• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba kizlar dün kontrolüme gittim iyilesme normal devam ediyor dedi banyo yap dedi dün yaptim cok sükür ama cabuk yap fazla kalma dedi sol memede yogun kizarma var altlarindada dikis yerlerinde pihti var dedi ama sorun degil dedi :KK51:madikal sütyenim sıkıyor rahat degilim sutyen almak istiyorum ama ne nasil komun pamuklu sutyeni var onumu alsam yada pamuklu sporcu sutyeni ne önerirsiniz birde ameliyattan sonra sanirim bogazim tahriş oldu gicik var surekki öksürmek ihtiyaci duyuyorum rahatsizlik veriyor bir arkadasimizin da öyle olmustu burada öyle hatirliyorum ne yapti gectimi acaba:KK64:

Merhaba geçmiş olsun. Ameliyatınızın kaçıncı günündesiniz? Banyo konusunda zorlandınız mı? Bantları çıkarıp mı yaptınız? Birde şampuan gelince sıkıntı oluyor mu? Benimde bugün banyo yapabileceğimi söyledi doktorum. Fena tırsıyorum ahahah :)
Buarada boğazımda aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Ameliyattan sonra 3 gün yaşadım bu durumu. Ve dünden beri boğazım ağrıyor. Doktorum anestezi yapılan işlemlerde boğazın tahriş olması normal dedi. Korkulacak bişey yokmuş.

Hoca bana pansuman için iki günde bir krem surulcek dedi ve sargı bezi ile kapancak dedi.acilde yapılsın dedi sanırım her doktor farklı yöntem uygulatiyor krem ler vs

Banada evde yapabilirsiniz dedi. Anneme ne yapması gerektiğini göstererek anlattı. Kesinlikle her doktorun yöntemi tedavi şekli farklı.

Merhaba geçmiş olsun. Ameliyatınızın kaçıncı günündesiniz? Banyo konusunda zorlandınız mı? Bantları çıkarıp mı yaptınız? Birde şampuan gelince sıkıntı oluyor mu? Benimde bugün banyo yapabileceğimi söyledi doktorum. Fena tırsıyorum ahahah :)
Buarada boğazımda aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Ameliyattan sonra 3 gün yaşadım bu durumu. Ve dünden beri boğazım ağrıyor. Doktorum anestezi yapılan işlemlerde boğazın tahriş olması normal dedi. Korkulacak bişey yokmuş.
Ameliyatin 6. Günündeyim banyo yaparken banlari cikarmadim bende minik bantlar var sargi yok zaten dr da onlar atarsa atsin dedi batikon sur hergun dedi haa dur banyoda söyle bir kovaya su doldurdum bi tabureye oturdum yavascana yikanfim basimi geriye verdim gögsüme fazla su akitmadim hemencecik yikandim ciktim o bile yetti kac gundur banyo yapmayinca

Ameliyatin 6. Günündeyim banyo yaparken banlari cikarmadim bende minik bantlar var sargi yok zaten dr da onlar atarsa atsin dedi batikon sur hergun dedi haa dur banyoda söyle bir kovaya su doldurdum bi tabureye oturdum yavascana yikanfim basimi geriye verdim gögsüme fazla su akitmadim hemencecik yikandim ciktim o bile yetti kac gundur banyo yapmayinca

Bende cuma günü yikancam ..ay iple çekiyorum banyo gunu

Merhaba kizlar dün kontrolüme gittim iyilesme normal devam ediyor dedi banyo yap dedi dün yaptim cok sükür ama cabuk yap fazla kalma dedi sol memede yogun kizarma var altlarindada dikis yerlerinde pihti var dedi ama sorun degil dedi :KK51:madikal sütyenim sıkıyor rahat degilim sutyen almak istiyorum ama ne nasil komun pamuklu sutyeni var onumu alsam yada pamuklu sporcu sutyeni ne önerirsiniz birde ameliyattan sonra sanirim bogazim tahriş oldu gicik var surekki öksürmek ihtiyaci duyuyorum rahatsizlik veriyor bir arkadasimizin da öyle olmustu burada öyle hatirliyorum ne yapti gectimi acaba:KK64:
Gıcık için bepanthane pastil kullandım. Benim de sanki özellikle olmuş gibi gıcığım tutuyor öksürüyordum. Anestezi doktorum pastil verdi çok iyi geldi. Günde 3 kez kullandım. Ayrıca zencefil de çiğneyebilirsiniz çok rahatlatıyor.

Benimde 5. Günüm sanki banyo için erkenmiş gibi geliyor. Ama yapıcam bugün bakalım çok su değdirmemeye çalışıcam bende.

Kızlar buarada bende ciddi kaşıntı var. Bantlar alerji yapmış bantların olduğu bazı yerler su topladı. Bunu yaşayan var mı varsa bi çözüm bulabildiniz mi?

Doktoruma fotoğraf çekip atmıştım dün gece. Sabah dönüş yapmış. Dikişler atana kadar akıntı olması normalmiş. Iltihap değilmiş yani. Sürekli kuru tutman gerek dedi. Banyodan ve rif ampul pansumandan sonra saç kurutma makinesiyle kurut dedi. Morarma içinde felden hirudoid jel karışımı 1 hafta boyunca günde üç defa kullan dedi. Gitmedim hastaneye. Dediklerini aksatmadan uyguluyorum. Bugün banyo yapabilirmişim. Bantlarla mı banyo yapıyorsunuz yoksa bantları çıkarıp öyle mi? Banyodan korkuyorum açıkçası. Şampuan zarar vermez mi su değmesi dikişleri açmaz mı? Off gerçekten süreç zor. Bazen enseyi baya karartıyorum galiba umutsuzluğa kapılıyorum :)
Maşallah hiçbir sıkıntı yaşatmasın Rabbim. Gerçekten sabırsızlanıyor insan. Sanki hiç iyileşmicek artık memelerim böyle kalacak gibi geliyor :)

Allah yardımcımız olsun. Sıkıntı yaşıyorum ama en ufak bir pişmanlık olmadı içimde. İyiki oldum bu ameliyatı. Allah hepimize tez zamanda şifa versin inşallah ♥
Bantlarını cıkarma doktor cıkarcak terden dolayı ve sutyenın sıkmasından oranın nemlı olması normal sutyenın sıkarsa sargı bezı koy meme ucuna ve alt kısıma . banyodan cıkınca pamukla sıl ve bol su tuket bırde Yogurt ıyılesmenı hızlandıracak

1 ay kullan o sutyenı sekıllenmesınde yardımcı olcak daha sonra reflection sutyen al

doktordan doktora ne kadar cok yontem ve tedavi sureci değişiyor.ben 3. gunumde banyo yapmistim.insallah kisa surede sizlerinde sıkıntısı gider arkadaslar suan 1 ay olmadi ameliyat olali 10 gun sonra ise basladim ve iyilesme surecim beklediğimden de hızlı oluyor bazen ben bile sasiriyorum daha kötü bekliyordum bu süreci

Çok şükür cnm korktuğum gibi değil ağrım wardi ağrı kesicilerle haffledi tabii bide ağırlıklar gidince kus gibi oldum:anneadayı: drenler war persembe cikicam ins hastaneden. darisi ameliyat olacaklara :KK54:

Back
X