• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs estetiği ve göğüs kafesi hakkında

Şimdiye kadar farketmemistim bile teşekkür ederimeminim seninkilerde güzeldir ufak bi ayrıntı takılma bence göğüs ucunun iyileşme süreci daha sıkıntılı diye biliyorum yine de sen bilirsin tabi
Sen kötü göğüs görmemişsin bak seni ekledim benim fotolara bakıp ne kadar şanslı olduğunu anlayabilirsin :))

Ne kadar oldu yaptirali
Canim 6 haftayi dolduracak benim,birisi iyi iyelisiyor(daha agrili olan)digerinde agri sizi birsey yok ama yukarida duruyorseklide bir acayip ezik boyle.Sert masaj dedi doktorum,yapiyorum ama acaba ise yariyacak mi.Birde silikon deriyi gerdiya areolaar da baya buyudu.
Seni merak ettim,beni izlermisin?

Canim 6 haftayi dolduracak benim,birisi iyi iyelisiyor(daha agrili olan)digerinde agri sizi birsey yok ama yukarida duruyorseklide bir acayip ezik boyle.Sert masaj dedi doktorum,yapiyorum ama acaba ise yariyacak mi.Birde silikon deriyi gerdiya areolaar da baya buyudu.
Seni merak ettim,beni izlermisin?
Seni izledim bakabilirsin dur bakalım biraz sabirli ol foto var mı bende bakim

Pardon yanlış kişiye yazmışım..ama supersin masallah birde memeleri hallettin mi 4 4 lük maşallah
Anladım zaten bu işte bir yanlışlık olduğunu :D benimkiler malum şuanki halleri.. Sonrasını artık tahmin edemiyorum inşallah iyi olur ;) ama yine de teşekkürler iyi yorumun için :)

Sen ameliyat oldun mu canım?? Ben eski bhrknn ım bu arada sende benim tanıdığım elizelizsin değil mi :KK66:
Evet canim oldum 6 hafta oldu.Ben seni biliyorum,resimlerinden,boyle nicknameleri hatirlamam zaten :).
Senin is ne oldu,son okudumda kemik cikintisi var diyordun ve ertelenmisti.Son durum nedir canim

Evet canim oldum 6 hafta oldu.Ben seni biliyorum,resimlerinden,boyle nicknameleri hatirlamam zaten :).
Senin is ne oldu,son okudumda kemik cikintisi var diyordun ve ertelenmisti.Son durum nedir canim
Benim kemik olayından sonra nişanım oldu canım , tahmin etmediğimden fazla para gidince benim ameliyat parası da gitti :) anca toparlafım kendimi ayın 21 inde gidicem oğuz kılıçla görüşcem;) kemik olayını da tomografi çekilcem onu ayarlayacağım gitmeden..
Baya bi uzak kaldım bu süreçte forumdan anca tekrar girebiliyorum .. Ameliyat olmana sevindim umarım iyi olmuştur istediğin gibi , çok uğraştın çok çabaladın umarım herşeye değmiştir canım benim :KK68:

şurdaki görüntü çok güzel benim bu kadar olsa ddüşünmezzdim gibi geliyor sonuçta beden senin tabi ki damla sende güzel olur bence birde daha iyi saklar gibi geliyor o kemiği

şurdaki görüntü çok güzel benim bu kadar olsa ddüşünmezzdim gibi geliyor sonuçta beden senin tabi ki damla sende güzel olur bence birde daha iyi saklar gibi geliyor o kemiği
Canım benden mi bahsettin acaba :KK8: kemik olayı olunca üzerime alındım ama güzel meme olayında biraz tereddüt yaşadım o venmiyim diye :KK33: benim üstler çok boş damla nasıl olur yuvarlak nasıl olur tam karar veremiyorum.. 21 ağustosta gidicem oğuz kılıç a bakalım o ne diyecek?? Yüksel kankaya damla demişti ama devlet hastaneleri genelde damla yapıyor odasında gösterebileceği yuvarlak protez bile yoktu damla vardı hep:cool:

Canım benden mi bahsettin acaba :KK8: kemik olayı olunca üzerime alındım ama güzel meme olayında biraz tereddüt yaşadım o venmiyim diye :KK33: benim üstler çok boş damla nasıl olur yuvarlak nasıl olur tam karar veremiyorum.. 21 ağustosta gidicem oğuz kılıç a bakalım o ne diyecek?? Yüksel kankaya damla demişti ama devlet hastaneleri genelde damla yapıyor odasında gösterebileceği yuvarlak protez bile yoktu damla vardı hep:cool:
rapisa ya dedim canım damlanın yüksek profili olanları bir miktar sarkıklığı da gideriyor .. bi git bakalım hayırlısı olsun senin için ankarada mı olmak istiyorsun

rapisa ya dedim canım damlanın yüksek profili olanları bir miktar sarkıklığı da gideriyor .. bi git bakalım hayırlısı olsun senin için ankarada mı olmak istiyorsun
Evet ankarada olucam nişanlım orda bizimkilerin haberi olmayacak zaten bir ay ankarada bir ay manisada geçiyor zamanım . Oraya gittiğimde olucam inşallah hayırlısı bakalım;) rapisa rapisa nın bence de şuanki halleri güzel ama hem dokusu var hem de dik olduğu için protezle süper olacaklar. Yapı olarak da güzel .. Allah her isteyene nasip etsin diyelim :)

Back
X