- 22 Kasım 2017
- 1.225
- 4.985
- 83
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.061
Merhaba kizlar dün kontrolüme gittim iyilesme normal devam ediyor dedi banyo yap dedi dün yaptim cok sükür ama cabuk yap fazla kalma dedi sol memede yogun kizarma var altlarindada dikis yerlerinde pihti var dedi ama sorun degil dedimadikal sütyenim sıkıyor rahat degilim sutyen almak istiyorum ama ne nasil komun pamuklu sutyeni var onumu alsam yada pamuklu sporcu sutyeni ne önerirsiniz birde ameliyattan sonra sanirim bogazim tahriş oldu gicik var surekki öksürmek ihtiyaci duyuyorum rahatsizlik veriyor bir arkadasimizin da öyle olmustu burada öyle hatirliyorum ne yapti gectimi acaba
![]()
Merhaba geçmiş olsun. Ameliyatınızın kaçıncı günündesiniz? Banyo konusunda zorlandınız mı? Bantları çıkarıp mı yaptınız? Birde şampuan gelince sıkıntı oluyor mu? Benimde bugün banyo yapabileceğimi söyledi doktorum. Fena tırsıyorum ahahah :)
Buarada boğazımda aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Ameliyattan sonra 3 gün yaşadım bu durumu. Ve dünden beri boğazım ağrıyor. Doktorum anestezi yapılan işlemlerde boğazın tahriş olması normal dedi. Korkulacak bişey yokmuş.