Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Mrb kızlar 5 .gunumdeyim dusumu aldım.diren yerleri hafif sis gibi normalmi acı da war??kansızlık problemi olanlar mutlaka takipte olsunlar.10.9 du ama hastaneden çıkarken 8.5 a düşmüş halsizim kansızlık mafetti beni başka skntm yok şükür ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun

Canım normal mi bilmiyorum ama 11. günümdeyim dren yerlerimde hala şişlik ve ağrı var. Bugün kontrolüm var doktora sorucam. Umarım herşey yolundadır.

Göğüs küçültme ameliyatında çoğunlukla b cup yapıyor doktorlar...tabi vucudun orantısina gorede değişiyor.benim 80 dd idi şimdi 80 b cup

Belim falan çok ince gören şok oluyor inşallah istediğim gibi sonuç alırım.Ben de v yaka giydiğimde önden förtlemeyen,göğsüme göre değil zevkime göre giyinmek istiyorum artık.

Lütfen yardım,
doktor'a KARAR veremiyorum. Lütfen memnun kaldığınız doktoru benimle paylaşır mısınız.
90F giyiyorum küçülmek istiyorum
.

Aynen cnm ins yolundadır herşey benimde Çarşamba kontrol günüm .ne diyecek bugün Dr n sorunca haberdar et inşallah

Kontrole gittim az önce geldim. Artık böyle büyük bantlamicaz dedi. Alt kısıma 2 parmak bant yapıştırıcaksın sadece dedi. Herşey çok yolundaymış, tamam artık iyileşmiş hiçbişey kalmamış dedi. Rabbime şükürler olsun. Ozon yağı almamı kullanmamı söyledi izlerin geçmesi için. Birde bi krem daha yazdı. Artık onları kullanacakmışım. 15 gün sonra 2. kontrolüm var bakalım.

Ameliyat izleri için doktorum ozon yağı kullanacaksın dedi. Bazı arkadaşlardan kantaron yağı (umarım adını doğru yazmışımdır) çok iyi diye duydum. Doktorlarınız sizlere izler için hangisini önerdi?

Çok şükür sevindim senin adına darısı bize inşallah... ödem ler inmismi??

Allah razı olsun Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Ödemler inmemiş daha.sol taraftaki dren yerimde resmen ele gelen ödemler var. Zamanla inecek dedi. Daha çok yolumuz var yani.

merhaba bayanlar, ben de ameliyatımın 3.ay kontrolünü oldum her şey yolunda, iz kremi 2 ay kullandım en az 2 ay daha kullanacakmışım, iyileşme süreci herkese göre değişiyor, ben pek sıkıntı yaşamadım, en korktuklarımdan biri akıntı sızıntı tekrar bir müdahale olmasıydı çok şükür olmadı.. herkese kolaylıklar diliyorum...

M
maşallahhhhh

Ne güzel maşallahh

Bugün 13. Günüm ve dr kontrolüm var hala omuzlarimi kasiyorum bu da beni cok yoruyor sabahlari kalktigimda meme altindaki dikislerim sizliyor ve geriliyor otobüse metroya binmeye basladim bugün itibariyle önceden korkuyordum biri carpar eder diye artik esimin isyerine gelmeye basladim yazin isyerinde esime yardima gideriz tam mesai

2 hafta sonra sporcu sütyenine gecicem kom ve magic forma baktim pamuklu iyu bi sporcu sütyeni icin ha bir de decathlonda ucuz ama pamuklu degildir naylondur buyuk ihtimalle 20 lira gibi bi fiyati var cunku tabiki internetten baktim hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…