• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs estetiği ve göğüs kafesi hakkında

rapisa

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.572
1.669
448
merhabalar, hanımlar ben uzun zamandır göğüs estetiğini düşünüyorum aynı zamanda bacak estetiği de düşünüyorum. estetik düşünmemin bir sebebi de göğüslerimin dikleşmesini sağlaması. yalnız kafama takılan bazı şeyler var. siz ameliyat olan arkadaşlarım bu konularda bana yardımcı olursunuz diye düşündüm.
1. benim göğüs kafesimdeki kemik belirgin bu beni rahatsız ediyor . silikon taktırdığımda dr bu görünümü düzeltebilir mi?(dr bu bölgeyi yağ transferiyle düzgünleştirebilir diye düşündüm)
2. evli arkadaşlar ameliyattan sonra his kaybı yaşadınız mı?
3. eşinizin göğüslerinize davranışında bir değişiklik oldu mu estetik diye daha hassas mı davranıyorlar?
göğüs kafesimdeki kemik hakkında daha iyi fikir yürütmeniz için foto ekliyorum.

bu arada uzun zamandır araştırıyorum bu forumda bana yardımcı olan birçok arkadaş oldu hepsine buradan çok teşekkür ederim. açıkcası göğüs estetiğine yapay göründüğü için sıcak bakmıyordum. ameliyat olan arkadaşların öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmem fikir değiştirmeme sebep oldu. sonuç olarak gördüğüm kadarıyla doğal duranda var doğal durmayan da bu kişinin tercihine ve dr un becerisine kalmış birşey. inşallah bende ameliyat olursam doğal ve güzel olurlar :KK36:

Eklentiler

• IMG_20150601_162406.jpg
    IMG_20150601_162406.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 1.065
  • IMG_20150601_162525.jpg
    IMG_20150601_162525.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 613
Canım yağ enjeksiyonu ile düzelebilir. Benim de tam iman tahtası denen yer çıkık ama ameliyattan sonra görüntü kamufle oldu epeyce..

Göğüsler büyüyünce kemik daha az göze çarpar diye düşünüyorum.bende sağ göğüste çok az his kaybı oldu.zamanla düzelir dedi doktorum.hissediyorum ama sola göre birazcık az olduğunu farkettim.his kaybı yaşayanlarda var ama.eşler ilk başta temkinli yaklaşıyor:) ama zamanla normale dönüyor.beni izleyerek resimlerime bakabilirsin canım.

Göğüsler büyüyünce kemik daha az göze çarpar diye düşünüyorum.bende sağ göğüste çok az his kaybı oldu.zamanla düzelir dedi doktorum.hissediyorum ama sola göre birazcık az olduğunu farkettim.his kaybı yaşayanlarda var ama.eşler ilk başta temkinli yaklaşıyor:) ama zamanla normale dönüyor.beni izleyerek resimlerime bakabilirsin canım.
Eşler başta temkinli yaklaşıyor derken bir anda aklıma aslanın avına tedirgin tedirgin yaklaşma görüntüsü geldi :KK70:

Canım yağ enjeksiyonu ile düzelebilir. Benim de tam iman tahtası denen yer çıkık ama ameliyattan sonra görüntü kamufle oldu epeyce..
Canım seninki çol güzel zaten favorilerimden biri de sensin ama seninki gördüğüm kadarıyla benimki kadar çıkık değil. Sanki silikon kamufle etmez gibi geliyor

Sağol canım zaten bu forumu bu yüzden seviyorum. Ameliyat önemli bir konu ve burada gerçek birini görebilme şansını yakalıyoruz.

İzlemeye aldım ama foto gözükmüyor

Bence de silikodan sonra o kemik goruntusu daha az goze carpar diye dusunuyorum canim
Ben evliyim ve meme ucundan yaptirdim kesiyi hic bir his kaybi yamadim aksine daha cok hisli sanki :) esim normal davraniyor hic bir sorun yok tabi bir kac ay gecmesi lazim hem esin icin hem senin icin ;)

Bence de silikodan sonra o kemik goruntusu daha az goze carpar diye dusunuyorum canim
Ben evliyim ve meme ucundan yaptirdim kesiyi hic bir his kaybi yamadim aksine daha cok hisli sanki :) esim normal davraniyor hic bir sorun yok tabi bir kac ay gecmesi lazim hem esin icin hem senin icin :KK66:

Ben evliyim ve meme ucundan yaptirdim kesiyi hic bir his kaybi yamadim aksine daha cok hisli sanki :) esim normal davraniyor hic bir sorun yok tabi bir kac ay gecmesi lazim hem esin icin hem senin icin :KK66:
Sağol canım ama ben evli değilim :) :)

merhabalar, hanımlar ben uzun zamandır göğüs estetiğini düşünüyorum aynı zamanda bacak estetiği de düşünüyorum. estetik düşünmemin bir sebebi de göğüslerimin dikleşmesini sağlaması. yalnız kafama takılan bazı şeyler var. siz ameliyat olan arkadaşlarım bu konularda bana yardımcı olursunuz diye düşündüm.
1. benim göğüs kafesimdeki kemik belirgin bu beni rahatsız ediyor . silikon taktırdığımda dr bu görünümü düzeltebilir mi?(dr bu bölgeyi yağ transferiyle düzgünleştirebilir diye düşündüm)
3. eşinizin göğüslerinize davranışında bir değişiklik oldu mu estetik diye daha hassas mı davranıyorlar?

bu arada uzun zamandır araştırıyorum bu forumda bana yardımcı olan birçok arkadaş oldu hepsine buradan çok teşekkür ederim. açıkcası göğüs estetiğine yapay göründüğü için sıcak bakmıyordum. ameliyat olan arkadaşların öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmem fikir değiştirmeme sebep oldu. sonuç olarak gördüğüm kadarıyla doğal duranda var doğal durmayan da bu kişinin tercihine ve dr un becerisine kalmış birşey. inşallah bende ameliyat olursam doğal ve güzel olurlar :KK36:
Canım ben Dr değilim ama bence büyüttüğün kadar bir durum yok ortada ;) inan anlamadım bile, kemik aradım ama bulamadım ;) gayet güzel sonuç alırsın bence ....

Bende yeni dikleştirme ameliyatı oldum 22 mayısta silikon kullanılmadı kesi ve askılama yapıldı hiç his kaybı olmadı dahada arttı gibime geliyor

Canim benim de iman tahtasi kemigim cikik.seninkinden biraz daha asagida.benim zaten ameliyat olmamin en buyuk sebebi bu oldu.dar bluz ve tsirt giyemiyordum.giysem de şal takiyordum.kemigin cikmasina sinir oluyordum.gogusler buyuyup diklestirilince super oldu.seklinde birtakim ufak hatalar var.asagi dikis yerim toparlamadi hala buzuk kaldi mesela ama ben onlara hic takilmiyorum.giyemedigim tum dar kiyafetlerimi gogsumu gere gere giyorum artik.

ara ara bu kemik olayını kafama takarımda geçen yandan fotomu çektim yandan baya belirgin bir kemik çıkıntısı var.
Canım benim mememin içinde koca bir kemik çıkıntısı var sanki ikinci bir meme gibi onun üstüne bile farklı profillerde protez koyulabiliyor bence senin üstte olduğu için kas altı yapılan protezle üstteki o kemik kamufile edilir çünkü kasın altından yumuşak bir geçişi oluyor . Eğer ödemlerin geçip de o bölge seni rahatsız ederse yağ enjeksiyonuyla düzelir bence takma kafana.. Benim gibi olmasından daha iyidir;) benim ne olduğunu bilmediğimiz hala ihmal ettiğim koca bir kemik çıkıntım var :))

Canim benim de iman tahtasi kemigim cikik.seninkinden biraz daha asagida.benim zaten ameliyat olmamin en buyuk sebebi bu oldu.dar bluz ve tsirt giyemiyordum.giysem de şal takiyordum.kemigin cikmasina sinir oluyordum.gogusler buyuyup diklestirilince super oldu.seklinde birtakim ufak hatalar var.asagi dikis yerim toparlamadi hala buzuk kaldi mesela ama ben onlara hic takilmiyorum.giyemedigim tum dar kiyafetlerimi gogsumu gere gere giyorum artik.
Canım senin kemiğin aşağıda olduğu için göğüsler kemiği kapatmıştır. Benimki yukarda biraz o yüzden bilemedim.

Back
X