- Konu Sahibi ---Lily---
- #28.961
Dr mu belirliyor bedenini yoksa size soruyormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun darısı başıma inşallah.Bnde geçen gün görüştüm bir doktorla bayağı rahatlatıcı konustu fakat 8000 TL dedi ve benim butceme fazla geldi araştırıcam biraz dahaKızlarrt kendime geldim cok şükür iyi geçti.80 b artık memelerim.oyle cok dayanilmicak bir ağrım yok
Ben direk B istiyorum dedim kucuk olur dedi olmaz olmaz b yapin siz dedim :))
Geçmiş olsun darısı başıma inşallah.Bnde geçen gün görüştüm bir doktorla bayağı rahatlatıcı konustu fakat 8000 TL dedi ve benim butceme fazla geldi araştırıcam biraz daha
İlk zamanlar ara ara hafif bir sızlama oluyordu elimle oynayınca ben çok hissetmiyordum ama uçlar büzülüp dikleştiği için bunun önemli olmadığını düşündüm su an ise herşey eskisi gibi neredeyse normale döndü diyebilirimBugün ameliyatımın 24.günü Şunu söyleyebilirim ki; ilk 3 hafta illa bir kısıtlama, hafif bir zorlanma oluyor. Hareketlerinize dikkat etmek durumunda oluyorsunuz falan. Ama son 2-3 gündür fark ediyorum ki bayağı bayağı düzeldim.
Benim ameliyatın ertesi gününden beri meme uçlarımda his var. Ama sormak istediğim nasıl bir his; yani acı-sızlama olarak mı; yoksa bazen üşüyüp ürperdiğimizde olan dikleşmesi, büyümesi olarak mı? yoksa bildiğiniz dokunulduğunda hissetmek mi? ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu konuyla alakalı.. L LeylaBilgin B Bigftm @Rose3028 @Mystery888
sabahları antibiyotik krem akşamları fito sürüyorum. Önümüzdeki hafta Noskar'a geçeceğim. 11 Haziranda aylık kontrolüme gideceğim. Dikişlerim eriyen dikişti şu an toplam 5-6 tane kaldı kalmadı. Çoğu düştü/eridi. meme altında kalan (ters T kısmı) tahminimden daha az izli olacak inşallah. Yapıştırma-lazer tekniği ile kapatılmış. Foto eklemiştim zaten (10.günde) oradaki potluk bile düzelmeye başladı. Şaşkın ve sevinçliyim. Öyle dursa da sorun yoktu ve kendimi alıştırmıştım. Düzelince sevindim.
Meme başı çevresindeki izler şu an taze ve kırmızımsı pembe, hala düşmeye bi kaç dikiş var. Ama ten renginden bi kaç tık koyu renk kalsa bile bence meme areola (memenin kahverengi kısmı) çerçeveliymiş gibi durur ve bence hiç bi sakıncası yok. Bundan önce areolalarım çok büyük ve yaygındı, rengi çok açıktı yani sanki bütün memem o renkmiş gibiydi. Şimdi çerçeveli halde 4cm çapındalar =)
Kızımla çok kısa süreli olarak kucağıma alıyorum zaten 1 haftadır. Ama doya doya tam anlamıyla sarılmayı özledim. Çünkü şu an meme uçlarım çok hassas, Bir şey değdiğinde veya çarptığında çok rahatsız oluyorum.
1. ay kontorlü ve yeni değişiklikleri de yazarım. Kendinize iyi bakın..
Ameliyat olacaklara acil şifalar...![]()
Geçmiş olsun Athena nasıl serum falan takıyorlar mi ameliyat sonrası yanımıza almamız gereken neler?
Direnler cikti bende bugun aksam ckicam hastaneden 3 gun kaldim vallaha canimdan can gitti ne zormus hastanede yatmak simdi carcabuk iyilesme zamani
Bursa da yaptırıcam hala arastiriyorum birazdan başka bir doktorla görüşmeye gidicem.Nerde yaptiricaksin ben 5500 e konuştum Kayseri'de olucm haftaya
Evet üç gün kaldim halada hastane yataginmdan sesleniyorum sizlereesim gelip alicak hala gelemediİnşaallah bı an önce iyilesirsin 3 gün mü yattin hastanede ,kaç bedene düştün?
B kup dedi ama ödemler gidice birazdaha kücülür dedi iyi boyle sahane![]()
Dirensonuyok ayyy ameliyat oldum ikinci günümün gecesi yahu delilik bu bende ki delilik yahu tam 5 saat ameliyatta kaldim hala direnlerim duruyo sabah iste 3 gun ooucak hastanede kalali agtim azaldi nispeten fakat direnler canimi acitiyor cikarsalar da kurtulsam yalniz memintolar sahane muhtesem harika ötesi ama dikislere bakamadim daha dr pansuman yaparken ustten bakiyorum
Ay gecmis olsun, 3 gun sıkıcı olmustur tabi neden o kadar uzun oldu, direnlerde kanama cok oldu o yuzden mi?Direnler cikti bende bugun aksam ckicam hastaneden 3 gun kaldim vallaha canimdan can gitti ne zormus hastanede yatmak simdi carcabuk iyilesme zamani