- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.161
Lolipop kesinlikle daha iyi benim doktor olmaz senin dedi bana iyi olmus seninki, daha az iz her koşulda daha iyidirValla garip gelicek ama ameliyattan önce hangi cup olduğumu bilmiyorum. Bildiğin koca karı sütyenleri takıyordum :) 95 beden alırdım hep göğüslerim taşardı. Şuan b cup ölçüm. Ve tabi ciddi anlamda küçüldü he dahada küçülmesini isterdim tabiki ama doktorum senin yada benim istediğime göre olmaz süt bezlerine kadar alabilirim demişti. Açıkçası doktorumun hangi tekniklr yapacağını bilmiyordum. Pansuman yapılırken gördüm hep meme altında dikiş var sanıyordum ama yok lolipop tekniğiyle yapmış. İki gün önce baya araştırdım lolipop tekniğini. En yeni en son yöntem buymuş. Daha az kesi ve dikiş olduğu için daha çabuk iyileşme gösteriyormuş ve daha az iz kalırmış.
Mış lı miş li konuşuyorum çünkü daha yolun çok başındayım henüz birçok şeyi tecrübe edemedim.
Yüzüstü uyumayı unutmaya alıştırmalısın kendini çok zor ama mecburuz :)
2. Haftadan sonra bant yoktu bende hatta 1. Hafta kontrolde yeni bant takti duserse dussun bi daha bant takma dediYaa herkes banttan bahsediyor ne bantı buu korkutmayın beni bende hiç bant yok![]()
2. Haftaya hosgeldin, 2. Hafta 1. Haftaya gore daha zor gelmisti bana hem de ise başlamıştım. Durup dururken geriliodu birden tas gibi sertleşiyordu. Ozellikle sabah kalkarken ve aksama dogru yoruldugumda.Ben bugün ciddi anlamda kötüyüm. Yaklaşık 3-4 saattir göğüslerimde ciddi ağrı var bi anda baya şiştiler aşırı sert ve gerginler. Uyku haram oldu delirmek üzereyimbu yaşadıklarım gerçekten normal mi
![]()
Dikkatimi cekti seninle cok ayni surecte ilerliyoruz :)