• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yani soyle soyliyim , 1. Haftaya kiyasla baya bi kuculduler yani 1. Hafta c cup ise simdi B cup

Populerligimizin devam etmesi dileğiyle :)

Benim var yaaa oyle bi potluk vardi ki memenin altinda aha dedim boyle eciş bucuş kaldim :)
Ay herseye gececek diyorum ama o da geciyor zamanla valla bak :)
Biri de bana izler ne zman beyazliyor ne zaman az belli oluyor bir moral verin yaa :)))
Ya simdi kac hafta oldu. Bana neden. Büyüyorlarmis gibi geliyor r 15 günlüğüm daha birileri bana daha kuculecek desin hoff.... Guzeller tamam ama gözüme büyük gelişi

kizlar merhaba ameliyattan sonra doktorum 3 hafta iyilestirici bantlari çıkardı ve gercektende dikislerim baya iyi durumda 2 hafta boyunca antibiyotikli krem surmem gerektigini soyledi ve kabuklanma olayini tamamen attim sayilir doktorum bundan sonra kantoron yagini onerdi izler icin cok iyilestirici ve yumusak tutar dikis yerlerini dedi aranizda kantoron yagi kullanan varmi

kizlar merhaba ameliyattan sonra doktorum 3 hafta iyilestirici bantlari çıkardı ve gercektende dikislerim baya iyi durumda 2 hafta boyunca antibiyotikli krem surmem gerektigini soyledi ve kabuklanma olayini tamamen attim sayilir doktorum bundan sonra kantoron yagini onerdi izler icin cok iyilestirici ve yumusak tutar dikis yerlerini dedi aranizda kantoron yagi kullanan varmi
izmirliyim kantaron yağı ni İzmirliler çok kullanılır gerçekten faydası var bir çok şey için kullanın bence . Bende ameliyat tan sonra kullanicam

B
izmirliyim kantaron yağı ni İzmirliler çok kullanılır gerçekten faydası var bir çok şey için kullanın bence . Bende ameliyat tan sonra kullanicam
Bana doktorum batikon surdurdu bantlarin ustunden haftaya bantlar cikincada bebe yagi sur dedi ne krem ne bisi. Ay suan moralim sifir buyujk bunlar venim hayalim. Cok. Daha küçüktü . Ne zamana kadar iniyor ki son bunlar. Hic problemsiz bir ameliyat gevirdum ne morluk ne bisi.. Ama suan mutsuzluk sardi her yanimi

B

Bana doktorum batikon surdurdu bantlarin ustunden haftaya bantlar cikincada bebe yagi sur dedi ne krem ne bisi. Ay suan moralim sifir buyujk bunlar venim hayalim. Cok. Daha küçüktü . Ne zamana kadar iniyor ki son bunlar. Hic problemsiz bir ameliyat gevirdum ne morluk ne bisi.. Ama suan mutsuzluk sardi her yanimi
Eski sutyenlerini dene bakalim ne kadar kuculduklerini anlarsin hemen moralini bozma du bakalim sislikkeri insin b yada c cup ise üzülme ideali öyle a cup ustiyirsan tahta gibi dümdüz olur o zamanda begenmezdin

Aktardan alicaksin evet eczane olmaz iz giderici krem vermedimi him kantaron yagi verdi benimde yarin bantlar cikar buyuk ihtimalle bende antibiyotikli krem surerim belki
hayir canim iz ile ilgili tedaviyi kantaron yagi kullanarak yapacagiz dedi cok iyi sonuc aldigini soyledi bide 6. ayda kesin ultrason isticem dedi

Ya simdi kac hafta oldu. Bana neden. Büyüyorlarmis gibi geliyor r 15 günlüğüm daha birileri bana daha kuculecek desin hoff.... Guzeller tamam ama gözüme büyük gelişi
6. Haftamdayim kuculecek merak etme ama A cup istiyorsan oyle olmayacak tabi

kantoron yagini aktardanmi almam lazim eczanede de sayılıyor mu

Ya evet kantaron nerden alcagiz, ben aktarlara hic güvenemiyorum nedense, belli bir marka var mi? Sarı kantaron ile kantaron ayni sey mi? Onu nasıl uygulayacağız? Tum goguse mi izlere mi sadece? Yağlı yagli birakir mi?

Eski sutyenlerini dene bakalim ne kadar kuculduklerini anlarsin hemen moralini bozma du bakalim sislikkeri insin b yada c cup ise üzülme ideali öyle a cup ustiyirsan tahta gibi dümdüz olur o zamanda begenmezdin
Ozaman. 1. Ay bitene kadar beklicem en azindan. Ta
Olemi diyosun ozaman 1 ay gecene kadar bekliyorum. Normalde asiri sabirliyimdir. Ama bunda neden bole oldum bilemedim artik nasil bikmissam.eskileri taktim az bir bolsuk var tabi onceden alttan ustten firtardi onlar yok ama daha 15 günlüğüm benim derdim boynumdan yuk kalksindi.. Beklicem sabirla.. Cevap icin sağol inecekler inmeliler inselerdi

6. Haftamdayim kuculecek merak etme ama A cup istiyorsan oyle olmayacak tabi
Sagolasin leylebilgin... Aksam askam moral sifirdi... Iyi guzel ama. Bana fazla.. Sabirla beklicem... Sirtim dik gozum pek.. Sukur uyandım ya ameliyatdan zira odum kopuyordu ve olmati dusunen hic beklemesn 1dk gecmis gibi oluyor ama 5 saatlik ameliyat...en azindan sokaga cikar cikmaz terlemeyorum atletim ıslanımyor bu sicakta bile o bile nimetmis.. Denizlide olavak olanlar Tuğrul celebi 10 numara. Titiz sifira yakin morluk ve kesinlikle isini severek yapıyor bu yüzden sonuc harika

Ya evet kantaron nerden alcagiz, ben aktarlara hic güvenemiyorum nedense, belli bir marka var mi? Sarı kantaron ile kantaron ayni sey mi? Onu nasıl uygulayacağız? Tum goguse mi izlere mi sadece? Yağlı yagli birakir mi?

Benim var yaaa oyle bi potluk vardi ki memenin altinda aha dedim boyle eciş bucuş kaldim :)
Ay herseye gececek diyorum ama o da geciyor zamanla valla bak :)
Biri de bana izler ne zman beyazliyor ne zaman az belli oluyor bir moral verin yaa :)))

Ayy inşallah ya geçsin bian önce ben şimdiden tükendiiiiimmmm :) moral vermek isterdim ama benim daha çoook yolum vaar :))

Bu arada bu ameliyatta bogaza takilan tüp mahvetti beni gicik öksürügü ile baaladi simdi yutkunma ve damagimda aft gibi enfekte olmus bir yer var tirnak üstü kadar saglik ocagina gittim sprey aldim öff ne zaman gecer soguk sicak degince aciyor
Ameliyat sonrasi baya meşakkatli bir yol zor valla hepimize sabirla iyilesmeler diliyorum

Bende yara falan yok ama sağlam boğaz ağrısı yaşıyorum 5 gündür bi türlü geçmedi :(

Merhaba lolipop olmuşsunuz bende olucam yakın zamanda görüştüğüm doktor lolipop şeklinde olacak dedi merak ediyorum bu teknikle istediğiniz ölçüde küçüldü mü ne cup tiniz ne oldu . Kesi ve dikiş daha az olduğu için daha kolay olur diye düşünüyorum deneyimleyen biri olarak sizden bilgi alabilir miyim. Bu arada bende yüzüstü uyuyorum hep başka türlü uyuyamıyorum :KK43:

Valla garip gelicek ama ameliyattan önce hangi cup olduğumu bilmiyorum. Bildiğin koca karı sütyenleri takıyordum :) 95 beden alırdım hep göğüslerim taşardı. Şuan b cup ölçüm. Ve tabi ciddi anlamda küçüldü he dahada küçülmesini isterdim tabiki ama doktorum senin yada benim istediğime göre olmaz süt bezlerine kadar alabilirim demişti. Açıkçası doktorumun hangi tekniklr yapacağını bilmiyordum. Pansuman yapılırken gördüm hep meme altında dikiş var sanıyordum ama yok lolipop tekniğiyle yapmış. İki gün önce baya araştırdım lolipop tekniğini. En yeni en son yöntem buymuş. Daha az kesi ve dikiş olduğu için daha çabuk iyileşme gösteriyormuş ve daha az iz kalırmış.

Mış lı miş li konuşuyorum çünkü daha yolun çok başındayım henüz birçok şeyi tecrübe edemedim.

Yüzüstü uyumayı unutmaya alıştırmalısın kendini çok zor ama mecburuz :)

B

Bu bahsettiğiniz bantlar nedir? Bende yok o bantlardan. Hergün pansuman yapıp sargı bezi kapatıp yapıştırıyorum bant herkeste oluyor mu :/

Aktardan alicaksin evet eczane olmaz iz giderici krem vermedimi him kantaron yagi verdi benimde yarin bantlar cikar buyuk ihtimalle bende antibiyotikli krem surerim belki

Yaa herkes banttan bahsediyor ne bantı buu korkutmayın beni bende hiç bant yok :(

Ben bugün ciddi anlamda kötüyüm. Yaklaşık 3-4 saattir göğüslerimde ciddi ağrı var bi anda baya şiştiler aşırı sert ve gerginler. Uyku haram oldu delirmek üzereyim :( bu yaşadıklarım gerçekten normal mi :(

Back
X