- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.141
Benim dr um levent yoleri istersen bir konus titiz biri mütevazi alcak gönüllü ve hastasiyla cok ilgileniyor
Siz nezaman oldunuz? Memnun kaldiniz sanirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dr um levent yoleri istersen bir konus titiz biri mütevazi alcak gönüllü ve hastasiyla cok ilgileniyor
Ya simdi kac hafta oldu. Bana neden. Büyüyorlarmis gibi geliyor r 15 günlüğüm daha birileri bana daha kuculecek desin hoff.... Guzeller tamam ama gözüme büyük gelişiYani soyle soyliyim , 1. Haftaya kiyasla baya bi kuculduler yani 1. Hafta c cup ise simdi B cup
Populerligimizin devam etmesi dileğiyle :)
Benim var yaaa oyle bi potluk vardi ki memenin altinda aha dedim boyle eciş bucuş kaldim :)
Ay herseye gececek diyorum ama o da geciyor zamanla valla bak :)
Biri de bana izler ne zman beyazliyor ne zaman az belli oluyor bir moral verin yaa :)))
izmirliyim kantaron yağı ni İzmirliler çok kullanılır gerçekten faydası var bir çok şey için kullanın bence . Bende ameliyat tan sonra kullanicamkizlar merhaba ameliyattan sonra doktorum 3 hafta iyilestirici bantlari çıkardı ve gercektende dikislerim baya iyi durumda 2 hafta boyunca antibiyotikli krem surmem gerektigini soyledi ve kabuklanma olayini tamamen attim sayilir doktorum bundan sonra kantoron yagini onerdi izler icin cok iyilestirici ve yumusak tutar dikis yerlerini dedi aranizda kantoron yagi kullanan varmi
Bana doktorum batikon surdurdu bantlarin ustunden haftaya bantlar cikincada bebe yagi sur dedi ne krem ne bisi. Ay suan moralim sifir buyujk bunlar venim hayalim. Cok. Daha küçüktü . Ne zamana kadar iniyor ki son bunlar. Hic problemsiz bir ameliyat gevirdum ne morluk ne bisi.. Ama suan mutsuzluk sardi her yanimiizmirliyim kantaron yağı ni İzmirliler çok kullanılır gerçekten faydası var bir çok şey için kullanın bence . Bende ameliyat tan sonra kullanicam
kantoron yagini aktardanmi almam lazim eczanede de sayılıyor muizmirliyim kantaron yağı ni İzmirliler çok kullanılır gerçekten faydası var bir çok şey için kullanın bence . Bende ameliyat tan sonra kullanicam
30 mayista oldum 9 gün oluyor memnunum simdilik sonradan birdey cikmazsa istedihim gibi kücüldüler yani daha ne olsun iyilesmeye bakiyorum artikSiz nezaman oldunuz? Memnun kaldiniz sanirim..
Aktardan alicaksin evet eczane olmaz iz giderici krem vermedimi him kantaron yagi verdi benimde yarin bantlar cikar buyuk ihtimalle bende antibiyotikli krem surerim belkikantoron yagini aktardanmi almam lazim eczanede de sayılıyor mu
Eski sutyenlerini dene bakalim ne kadar kuculduklerini anlarsin hemen moralini bozma du bakalim sislikkeri insin b yada c cup ise üzülme ideali öyle a cup ustiyirsan tahta gibi dümdüz olur o zamanda begenmezdinB
Bana doktorum batikon surdurdu bantlarin ustunden haftaya bantlar cikincada bebe yagi sur dedi ne krem ne bisi. Ay suan moralim sifir buyujk bunlar venim hayalim. Cok. Daha küçüktü . Ne zamana kadar iniyor ki son bunlar. Hic problemsiz bir ameliyat gevirdum ne morluk ne bisi.. Ama suan mutsuzluk sardi her yanimi
hayir canim iz ile ilgili tedaviyi kantaron yagi kullanarak yapacagiz dedi cok iyi sonuc aldigini soyledi bide 6. ayda kesin ultrason isticem dediAktardan alicaksin evet eczane olmaz iz giderici krem vermedimi him kantaron yagi verdi benimde yarin bantlar cikar buyuk ihtimalle bende antibiyotikli krem surerim belki
6. Haftamdayim kuculecek merak etme ama A cup istiyorsan oyle olmayacak tabiYa simdi kac hafta oldu. Bana neden. Büyüyorlarmis gibi geliyor r 15 günlüğüm daha birileri bana daha kuculecek desin hoff.... Guzeller tamam ama gözüme büyük gelişi
kizlar merhaba ameliyattan sonra doktorum 3 hafta iyilestirici bantlari çıkardı ve gercektende dikislerim baya iyi durumda 2 hafta boyunca antibiyotikli krem surmem gerektigini soyledi ve kabuklanma olayini tamamen attim sayilir doktorum bundan sonra kantoron yagini onerdi izler icin cok iyilestirici ve yumusak tutar dikis yerlerini dedi aranizda kantoron yagi kullanan varmi
kantoron yagini aktardanmi almam lazim eczanede de sayılıyor mu
Ozaman. 1. Ay bitene kadar beklicem en azindan. TaEski sutyenlerini dene bakalim ne kadar kuculduklerini anlarsin hemen moralini bozma du bakalim sislikkeri insin b yada c cup ise üzülme ideali öyle a cup ustiyirsan tahta gibi dümdüz olur o zamanda begenmezdin
Olemi diyosun ozaman 1 ay gecene kadar bekliyorum. Normalde asiri sabirliyimdir. Ama bunda neden bole oldum bilemedim artik nasil bikmissam.eskileri taktim az bir bolsuk var tabi onceden alttan ustten firtardi onlar yok ama daha 15 günlüğüm benim derdim boynumdan yuk kalksindi.. Beklicem sabirla.. Cevap icin sağol inecekler inmeliler inselerdiEski sutyenlerini dene bakalim ne kadar kuculduklerini anlarsin hemen moralini bozma du bakalim sislikkeri insin b yada c cup ise üzülme ideali öyle a cup ustiyirsan tahta gibi dümdüz olur o zamanda begenmezdin
6. Haftamdayim kuculecek merak etme ama A cup istiyorsan oyle olmayacak tabi
Sagolasin leylebilgin... Aksam askam moral sifirdi... Iyi guzel ama. Bana fazla.. Sabirla beklicem... Sirtim dik gozum pek.. Sukur uyandım ya ameliyatdan zira odum kopuyordu ve olmati dusunen hic beklemesn 1dk gecmis gibi oluyor ama 5 saatlik ameliyat...en azindan sokaga cikar cikmaz terlemeyorum atletim ıslanımyor bu sicakta bile o bile nimetmis.. Denizlide olavak olanlar Tuğrul celebi 10 numara. Titiz sifira yakin morluk ve kesinlikle isini severek yapıyor bu yüzden sonuc harika
Ya evet kantaron nerden alcagiz, ben aktarlara hic güvenemiyorum nedense, belli bir marka var mi? Sarı kantaron ile kantaron ayni sey mi? Onu nasıl uygulayacağız? Tum goguse mi izlere mi sadece? Yağlı yagli birakir mi?
Benim var yaaa oyle bi potluk vardi ki memenin altinda aha dedim boyle eciş bucuş kaldim :)
Ay herseye gececek diyorum ama o da geciyor zamanla valla bak :)
Biri de bana izler ne zman beyazliyor ne zaman az belli oluyor bir moral verin yaa :)))
Bu arada bu ameliyatta bogaza takilan tüp mahvetti beni gicik öksürügü ile baaladi simdi yutkunma ve damagimda aft gibi enfekte olmus bir yer var tirnak üstü kadar saglik ocagina gittim sprey aldim öff ne zaman gecer soguk sicak degince aciyor
Ameliyat sonrasi baya meşakkatli bir yol zor valla hepimize sabirla iyilesmeler diliyorum
Merhaba lolipop olmuşsunuz bende olucam yakın zamanda görüştüğüm doktor lolipop şeklinde olacak dedi merak ediyorum bu teknikle istediğiniz ölçüde küçüldü mü ne cup tiniz ne oldu . Kesi ve dikiş daha az olduğu için daha kolay olur diye düşünüyorum deneyimleyen biri olarak sizden bilgi alabilir miyim. Bu arada bende yüzüstü uyuyorum hep başka türlü uyuyamıyorum![]()
B
Bana doktorum batikon surdurdu bantlarin ustunden haftaya bantlar cikincada bebe yagi sur dedi ne krem ne bisi. Ay suan moralim sifir buyujk bunlar venim hayalim. Cok. Daha küçüktü . Ne zamana kadar iniyor ki son bunlar. Hic problemsiz bir ameliyat gevirdum ne morluk ne bisi.. Ama suan mutsuzluk sardi her yanimi
Aktardan alicaksin evet eczane olmaz iz giderici krem vermedimi him kantaron yagi verdi benimde yarin bantlar cikar buyuk ihtimalle bende antibiyotikli krem surerim belki