Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Lolipop kesinlikle daha iyi benim doktor olmaz senin dedi bana iyi olmus seninki, daha az iz her koşulda daha iyidir
Yaa herkes banttan bahsediyor ne bantı buu korkutmayın beni bende hiç bant yok
2. Haftadan sonra bant yoktu bende hatta 1. Hafta kontrolde yeni bant takti duserse dussun bi daha bant takma dedi

2. Haftaya hosgeldin, 2. Hafta 1. Haftaya gore daha zor gelmisti bana hem de ise başlamıştım. Durup dururken geriliodu birden tas gibi sertleşiyordu. Ozellikle sabah kalkarken ve aksama dogru yoruldugumda.
Dikkatimi cekti seninle cok ayni surecte ilerliyoruz :)

Bende hiç bant takılı olmadı enteresan :/
Yaa gerçekten mi ağrı beni mahvetti.. gerginlik ve sertlik hissi iğrenç. Şiştiler bide buna birde boyun sırt bel ağrısı eklendiği için daha da zorlanıyorum :/
Evet bende farkettim valla :) o yüzden buraya yazmak beni rahatlatıyor ♥

İşte o bant bende hiç olmadı canım. En azından taburcu olduğumdan beri yok. Ilginc farklı farklı bissürü şey oluyor.
her doktorun farkli yöntemleri var ondan olmaya bilir sirt ve boyun agrisi cekiyorsan banyo havlusunu boynunun altina koy öyle yat bbide ayakka gezerken boynuna koy öne dogru cek ben cok faydasini gördüm boynumda duzlesmede oldugu icin sık sık yaparım dene sende

Benimde boynumda düzleşme var. Mutlaka denicem söylediğini çok teşekkür edeeim canım ♥

Merhaba arkadaslar ben 10 yil once oldum kucultme ameliyatini . cok sikinti cektim 40 yasima kadar keske daha once olsaydim diyenlerdenim . kirikkalede yasiyorum ankara da oldum ameliyatimi 2 gun hastanede yattim . evdeki surecim sukur cok iyi gecti . esim cok yardimci oldu bu surecte. Cocuklarimada anlatabildim onlarda yardimci oldular cok en kucuk haric o zaman 4 yasindaydi annem de onunka ilgilendi sagolsun . surec doktorumun tam ankattigi gibi oldu . 10 yildir istedigim ic camasiri ve bikiniyi, kiyafeti giyiyorum . en onemlisi de boyun agrilarim yok oldu . bence bu sikintilari yasayanlar hic dusun!esinler . guvenilir bir doktor bulup yatin masaya yeniden dogmus gibi olacaksiniz . saglik sektoru bu kadar ilerlemisken bence beklemek anlamsiz hepinize saglikli gunler diliyorum

O
Oturdum. Ağlıyorum suan keske. Daha iyi anlatip. Daha kucuk yaltirsagdim b cup sozde 15gunlugum daha inermi bilmihirum. Doktor 6aya kadar anca oturcak diyor ama bunlar daha kuculmez gibi geliyor bana.. Sizin nasildi gittikce azaldimi bnm. Sanki gittikce yayılıyor sekli semali guzel cok guzel ama...bi tik daha kucuk olabilirmis...

Ne güzel fakat insan biraz çekiniyor aile etraf ne der diye sanki hani hastalik olmadan yapilan bir ameliyat ya sonucta estetik diye ama hic öyle degil saglik sorunu bence cocuk büyüsün isler rayina girsin derken vakit geciyor ama bu sene nasil olduysa gözümü kararttim oldum
Ameliyattan sonra ultrason mr yaptiriyormusunuz drunuz bh konuda birsey dedimi mesela her yil gibi izler ne durumda belirgin mi esinle cinsel hayatin da bir degisme yada iyilesme oldumu bu ameliyat sonrasi

Aynı sorunları bende yaşadım. Insanlar ameliyatımı çok gereksiz gördü. Kalp hastasıyım ben birde aort yetmezliği var kalbimde. Nasıl cesaret ediyorsun değer mi vs neler neler. Ama ben öleceğimi de bilsem bu ameliyatı olucam dedim. Keyfi gördüler. Artık en özelimi anlatmaya başladım insanlara hepsi utandı söylediklerinden. Daha dün annemin komşuları geldi geçmiş olsuna.. onlar bile abarttığın kadar olduğunu düşünmüyoruz dediler. Ameliyata girmeden göğüslerimin fotosunu çekmiştim. Fotoğrafı gösterdim. Aa çok haklıymışsın yaptırmakta biz bu kadar olduğunu bilmiyorduk dediler. Bilmezsiniz tabi çoğu zaman sütyen giyer onun üstüne ekstradan daracık yarım atlet giyerdim saklamak için neler yapardım dedim. Yani insanlar sadece konuşur. Ne çektiğini ne yaşadığını bilmezler. 9 aylık evliyim daha eşimin yanında sütyenimi çıkarmış değilim. Nasıl bir ruhsal bunalım yaşamışım. Bu yüzden kimse umrumda değil. Lütfen sizde herkeste insanları hiç umursamayın. Buraya devamlı yazmamın sebebi can sıkıntısı değil. Beni anlayabilen insanlarla dolu olması. En yakınlarım anlamazken hiç görmediğim tanımadığım insanlar beni anlıyor. O yüzden başkalarını boşverin iyiki varsınız ablalar kardeşler :)

canım ağlama yıpratma kendini şuan çok yeni olduğumuz için şişlik ödem oluyor. Benimde öyle şişti ki iki gündür bide yamuk şişti yanlara doğru yumurta gibi pörtledii ahahah :) sabır sabır sabır.. beklicez. Herşey güzel olacak inşallah üzme kendini.

Ya neden doktoru dinlemissem a cup yaptir benim bel kol altlarim incedir suan memelerim. Masallah yani... Sertken daha iiydi yumuşayincaa cikti ne oldugu meydana.. Benim merak. Ettigim ne bileyim 1 ay 2 ay gecince dahadami iniyor yani ama. Kutle belli eskiden kucuk olan biri hayran olablirdi belki ama. Ben kesinlikle değilim.. Beklicem ama umidim yok... Enim belli boyum belli hof ya...

Buyuk gogus sikintisi cektikten sonra diren sirt ustu yatma falan bunlara takilmayin bence onrmli olan enfeksiyon yasamadan en kisa surede cici memelriniz ile hayata devam etmek . ben 50 yasindayim 42 yasinda oldum buameliyati . korkularim yuzunden za!mansizliktan erteledim hep. Yillarca sir agrilari , kiyafet secim zorlugu ,yazin pisik , cirkin beden algim vs cok sikinti yasadim . ve bir arkadasimin gaziyla karar verip yaptirdim . super bir doktora . vallahi neler yasadin acidimi agridi mi vs sorsaniz soyleyemem . cogunu unuttum bile . 30 yil bana cektirdiklerinden sonra yeni memelerim ne yaparsa az gelir dedim diyecegim o ki hic ertelemeyin bir kadin icin onemli bir durum . herkese gecmisler olsun arkadaslar

sizi o kadar iyi anliyorum ki ayni sikintilari ben de yillarca yasadim . avukat im ve resmi kiyafet giymek zorunda kaliyordum . gomlekler cejetler ile bogusuyordum resmen . begendigim bir sey giyemiyordum . sirt agrilarim da cabasi . bir arkadasimin verdigi cesaret ile 6 yil once yaptirdim bende ankarada . arkadasima ve doktoruma her gun dua ediyorum inanin.

Ne guzel anlatmissin , hepimizde benzer cekinceler utanmalar vardi cok sukur geride kaldi
Odem sokturucu biseyler tuket bence ananas mesela ve bol su, o zaman cabuk gider odemlerin

Ben hepsine razıyım bi oluyum

İçimi okumuşsun sanki gerçekten çok kötü bi durum ben olamadım ameliyat ama yakın inş kurtulucam bide sen onca hastalıkla cesaret ettin ben korkudan saniyeler kala ameliyata kaçtım hastaneden yuhh bana ama kışa kalmaz olucam ...çokk geçmiş olsun sorunsuz iyileşmeler

Banada bi cesaret lazım o arkadaşınıza diyin :) ameliyatı olanlaron memnuniyetini okudukça kahroluyorum ama kurtulucamm bende

Saçmalama böyle düşünme böylesi daha hayırlı olacaktır belkide senin için bilemezsin. Daha zamanı var demekki. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Çok teşekkür ederim Rabbim senide tez zamanda kurtarsın inşallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…