• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs estetiği ve göğüs kafesi hakkında

ah güzelim erkeklerin hepsi öyle değil . mesela benim şimdiye kadar erkek arkadaşlarımdan 1 tanesi bana seninki gibi kusurlar buldu ilk ve son görüşmemiz oldu. hem beni beğenmeyecek hemde sevgilim olacak ne anladım o işten
Canım kıskançlığından yaptığını ben biliyorum.. Adam beğenmese nişanlanmaz evlenmeye kalkmaz .. Amaçlrı o değil egolarını tatmin ediyorlar işte...

aynen öyle amaçları, biz 3 buçuk yıldır birlikteyiz çoktan anladim ama yine de elestirilmek yada o ozelligini begenmedigini bilmek daha baskın geldi ve ayrıldığımız dönemde yaptırdım çünkü izin vermiyodu,yani hani Afedersin bi laf var ne bilmem neye ne bilmem neye geliyosun diye aynı o hesap hem küçük diyodu hemde engel oluyodu yaptirmama bi dönem ayrıldık ama barisicamizi biliyodum ve fırsattan istifade yaptırdım şimdi kiskancliktan kuduruyo:)))
aferim akıllı insanın hali başka oluyor :cool:

Zaten başta böyle olmuyorlar yani benim ilişkimde oyleydi sürekli iltifat övgü biraz eskiyince ya aslında suran söyle Buran böyle demeye başladı ama tamamen kendine bağlı kılmak sanırım
Tabi canım en başta öyle olmuyorlar.. Beni beğendiğini çok güzel bulduğunu söylüyor sürekli ama eleştirilerinden de ödün vermiyor sonra ben eksikli gibi hissediyorum kendimi.. Benimki yaptırcam dediğimde tamam dedi hiç karşı çıkmadı, sadece gereksiz şeylere kızar.. Yüzümü beğeniyor arada dudaklarıma da dolgu yaptırcam dediğimde şaşırdın artık sen hiç gerek yok diyor. Ama gözeneklerime takmıştı koşın. Onun yüzünden 4 kimyasal peeling ve 3 mikro iğneleme yaptırdım ne acılar çektim :D kendin için yaptırdın diyor birde.. Hem eleştir hem kendin için yaptırdın de ...
Sen en iyisini yapmışsın.. Kudursun şimdi kıskançlığından ;)

Benim kemik olayından sonra nişanım oldu canım , tahmin etmediğimden fazla para gidince benim ameliyat parası da gitti :) anca toparlafım kendimi ayın 21 inde gidicem oğuz kılıçla görüşcem:KK66: kemik olayını da tomografi çekilcem onu ayarlayacağım gitmeden..
Baya bi uzak kaldım bu süreçte forumdan anca tekrar girebiliyorum .. Ameliyat olmana sevindim umarım iyi olmuştur istediğin gibi , çok uğraştın çok çabaladın umarım herşeye değmiştir canım benim :KK68:
Sagol canim,simdilik goruntu daha pek istedigim gibi degil cunku farkli sekildeer biri baska biri baska,ama insalllah duzelir.Cok aradim arastirdim dikkatli sectim doktorumu insallah istedigim gibi olur.
Canim nisanin hayirli olsun,gouslerin de istedigin gibi olur insallah,cok mutlu olursun

Sagol canim,simdilik goruntu daha pek istedigim gibi degil cunku farkli sekildeer biri baska biri baska,ama insalllah duzelir.Cok aradim arastirdim dikkatli sectim doktorumu insallah istedigim gibi olur.
Canim nisanin hayirli olsun,gouslerin de istedigin gibi olur insallah,cok mutlu olursun
Düzelirler canım daha çok erken ödem vardır vs birax daha zaman tanı. Zaten çok güzel bir kızsın onlarda iyikeşti mi ohhh gerile gerile gezersin... Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur bende yaptırırım tez zamanda.. Ama sen sakın moralini bozma sakın düzelirler biraz zaman sadece;)

Canım benden mi bahsettin acaba :KK8: kemik olayı olunca üzerime alındım ama güzel meme olayında biraz tereddüt yaşadım o venmiyim diye :KK33: benim üstler çok boş damla nasıl olur yuvarlak nasıl olur tam karar veremiyorum.. 21 ağustosta gidicem oğuz kılıç a bakalım o ne diyecek?? Yüksel kankaya damla demişti ama devlet hastaneleri genelde damla yapıyor odasında gösterebileceği yuvarlak protez bile yoktu damla vardı hep:cool:
Benimde göğüs dokum aşağıda ama yuvarlak moderate yada yuvarlağa çok yakın damla olabilir diye düşünüyorum. Bende de kemik çıkıntısı var. maveratugce maveratugce nin yuvarlak mesela sonuç mükemmel. Bazı arkadaşlarda yuvarlak protez çok yukarda ve geçiş keskin öyle yapay duruyor. Üstten aşağı yumuşak geçiş olmalı. Bu dr un becerisiyle alakalı bence.

Back
X