Bayan doktorda daha rahat edicegimi dusunuyorum estetik isin icine girdigi zaman tercih meselesi abes bi durum oldugunu dusunmuyorumAyıptır sorması ameliyatı yapan doktorun kadın veya erkek olması neyi değiştiriyor? Üstüne üstlük alakası var mı bilmiyorum ama operasyon da meme büyütme operasyonu.. Bana abes geldi.
Estetik bu sonucta dogal yollardan elde edemedigimiz seyleri yaptiriyoruzSahte kapak gibi şeyleri gögsüne taktıracak mısın gerçekten ?
Hayatında gerçekten protezli bir memeye dokunup sıkma şansın oldu mu? Kapak benzetmesini de ilk duyuyorum.Sahte kapak gibi şeyleri gögsüne taktıracak mısın gerçekten ?
Hayatında gerçekten protezli bir memeye dokunup sıkma şansın oldu mu? Kapak benzetmesini de ilk duyuyorum.
Dokunmadığın o kadar aşikar ki..Oldu canım napcan, hoşuna gitmedi mi benzetme
Hayatında gerçekten protezli bir memeye dokunup sıkma şansın oldu mu? Kapak benzetmesini de ilk duyuyorum.
Yeni üye olup millet üzerinden prim yapıp öne çıkmaya çalışan üye.. Senin gibileri çok gördük burada, karnımız tok canım..Beni benden iyi tanıyan üye OMG
Yeni üye olup millet üzerinden prim yapıp öne çıkmaya çalışan üye.. Senin gibileri çok gördük burada, karnımız tok canım..
Dr bayan olabilir ama yaninda ameliyatà giren en az 3 4 erkek olucaktirBayan doktorda daha rahat edicegimi dusunuyorum estetik isin icine girdigi zaman tercih meselesi abes bi durum oldugunu dusunmuyorum
Hayir, tamamen kadın ekiple çalışan doktorlar var.Dr bayan olabilir ama yaninda ameliyatà giren en az 3 4 erkek olucaktir
nerede oldunuz ameliyatı hangi doktora cevaplarsaniz sevinirimArkadaslar ben özel hastanede oldum Ameliyat ve narkoz dan çok kitkmama ragmen cok da basarıli geçti operasyonum çok şükür. korkulacak birsey yokmus personel hastane prıl pırıl Hitel gibi. Doktoruma benim en az 16 arkadasım silikon ameliyatı oldu cok sa memnunlar Referansı tecrübesi mükemmel işin guzel tarafı da 2015 fiyayatinda oldum ameliyatımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?