Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Nasiliz bakalim kizlar benim heryerim agriyor ameliyatta takilan tüp yüzünden damagimda enfeksiyon oldu sprey sıkıyorum 3 gündur memelerimden ziyade bogazim mahvetti beni her yerim tutuk cünküterlemiyim diye klima calistiriyorum gece gündüz bugün 11. Günüm mememin birinde pihtilar var dikislerde antibiyotikli krem kullaniyorum onun icin diger meme iyi görünüyor iyi olanda meme basinda his kaybi vardi yavas yavas dönüor iyilesme süreci cok sıkıntılıymıs gercekten bazen ne diye oldum diyorum sonra eski memelerim gözümün önüne gelince iyi ki oldum diyorum karisik ruh halleri ama sızlama sertlik var hala omizlarimi nedense istem dişi kasiyorym o sebepten omuzlarim agriyoroda yoruyor beni yani yanlara kollarim degmesin diye iste böyle ne zaman iyilesicem tecrübeliler bana biraz moral verin

İyi olmaya çalışıyorum valla. Bende boğaz ağrısıyla mücadele ediyorum 6 gündür. Pastil verdi doktorum onu kullanıyorum ama henüz bir iyileşme olmadı memelerim ne durumda açıkçası bilmiyorum. Dünden beri aşırı şişlik oldu memelerim de ve bununla birlikte inanılmaz gerginlik sertleşme var. Sağ mememde kol altıma doğru his kaybı var baya.

Off.. omuzları kasma olayı bende de var niye neden yapıyorum hala anlam veremediğim bişey. Omuz ve boyun ağrısı bende de çok fena durumda. Evdekiler bıktı artık omuzlarımı boynumu ovmaktan.

Ve evet benimde biraz morale ihtiyacım var ameliyat olduğum için hiç pişmanlık yaşamadım fakat benimde psikolojimi bozdu iyileşme süreci. Ağlama nöbetleri krizleri geçiriyorum sürekli

10.gunundeyim bende çık sukur herşey yolunda iyi geciyir..sırt ağrısı bende de var yatmaktan sanırım ah bir yan yatabilsem :)
Pazartesi kontrol um var .pansumanci herşey yolunda gözüküyor dedi görünüş olarak ..hastane de 4 gün kalmamim artısı diye düşünüyorum iyileşme surem in agrsiiz geçmesi ni ona bağlıyorum

İki senesonra bende olacağım .evet bu ameliyatın iyileşme süreci İlknur ay sıkıntı ama sonra gelsinbikiniler mini mini göğüsler ayy

Ne güzel motive ettin çok teşekkürler. Suanki halı içler acısı. Doğum sonu emme süreci bitince hmn ameliyat olucam artık kollarım öne gelmekten bıktım.

Kendını ıstemsız olarak kasman normal zamanla dik yuruyeceksın gögsun sekıl alcak . cok guzel olcak sımdı dık durmak ıcın zorlama kendını sırtın agrıdıgında yuruyus yap ewde rahatlarsın bol su ıc 1 ay sonunda masaj yapmaya baslıcaksın goguslerın dahada ıyılesecek sekıl alcak

Ayy inşallah yaa çok teşekkür ederim ♥♥

merhaba ben ameliyatı 26 şubatta oldum 40 gün çok zor geçti sırt ağrısı omuz ağrısı kambur yürüdüm bizimkiler böyle kambur kalıcam diye korktu biranda geçti sonra bütün ağrılarım şimdi iyi ki oldum diyorum 3 ay bitti hala göğüs şekil aliyo değişiyor biraz sabır sonu çok güzel olacak :)

Merhaba, sizede çok geçmiş olsun. Elbet geçecek bu süreçler fakat git gelli bi ruh halindeyim buaralar bazen böyle umutsuzluğa kapılabiliyorum :) ağrılarınızdan kurtulmanıza çok sevindim darısı ben ve benim gibi olan arkadaşlarımın başına inşallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…