok mutsuz ve üzgünüm evet herşeyin hayırlısı ama çok zor yol alıyorum
Gecmis olsun, umarim ameliyatin gibi diger iyilesme surecinde cok kolay olur, bizde sonraki tum surecte sorularina hazirizHerkese merhaba
Ben de bu sabah ameliyat oldum. Erkenden hastaneye geldik çok sürmeden tahlillerden sonra ameliyata aldılar. 3 4 aydır ben de Burdaki bütün yorumları okuyarak fikir edinmeye çalıştım. O yüzden ben de paylaşmak istedim. Doktorum operasyonun çok rutin ve rahat olduğunu ve sonrasında çok ağrılı olmayacağını söylemişti. Gerçekten de öyle oldu. 9 buçuk gibi girdim 12 buçuğa doğru çıktım. İlk uyandığımda ağrısını sanki böyle dikiş yerlerinde yanma gibi hissettim. Acı eşiği düşük biri olmama rağmen gayet ortalama bir acı olduğunu söyleyebilirim. Şu saatlerde çok daha az bir ağrı var, gayet rahatım. Asıl zorluk belki şimdi başlıyo belki ama burdaki hemen hemen herkes gibi ben de şimdiden iyi ki diyorum. Öncesinde çok endişeli ve korkuluydum ama bu sizi yıldırmasın kesinlikle isteyen herkes olmalı diyorum. Yardımcı olabileceğim konularda yardıma hazırım. :)
Çok teşekkürler :)Gecmis olsun, umarim ameliyatin gibi diger iyilesme surecinde cok kolay olur, bizde sonraki tum surecte sorularina haziriz
Geçmiş olsun ters t mı oldunuz ? İyilesme sürecinde de yorumlarınızı bekliyoruz burayi okuyup cesaretlenen çok kişi var gerçekten.Herkese merhaba
Ben de bu sabah ameliyat oldum. Erkenden hastaneye geldik çok sürmeden tahlillerden sonra ameliyata aldılar. 3 4 aydır ben de Burdaki bütün yorumları okuyarak fikir edinmeye çalıştım. O yüzden ben de paylaşmak istedim. Doktorum operasyonun çok rutin ve rahat olduğunu ve sonrasında çok ağrılı olmayacağını söylemişti. Gerçekten de öyle oldu. 9 buçuk gibi girdim 12 buçuğa doğru çıktım. İlk uyandığımda ağrısını sanki böyle dikiş yerlerinde yanma gibi hissettim. Acı eşiği düşük biri olmama rağmen gayet ortalama bir acı olduğunu söyleyebilirim. Şu saatlerde çok daha az bir ağrı var, gayet rahatım. Asıl zorluk belki şimdi başlıyo belki ama burdaki hemen hemen herkes gibi ben de şimdiden iyi ki diyorum. Öncesinde çok endişeli ve korkuluydum ama bu sizi yıldırmasın kesinlikle isteyen herkes olmalı diyorum. Yardımcı olabileceğim konularda yardıma hazırım. :)
Patavatsızmış :)Dikislerim alındı cok sukur doktor antibiyotik kremi sürme dedi.gunde bir kere batikon sur ve sargı bezi ile kapa dedi..
5 kilo da vermem gerektiğini söyledi.yalniz şöyle bir tabir de bulundu üç meme varmış gibi duruyomus meme mide karın içinde aynı hizadaymis karin germe ameliyatı yapalım dedi ..moralim bozuldu üç meme varmış gibi duruyomus öyle cok kilom yokki 5 kilo için öyle bir tabir de bulunulurmu
Geçmiş olsun cnmHerkese merhaba, bayram falan derken yazamadim hic. Herkes iyi gorunuyor. Bende dikiş ipi alerji yapti iltihap gibi akinti oldu. Doktoruma sordum tahmin edin ne dedi :)
Olabilir normal
Çok geçmiş olsun her ameliyat haberi aldığımda burdan hem seviniyorum hem daha çok istek cesaret geliyo darısı bana ve tüm olmak isteyenlere ..kolay iyileşme sürecin olur inş ...sevgilerHerkese merhaba
Kızlar bu ameliyatta dikiş alınıyor mu ya ?[/QUOTEd Dr a bağlı benim estetik dikiş yani yapıştırma alınmadı o yuzden
Yan yatabilirsin neden yatamiyorsun senin ters t degil lolipop dimi kesi yeri benim ters t oldugu halde yan yatiyorum haa cok rahat degil ama acisada donebiliyorum bugun tam 3 hafta oldu ins iyilesecegiz
Bende 35 yaşındayım ..150 boyun da 59 kiloyum cok ciralim bozuldu bakılınca üç meme var gibi duruyorda nedemek cok kiriciydi..
Çok teşekkürler umarım sen de korkunu yenip olucaksın en yakın zamanda:)Çok geçmiş olsun her ameliyat haberi aldığımda burdan hem seviniyorum hem daha çok istek cesaret geliyo darısı bana ve tüm olmak isteyenlere ..kolay iyileşme sürecin olur inş ...sevgiler
meme ultrasonu kan tahlili ameliyata girmeden öncede anestezi uzmanı görüyorAmeliyat öncesi hangi tetkikler yapıldı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?