- 22 Kasım 2017
- 1.225
- 4.985
- 83
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.341
Rif ampulü Dr mu verdi?iyileşme süreci uzun sürüyormuş hakikaten sabır işi
Gecer üzülme temiz tutmaya gayret göster evet zor fakat sabır işi sigarayı azaltmaya calis anliyorum bu yarayi gördükce moralin bozuluyir ve daha cok iciyorsundur ama hic olmazsa bir kac gün kendini tut icmemeye hadi günde bir tane icmeye calis yoksa daha uzun sürebilir iyilesmen bende de sanirim dikis ipligi iltihaplandi simdide batma oluyor elimi gögsüme dokundurdukca batiyor bi de bu cikti başima olsun bir aya kadar hepsi gececek insallah diye umid ediyorum bunlar boyle kalmayacak
Sürecimiz başından beri aynı gidiyor sizinle :) bikaç saat önce pansuman yaptım yarayı gördükçe moralim bozuluyor ya. Resmini çektim ekte görebilirsiniz benim ki kadar ciddi değildir insallah sizinde. Bu yara nasıl geçer geçeceğine inancım kalmadı
Sürecimiz başından beri aynı gidiyor sizinle :) bikaç saat önce pansuman yaptım yarayı gördükçe moralim bozuluyor ya. Resmini çektim ekte görebilirsiniz benim ki kadar ciddi değildir insallah sizinde. Bu yara nasıl geçer geçeceğine inancım kalmadı
Senin ne kadar oldu ameliyat olali sen bizlerden önce oldun sanirim hala iyilesme sürecin yara kapanma olayin devam ediyor demek benim bugün tam bir ay oldu hala pansuman sargi bezleri ile yasiyorum bu arada sudocrem ve bepantol sürüyorum yumusak olsunlar diye doktorum bana hic bir krem önermedi henüz ben kendim sürüyorum sali günü gelecek insallah bakalim beni ne zaman cagiracak sanki kurtaricim gelecekmis gibi bekliyorum iste uzun soluklu bir maratonmuş meger iyilesmek ama burada bir cok kisi hemen iyilestik hemen normal hayatimiza döndük diyenleri okumustum kisiden kisiye fark ediyor demek ama pişman miyim asla cok memnunum nasilsa iyilesecek öbür memelerimi istemezdim simdi daha iyiBu tam olark gogsunun neresi bu arada, alttaki t yerimi?
Canım allah kolaylık versin bu bi şey değil ne açık açık kocaman yaralar iyileşiyo da kapanıyo daha bir ay oldu di mi dur bakalım toparlarsın. Protein ağırlıklı beslen mercimek kıyma et vs bol bol sıvı tüket ve sigarayı kesinlikle azalt. Bak hem geçsin istiyosun hem yarım paket sigara çok fazla günde lütfen onu yarıya indir hiç olmazsa, emin ol en çok sigara yüzünden iyileşmiyodur azıcık sabret. Ve de bu kadar çok kendini dinleyip düşünme. Ben de ne zaman meme ucu morarmasını kafama takmamaya başladım anca o zaman toparlamaya başladı yavaş yavaş. Psikolojiyle de çok alakalı. Sonuçta geçicek o yüzden pozitif olmaya çalış. Bunlar ne ki insanlar neler yaşıyolar diye düşün allahın izniyle toparlıcaksın merak etme.Sürecimiz başından beri aynı gidiyor sizinle :) bikaç saat önce pansuman yaptım yarayı gördükçe moralim bozuluyor ya. Resmini çektim ekte görebilirsiniz benim ki kadar ciddi değildir insallah sizinde. Bu yara nasıl geçer geçeceğine inancım kalmadı
Evet benimde fibrokistik her sene kontrol altında büyüklü küçüklü ve zaman zaman dokunulmucak derecede agrılı ve benimkiler dışa vuran bazen delinip akan sıvılı olanda var hee gelelim doktor ameliyat olunca onlarda kazınacak kökten temizlenecek dedi o yüzden ameliyat öncesi meme ultrason istiyolarya yani ameliyatımızı olalım kurtulalım ..Allah sorunu verdi çözümüde verdi şükür bende olmadım daha ama kışa inş olup kurtulucam ...sevgilerHanımlar selamlar, benim memeler oldukça iri. Sanırım e cup. Kilo alip verdikce degisiyor ancak dd veya e cup oluyor. Buyuklugunden ziyade meme ağrısı benim için çile oluyor genelde. Şu anda bebeğimi emziriyorum. Emzirdigim için eskiye oranla oldukça rahatım. Ancak, hala adet öncesi özellikle koltuk altına doğru ağrılarım oluyor. Emzirmeden önce ise her adet dönemi öncesi 15 gün kadar ağrı çekerdim. Bazen merdiven inmek bile işkence olurdu. Muayene olmadım ama muhtemelen fibrokistik meme. Çünkü memede her zaman ağrılı kitleler olurdu. Ama emzirme ile bu kitleler tamamen yok oldu. Ancak beni endişelendiren emzirdigim halde adet öncesi koltuk altına doğru memede hala ağrı oluyor. Merak ettiğim meme küçültme ameliyatı sonrası bu ağrılar geçiyor mu? Bir de sizler de benim kadar yoğun ağrı yaşıyor muydunuz?
Gecmis olsun canim, benim aerolada ufak bi nokta seklinde ordan sizinti oluyor beyaz oluyor once sonra iltihap akiyor , moralini bozma hepsi gececek , umitliyim :)
Bu tam olark gogsunun neresi bu arada, alttaki t yerimi?
Canım allah kolaylık versin bu bi şey değil ne açık açık kocaman yaralar iyileşiyo da kapanıyo daha bir ay oldu di mi dur bakalım toparlarsın. Protein ağırlıklı beslen mercimek kıyma et vs bol bol sıvı tüket ve sigarayı kesinlikle azalt. Bak hem geçsin istiyosun hem yarım paket sigara çok fazla günde lütfen onu yarıya indir hiç olmazsa, emin ol en çok sigara yüzünden iyileşmiyodur azıcık sabret. Ve de bu kadar çok kendini dinleyip düşünme. Ben de ne zaman meme ucu morarmasını kafama takmamaya başladım anca o zaman toparlamaya başladı yavaş yavaş. Psikolojiyle de çok alakalı. Sonuçta geçicek o yüzden pozitif olmaya çalış. Bunlar ne ki insanlar neler yaşıyolar diye düşün allahın izniyle toparlıcaksın merak etme.
Süreci anlatirmisinz ben emziryorum b sutten kesince toparlar mi kestiremiyorum çok büyüdü ama ameliyat sonrası dan çok korkuyorum siz süreci nasıl atlattiniz ve sizce ben korkuyorumamelıyatla ılgılı sorusu olan arkadaslar yazabılır
Ben 33. Gündeyim ne denizi her iki memenin altinda ufak iltihaplar var hala daha pansuman yapiyorum deniz filan hayal oldu simdiye kadar iyilesmis olsam da girmezdim sahsen en az 6 hafta sonra demisti drum yani kafadan iki ay giremem zaten iyilesmedigim icinKızlar denize giren oldumu..32 .gunumdeyim
28.gunumdeyim haftaya tatile gidicez doktorum denize girebilirsin bir ay sonra herşey serbest dedi.gogsumun altında küçük bı açıklık War oraya su geçirmez bant yapıştır demsti gecmezse öyle yapicam.herkese acil şifalar arkadaşlarKızlar denize giren oldumu..32 .gunumdeyim
Süreci anlatirmisinz ben emziryorum b sutten kesince toparlar mi kestiremiyorum çok büyüdü ama ameliyat sonrası dan çok korkuyorum siz süreci nasıl atlattiniz ve sizce ben korkuyorum
Ben 1,5 ay oldugunda girdim denize, havuza girmedim bi sure daha girmiycem sanirimKızlar denize giren oldumu..32 .gunumdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?