- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.361
Silikon yoksa normal ama ne kadar asagiya indi tabi bu önemliMerhaba kızlar 12.günümdeyim hersey yolunda gitti şükür ama ilk bir hafta gayet dolgun dik duran gögüslerim dört gündür asagı dogru indigini ve yumuşadıgını hissediyorum tecrübeli arkadaslar bakabilir mi cok erken degilmi bu sarkma
Hic uzulmeyin benimkide buyuk gelmisti gozume fakat daha cok yeni sizin odem var iylesme dokusu var . inecektir merak etmeyinO
Oturdum. Ağlıyorum suan keske. Daha iyi anlatip. Daha kucuk yaltirsagdim b cup sozde 15gunlugum daha inermi bilmihirum. Doktor 6aya kadar anca oturcak diyor ama bunlar daha kuculmez gibi geliyor bana.. Sizin nasildi gittikce azaldimi bnm. Sanki gittikce yayılıyor sekli semali guzel cok guzel ama...bi tik daha kucuk olabilirmis...
Kızlar denize giren oldumu..32 .gunumdeyim
amelıyatla ılgılı sorusu olan arkadaslar yazabılır
Kızlar iz kremini nekadar süre sonra başladınız?Dr m özel bı krem Verdi fiyatı çok o yüzden noskar kullananlar kremimi jeli mi daha iyi ?devlet hastanesi gidip yazdiricam
Hiç açık yaranız oldu mu? Süreciniz nasıl geçti? Göğsünüzde ele gelen sertlikler oldu mu? Olduysa geçti mi?
Silikon yok c d arasıydı dün denedim 80 b oldu demek istediğim sizlerinde yerleşirken asagı dogru inme oldu mu ilk hali cok güzeldi yaSilikon yoksa normal ama ne kadar asagiya indi tabi bu önemli
Hic uzulmeyin benimkide buyuk gelmisti gozume fakat daha cok yeni sizin odem var iylesme dokusu var . inecektir merak etmeyin
Protez yoksa ilk hali sıkıştırma ve ödemden öyle oluyo düşmesi normal sarkıklık köprücük kemiği çukurundan itibaren meme ucuna 21 cm i aşmıyosa sıkıntı yoktur. Ödemler indikçe yumuşama normal. Zaten silikonsuz küçültmelerde söylemiş olması lazım doktorun üst taraftaki dolgunluk çok olmuyo damla gibi olur daha çok diye.Silikon yok c d arasıydı dün denedim 80 b oldu demek istediğim sizlerinde yerleşirken asagı dogru inme oldu mu ilk hali cok güzeldi ya
seni izlemeye aldım bende foto yok ama bir bakayım benimde b cup oldu üstlerde ilk günler dolgunluk vardı tabi ödemler indikçe dolgun durmuyor yani dekolte vermek mazide kaldı bizim için ohh bee lömbür lömbür memeler yemşti canımı b cup olduğuma hala inanamıyorumSilikon yok c d arasıydı dün denedim 80 b oldu demek istediğim sizlerinde yerleşirken asagı dogru inme oldu mu ilk hali cok güzeldi ya
Ters t seklınde oldu amelıyatım . Evet bırlesım kısımlarınla acılma oldu ve normaldı beze seklınde dıkıs kenarlarında sıslıkler oldu masajla onları dagıtmıstımHiç açık yaranız oldu mu? Süreciniz nasıl geçti? Göğsünüzde ele gelen sertlikler oldu mu? Olduysa geçti mi?
Cok agrılı bır ameliyat degıl ıkı haftada toparladım ben . tek sorunum kolumdakı halsızlık ve sırt ustu yatmak tı emzırıyorsanız sutten kesıp 6 ay beklemenız gerekıyor tabı cok kolay bır surec dıyemem ama aşırı zorluguda yok ıkı haftayı atlatınca zamanla toparlıyorsun korkma güzel kucuk goguslerını dusn ))Süreci anlatirmisinz ben emziryorum b sutten kesince toparlar mi kestiremiyorum çok büyüdü ama ameliyat sonrası dan çok korkuyorum siz süreci nasıl atlattiniz ve sizce ben korkuyorum
Oldu oyle tabi , silikon yoksa oyle oluo benim de oyle, uzt kisim dolgun olabilirmis ama taktirsamiydik acabaaa :))))Silikon yok c d arasıydı dün denedim 80 b oldu demek istediğim sizlerinde yerleşirken asagı dogru inme oldu mu ilk hali cok güzeldi ya
Evet yaaa foto koyalim biraz ben merak ediyorum herkes nasil ,izler mizler biraz moralimiz duzelsin, yoksa herkes bir tek kendini kotu saniyor :)))Fotografı olan arkadaslar takip ederseniz görebilirmiyim ben de yüklüyorum şimdi
Ters t seklınde oldu amelıyatım . Evet bırlesım kısımlarınla acılma oldu ve normaldı beze seklınde dıkıs kenarlarında sıslıkler oldu masajla onları dagıtmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?