• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs estetiği ve göğüs kafesi hakkında

Evet ankarada olucam nişanlım orda bizimkilerin haberi olmayacak zaten bir ay ankarada bir ay manisada geçiyor zamanım . Oraya gittiğimde olucam inşallah hayırlısı bakalım:KK66: rapisa rapisa nın bence de şuanki halleri güzel ama hem dokusu var hem de dik olduğu için protezle süper olacaklar. Yapı olarak da güzel .. Allah her isteyene nasip etsin diyelim :)
Canım beğendiğine sevindim önceden bende beğeniyordum ama zamanla sarktılar.dün youtube da sarkıklığı ölçmek için anlatan bir video izledim. benimkiler normalden aşağıda duruyormuş tescillendi yane :KK45::KK45::KK45::mad:

Evet ankarada olucam nişanlım orda bizimkilerin haberi olmayacak zaten bir ay ankarada bir ay manisada geçiyor zamanım . Oraya gittiğimde olucam inşallah hayırlısı bakalım:KK66: rapisa rapisa nın bence de şuanki halleri güzel ama hem dokusu var hem de dik olduğu için protezle süper olacaklar. Yapı olarak da güzel .. Allah her isteyene nasip etsin diyelim :)
canım dr una karar verdin mi

Canım beğendiğine sevindim önceden bende beğeniyordum ama zamanla sarktılar.dün youtube da sarkıklığı ölçmek için anlatan bir video izledim. benimkiler normalden aşağıda duruyormuş tescillendi yane :KK45::KK45::KK45::mad:
Senin meme yapın aşağıda canım neresi sarkık. Sen o ölçülere takılma vücut yapısı herkesin bir değil dr larda bunu söylüyor.. Senin sarkık diyebilmen için meme altına kalem testi yapman gerekiyor ki senin meme altında hiç katlantı yok yani kalem falan durmaz sarkık değil. Üstü boş sadece.. Benim memem bile sarkık değilmiş dr grad 1 bile değil dedi.. Sarkık olması için meme altı katlantı yerinde olması gerekiyor meme ucunun yada aşağıda olmadı onların evreleri var.. Meme ucunu ölçme boşuna daha nasıl dik olacak bir meme..????

Senin meme yapın aşağıda canım neresi sarkık. Sen o ölçülere takılma vücut yapısı herkesin bir değil dr larda bunu söylüyor.. Senin sarkık diyebilmen için meme altına kalem testi yapman gerekiyor ki senin meme altında hiç katlantı yok yani kalem falan durmaz sarkık değil. Üstü boş sadece.. Benim memem bile sarkık değilmiş dr grad 1 bile değil dedi.. Sarkık olması için meme altı katlantı yerinde olması gerekiyor meme ucunun yada aşağıda olmadı onların evreleri var.. Meme ucunu ölçme boşuna daha nasıl dik olacak bir meme..????
şöyle canım ewt tamam belkide sarkık değil ama bundan 3 sene önce bu kadar aşağıda değildi. üst kısımları daha doluydu. önceden mesela ölçerdim gçğüs ortası ile görğüs altı aradaki fark bazen 11-13 gelirdi şimdi ölçüyorum 10 cm geliyor. üstelikte o zamanlar daha zayıftım şimdi 2-3 kg daha fazlayım . yaşlılık işte :cry:

Oğuz kılıç a gidicem ben ağustosun 21 i gibi.. Elektrik tutarsa hemen olmayı düşünüyorum bayrama kadar iyileşemem lazım :)
ay canım ol bence bende ne zamandır düşünüyorum olamadım bir türlü . aklında varsa ertelemeye gerek yok.

şöyle canım ewt tamam belkide sarkık değil ama bundan 3 sene önce bu kadar aşağıda değildi. üst kısımları daha doluydu. önceden mesela ölçerdim gçğüs ortası ile görğüs altı aradaki fark bazen 11-13 gelirdi şimdi ölçüyorum 10 cm geliyor. üstelikte o zamanlar daha zayıftım şimdi 2-3 kg daha fazlayım . yaşlılık işte :cry:
Üstü boş olduğu için öyle geliyor canım benim.. Silikonla üst kısmı dolduğunda meme ucunda yukarı çıkacak zaten ;) daha dur çok gençsinn su gibi kızsın maşallah silikonu da yaptırdın mı daha ne olsun :D özgüvenlerimiz gitmiş bizim yahu bir proteze bağlı galiba bu özgüven .. Ameliyat olduğumuzda inşallah özgüvende verirler narkozla yoksa bizden birşey olmaz :))))

Üstü boş olduğu için öyle geliyor canım benim.. Silikonla üst kısmı dolduğunda meme ucunda yukarı çıkacak zaten :KK66: daha dur çok gençsinn su gibi kızsın maşallah silikonu da yaptırdın mı daha ne olsun :KK70: özgüvenlerimiz gitmiş bizim yahu bir proteze bağlı galiba bu özgüven .. Ameliyat olduğumuzda inşallah özgüvende verirler narkozla yoksa bizden birşey olmaz :))))
ahhhh sharapovam 1,5 senedir sap gibin yaşıyorum :cry::cry::cry: özgüven mi kalır insanda

ahhhh sharapovam 1,5 senedir sap gibin yaşıyorum :cry::cry::cry: özgüven mi kalır insanda
Kız sen sap gibi yaşadığından gitmiş ya ben bir yıldır hayatımda biri varken gitti ya o özgüven.. O hayatımda yokken küçük dağları ben yarattım gibi gezersim gayet kendimden emin.. Ama nişanlım beni eleştire eleştire gitti malesef hepsi :( adam bildiğin benden bakımlı ayakları koltuk altı terlemesin diye botoks yaptırıyor :D çok şekilci detaycı dış görünüşe acayip önem verir.. Beni bir yılda mahvetti bir de evlenirsek ne olur bilmem ondan bari evlenmeden memeleri yaptırayım da bahane bulacak birşey bulamasın.. Milletin nişanlısı engel olur istemez bu benden daha çok istiyor. Nisanda ameliyat olacaktım narkozdan korkuyordum bildiğin beni ikna etti ameliyat olmaya :)

Kız sen sap gibi yaşadığından gitmiş ya ben bir yıldır hayatımda biri varken gitti ya o özgüven.. O hayatımda yokken küçük dağları ben yarattım gibi gezersim gayet kendimden emin.. Ama nişanlım beni eleştire eleştire gitti malesef hepsi :KK43: adam bildiğin benden bakımlı ayakları koltuk altı terlemesin diye botoks yaptırıyor :KK70: çok şekilci detaycı dış görünüşe acayip önem verir.. Beni bir yılda mahvetti bir de evlenirsek ne olur bilmem ondan bari evlenmeden memeleri yaptırayım da bahane bulacak birşey bulamasın.. Milletin nişanlısı engel olur istemez bu benden daha çok istiyor. Nisanda ameliyat olacaktım narkozdan korkuyordum bildiğin beni ikna etti ameliyat olmaya :)
Bu bana çok tanıdık:))

Bu bana çok tanıdık:))
Sen de mi aynı şeyleri yaşadın canım ?? Kader arkadaşım diyim ben sana :D ilk zamanlar dediklerini takmıyordum ama artık canıma doydum vallahi ... Benim özgüveni altüst etti. Ama amaçları o zaten öyle olup onlara bağımlı kalmamızı istiyorlar ben bunu yeni farkettim :)

Kız sen sap gibi yaşadığından gitmiş ya ben bir yıldır hayatımda biri varken gitti ya o özgüven.. O hayatımda yokken küçük dağları ben yarattım gibi gezersim gayet kendimden emin.. Ama nişanlım beni eleştire eleştire gitti malesef hepsi :KK43: adam bildiğin benden bakımlı ayakları koltuk altı terlemesin diye botoks yaptırıyor :KK70: çok şekilci detaycı dış görünüşe acayip önem verir.. Beni bir yılda mahvetti bir de evlenirsek ne olur bilmem ondan bari evlenmeden memeleri yaptırayım da bahane bulacak birşey bulamasın.. Milletin nişanlısı engel olur istemez bu benden daha çok istiyor. Nisanda ameliyat olacaktım narkozdan korkuyordum bildiğin beni ikna etti ameliyat olmaya :)
bakımlı olmak iyidir tabi.önceden benim bir arkadaşım vardı çocuk basketçi sırp yakışıklı 192 boylarında bişey. devamlı spor yapıyor falan benim spor merakım mesela o zamanlar başlamıştı. hatta spor yapmaktan dizimde sorun olmuştu bir ara.

ama çokta eleştiriye gelemem ben yaa. büyük ihtimal sepetlerdim onu

Sen de mi aynı şeyleri yaşadın canım ?? Kader arkadaşım diyim ben sana :KK70: ilk zamanlar dediklerini takmıyordum ama artık canıma doydum vallahi ... Benim özgüveni altüst etti. Ama amaçları o zaten öyle olup onlara bağımlı kalmamızı istiyorlar ben bunu yeni farkettim :)
ama bu hoş birşey değil aslında bir ilişkide çiftler birbirlerinin özgüvenini arttırmalı eğer düşüyorsa bence bir problem vardır.

bakımlı olmak iyidir tabi.önceden benim bir arkadaşım vardı çocuk basketçi sırp yakışıklı 192 boylarında bişey. devamlı spor yapıyor falan benim spor merakım mesela o zamanlar başlamıştı. hatta spor yapmaktan dizimde sorun olmuştu bir ara.
Bakımlı erkek iyidir pasaklı pis olmasındansa ama bukadarı da değil canım... Benim 4/4 lük olmamı istiyor . Yüzümde vücudumda bir tane hata olsun istemiyor sürekli eleştiriyor.. Ama insan birini seviyorsa her halini sevmesi gerekiyor önce.. 4/4 lük olsam herkes sever beni onu napayım :D erkekler işte kimi öyle kimi böyle biz kadınlar sanki onları çekmeye gelmişiz şu dünyaya :))

Bakımlı erkek iyidir pasaklı pis olmasındansa ama bukadarı da değil canım... Benim 4/4 lük olmamı istiyor . Yüzümde vücudumda bir tane hata olsun istemiyor sürekli eleştiriyor.. Ama insan birini seviyorsa her halini sevmesi gerekiyor önce.. 4/4 lük olsam herkes sever beni onu napayım :KK70: erkekler işte kimi öyle kimi böyle biz kadınlar sanki onları çekmeye gelmişiz şu dünyaya :))
ah güzelim erkeklerin hepsi öyle değil . mesela benim şimdiye kadar erkek arkadaşlarımdan 1 tanesi bana seninki gibi kusurlar buldu ilk ve son görüşmemiz oldu. hem beni beğenmeyecek hemde sevgilim olacak ne anladım o işten

Bakımlı erkek iyidir pasaklı pis olmasındansa ama bukadarı da değil canım... Benim 4/4 lük olmamı istiyor . Yüzümde vücudumda bir tane hata olsun istemiyor sürekli eleştiriyor.. Ama insan birini seviyorsa her halini sevmesi gerekiyor önce.. 4/4 lük olsam herkes sever beni onu napayım :KK70: erkekler işte kimi öyle kimi böyle biz kadınlar sanki onları çekmeye gelmişiz şu dünyaya :))
sen yine de bana bakma tabi canım çünkü ben bu kafayla evde kaldım sen kalma :D :D

Sen de mi aynı şeyleri yaşadın canım ?? Kader arkadaşım diyim ben sana :KK70: ilk zamanlar dediklerini takmıyordum ama artık canıma doydum vallahi ... Benim özgüveni altüst etti. Ama amaçları o zaten öyle olup onlara bağımlı kalmamızı istiyorlar ben bunu yeni farkettim :)
aynen öyle amaçları, biz 3 buçuk yıldır birlikteyiz çoktan anladim ama yine de elestirilmek yada o ozelligini begenmedigini bilmek daha baskın geldi ve ayrıldığımız dönemde yaptırdım çünkü izin vermiyodu,yani hani Afedersin bi laf var ne bilmem neye ne bilmem neye geliyosun diye aynı o hesap hem küçük diyodu hemde engel oluyodu yaptirmama bi dönem ayrıldık ama barisicamizi biliyodum ve fırsattan istifade yaptırdım şimdi kiskancliktan kuduruyo:)))

ama bu hoş birşey değil aslında bir ilişkide çiftler birbirlerinin özgüvenini arttırmalı eğer düşüyorsa bence bir problem vardır.
Zaten başta böyle olmuyorlar yani benim ilişkimde oyleydi sürekli iltifat övgü biraz eskiyince ya aslında suran söyle Buran böyle demeye başladı ama tamamen kendine bağlı kılmak sanırım

Back
X