• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs estetiği ve göğüs kafesi hakkında

Canım benim mememin içinde koca bir kemik çıkıntısı var sanki ikinci bir meme gibi onun üstüne bile farklı profillerde protez koyulabiliyor bence senin üstte olduğu için kas altı yapılan protezle üstteki o kemik kamufile edilir çünkü kasın altından yumuşak bir geçişi oluyor . Eğer ödemlerin geçip de o bölge seni rahatsız ederse yağ enjeksiyonuyla düzelir bence takma kafana.. Benim gibi olmasından daha iyidir:KK66: benim ne olduğunu bilmediğimiz hala ihmal ettiğim koca bir kemik çıkıntım var :))
Canım haklısın belkide çünkü ben bacak estetiği de düşünüyorum. Hangisini önce yaptırsam karar veremedim. Şimdi para bitiktiriyorum. Önce göğüsü yaptırıp dediğin gibi içime sinmezse bacak ameliyatımda orayada yağ transferi yaptırabiliim. Mantıklı

Canım benim mememin içinde koca bir kemik çıkıntısı var sanki ikinci bir meme gibi onun üstüne bile farklı profillerde protez koyulabiliyor bence senin üstte olduğu için kas altı yapılan protezle üstteki o kemik kamufile edilir çünkü kasın altından yumuşak bir geçişi oluyor . Eğer ödemlerin geçip de o bölge seni rahatsız ederse yağ enjeksiyonuyla düzelir bence takma kafana.. Benim gibi olmasından daha iyidir:KK66: benim ne olduğunu bilmediğimiz hala ihmal ettiğim koca bir kemik çıkıntım var :))
Canım kemik senin sağlığını etkilemiyor mu

Canım kemik senin sağlığını etkilemiyor mu
Yüzüstü yattığımda batıyor ve baskı olduğu için ağrıyabiliyor.. Belki de yumuşak dokuya zarar verdiğinden ağrıyor bilmiyorum ama kendim ellediğimde bastırdığımda acıyor.. İki dr muayene etti baya bi bastırdılar ozamanda iki gün acımıştı. Onun dışında bir etkisi olmuyor.. Bi göğüs cerrahisine gidip tomografi çektirmem gerekiyormuş dr um en son öyle demişti yoksa yapmayacak ameliyatı.. Ben de şuan para biriktirmeyle meşgulüm .. Silikon artı yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırıcam.. Sonra da ne gerekşrse sırayla halledicem başldık mı gerisi gelir artık :D

Yüzüstü yattığımda batıyor ve baskı olduğu için ağrıyabiliyor.. Belki de yumuşak dokuya zarar verdiğinden ağrıyor bilmiyorum ama kendim ellediğimde bastırdığımda acıyor.. İki dr muayene etti baya bi bastırdılar ozamanda iki gün acımıştı. Onun dışında bir etkisi olmuyor.. Bi göğüs cerrahisine gidip tomografi çektirmem gerekiyormuş dr um en son öyle demişti yoksa yapmayacak ameliyatı.. Ben de şuan para biriktirmeyle meşgulüm .. Silikon artı yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırıcam.. Sonra da ne gerekşrse sırayla halledicem başldık mı gerisi gelir artık :KK70:
Canım bence çok gerekmiyorsa yüzüne dokundurma. İnsan kendini kaptırınca ucu gelmiyor. Hoş sana söylüyorum ama bende senin gibiyim. Çok estetik yaptırıp yüzünde donuk ifadeyle dokaşmak ve yapay görünmekte var işin sonunda. Öyle olmaktanda korkuyorum.

merhabalar, hanımlar ben uzun zamandır göğüs estetiğini düşünüyorum aynı zamanda bacak estetiği de düşünüyorum. estetik düşünmemin bir sebebi de göğüslerimin dikleşmesini sağlaması. yalnız kafama takılan bazı şeyler var. siz ameliyat olan arkadaşlarım bu konularda bana yardımcı olursunuz diye düşündüm.
1. benim göğüs kafesimdeki kemik belirgin bu beni rahatsız ediyor . silikon taktırdığımda dr bu görünümü düzeltebilir mi?(dr bu bölgeyi yağ transferiyle düzgünleştirebilir diye düşündüm)
2. evli arkadaşlar ameliyattan sonra his kaybı yaşadınız mı?
3. eşinizin göğüslerinize davranışında bir değişiklik oldu mu estetik diye daha hassas mı davranıyorlar?
göğüs kafesimdeki kemik hakkında daha iyi fikir yürütmeniz için foto ekliyorum.

bu arada uzun zamandır araştırıyorum bu forumda bana yardımcı olan birçok arkadaş oldu hepsine buradan çok teşekkür ederim. açıkcası göğüs estetiğine yapay göründüğü için sıcak bakmıyordum. ameliyat olan arkadaşların öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmem fikir değiştirmeme sebep oldu. sonuç olarak gördüğüm kadarıyla doğal duranda var doğal durmayan da bu kişinin tercihine ve dr un becerisine kalmış birşey. inşallah bende ameliyat olursam doğal ve güzel olurlar :KK36:
Bende nisan ayında ameliyat oldum sonuçtan memnunum iz ve sertlik dışında ama gittikçe yumusuyor.

Güzel olmuş canım öncesi benimkine benziyor mu sanki kemik yapımız benziyor. Damla mı taktırdın. Göğüs dokun varmıydı. Kaç cc takıldı ne kadara yaptırdın hangi dr çok soru sordum ama beğendim güzel olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel olmuş canım öncesi benimkine benziyor mu sanki kemik yapımız benziyor. Damla mı taktırdın. Göğüs dokun varmıydı. Kaç cc takıldı ne kadara yaptırdın hangi dr çok soru sordum ama beğendim güzel olmuş

U8
☺teşekkür ederim ist.de Dr cengiz ersezen yaptı cadde de muayenehanesi. Damla takmadı yuvarlak taktı 300 cc.göğüs dokum azdı yani 75 beden sütyen bile dolmuyordu

Kizlar sorumu nereye yazacaimi bilemedim,buraya yaziyorum.
Yuksek duran protezi indirmek icin yapilan islem lokal anesteziyle olabiliyor mu?Bilgisi olan var mi?

Kizlar sorumu nereye yazacaimi bilemedim,buraya yaziyorum.
Yuksek duran protezi indirmek icin yapilan islem lokal anesteziyle olabiliyor mu?Bilgisi olan var mi?
Hiç bi fikrim yok ama proteze ulaşmak için kesinin tekrar açılması gerekir bence dolayısıyla genel anestezi gerekir diye tahmin ediyorum estetik Dr una telefonda sorsan cevaplar aslında

Hiç bi fikrim yok ama proteze ulaşmak için kesinin tekrar açılması gerekir bence dolayısıyla genel anestezi gerekir diye tahmin ediyorum estetik Dr una telefonda sorsan cevaplar aslında
Sordum ama 3 ay beklememiz gerekir her kosulda dedi,ondan sonra inmezse ister genel ister lokal dedi.
Bende anlamadim,ufak bir islem diye biliyorum ama,insallah lokal ile olabilir.

Hayır areolalara bi müdahale yapılmadı memenin altından kondu protezler
Areolaların çok muntazam duruyor sanki kesilip yapılmış gibi, doğuştan iyiler ozaman şanslısın ;) benimkiler genişmiş biraz dr küçültelim demişti görüşmeye gittiğimde ama ben daha evlenmedim çocuk doğurmadım o yüzden istemedim bir de his kaybı olabiliyormuş diye... Kimi küçültmeler çok iyi kimileri çok kötü oluypr açıkçası cesaret edemiyorum bi şansımı deneyim sana sorayım dedim .. Teşekkür ederim cevabın için ;)

Areolaların çok muntazam duruyor sanki kesilip yapılmış gibi, doğuştan iyiler ozaman şanslısın :KK66: benimkiler genişmiş biraz dr küçültelim demişti görüşmeye gittiğimde ama ben daha evlenmedim çocuk doğurmadım o yüzden istemedim bir de his kaybı olabiliyormuş diye... Kimi küçültmeler çok iyi kimileri çok kötü oluypr açıkçası cesaret edemiyorum bi şansımı deneyim sana sorayım dedim .. Teşekkür ederim cevabın için :KK66:
Şimdiye kadar farketmemistim bile teşekkür ederimeminim seninkilerde güzeldir ufak bi ayrıntı takılma bence göğüs ucunun iyileşme süreci daha sıkıntılı diye biliyorum yine de sen bilirsin tabi

Back