- Konu Sahibi cinsilatif
-
inşallah kavuşcam.yılların özlemi bitecek:) sağ salim döneyim izlemeye alırım canımNe güzel yarın cicilerine kavuşacan.hayırlı olsun.ameliyat öncesi foto atarsan beni izlemeye alırmısın banada hemen hemen senin gibi bişeyler yapılacak( kıyaslama açısından )
son 3 gündür gün daha doğmadan uyanıyorum heyecandan..çok saol canım iyi dileklerin içinDualarim senle ve senin gibi ameliyat olacaklara canim
Hersey gonlunce olur insallah heyecanlanman cok dogal bende cok heyecanliydim :))
Mutlu haberle don aramiza canim
Ben 4 ay bekledim her ameliyat olana icim gitti onlarla beraber bende heyecan yapiyordum aklim onlarda kaliyordu acaba nasil oldu iyimi bir suru soruson 3 gündür gün daha doğmadan uyanıyorum heyecandan..çok saol canım iyi dileklerin için
evet aslında güzel heyecanlar.sonuçta istediğin bi şeye kavuşmak var.tabii her şey yolunda giderse.ben o kadar uzun zamandır istiyorum ki bunu.Allah tüm isteyenlere nasip etsin:)Ben 4 ay bekledim her ameliyat olana icim gitti onlarla beraber bende heyecan yapiyordum aklim onlarda kaliyordu acaba nasil oldu iyimi bir suru soru
Gunum geldiginde heyecan tavan yapti zatenama bunlar guzel heyecan
evet aslında güzel heyecanlar.sonuçta istediğin bi şeye kavuşmak var.tabii her şey yolunda giderse.ben o kadar uzun zamandır istiyorum ki bunu.Allah tüm isteyenlere nasip etsin:)
inşallah canım saol.ben de dünyalar benim olsun istiyorum:)haydi hayırlısı, sorunsuz atlatırsın inşallah. İyi düşün iyi olsun. Bek ben morarmaya rağmen dekolteme bakıp bakıp mutlu oluyorum. Aynı şekilde, genç kızlığımdan beri beklediğim bir şeydi, tamamen iyileşince dünyalar benim olacak :)
saol canım.inşallah güzel memelerle dönerim.kendimi iyi hissettiğim ilk an yazarım mutlaka..Süper haberlerini bekliyorum, dualarım seninle. Umarım aklındaki güzel göğüslere en rahat yoldan kavuşursun. Bizi habersiz bırakma
Cnm hadi bakalim sira sende demek..hayirlisiyla atlatirsin insallah.bu ara ameliyata giren cok masallah...guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninlehadi bakalım sıra bende..yarın sabah ameliyata giriyorum.fazlasıyla heyecanlıyım..dua edin benim için
çok teşekkür ederim.hakikaten peşpeşe ameliyat haberleri geliyor.Allah herkesin yardımcısı olsun..Cnm hadi bakalim sira sende demek..hayirlisiyla atlatirsin insallah.bu ara ameliyata giren cok masallah...guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle
İnş.herşey sorunsuz geçer. Bak ben de heyecan yaptım şimdi :) kendini iyi hissettiğinde habersiz bırakma bizi şimdiden çook geçmiş olsun.hadi bakalım sıra bende..yarın sabah ameliyata giriyorum.fazlasıyla heyecanlıyım..dua edin benim için
saol canım.haber veririm en mümkün zamanda..İnş.herşey sorunsuz geçer. Bak ben de heyecan yaptım şimdi :) kendini iyi hissettiğinde habersiz bırakma bizi şimdiden çook geçmiş olsun.
meme başından dikleştirme yapıp silikon takacak.brezilyada yapılıyor d
saol canım..meme başından yapacak dikleştirmeyi.brezilyada uygulanan bi teknikmiş
nihayet araştırma denen o sancılı,eziyetli dönemi atlattım.kaç dr la görüştüm kaç tanesiyle mailleştim sayısını bile hatırlamıyorum..zihinsel olarak çok yorucu yıpratıcı bi süreçti.zaman zaman bunaldım,stres oldum hatta ağladığım bile oldu kararsızlıktan..eğer yalnızca protez olmuş olsaydı bu yaşadıklarımın belki de yarısını yaşardım.bunca araştırmadan sonra anladığım şu ki meme büyütme ameliyatlarında türkiyedeki dr lar oldukça iyi..fakat işin içinde dikleştirme varsa.orda biraz daha dikkatli davranmak gerekiyor.
ben bu yola ilk çıktığımda protezle hallolacağını düşünmüştüm ve bikaç dr görüşmesinden sonra.tuğrul turan da karar kıldım.onun verdiği güveni hala hiç bi dr veremedi bana ancak zaman içinde aklıma yatmadı sadece protez ve araştırmaya devam ettim.hasan fındık aklımdan dahi geçmeyen bi isimdi neden bilmiyorum bi önyargım vardı kendisine.halbuki tanımam etmem.özellikle burda gördüğüm bikaç sonucun etkisiyle bi görüşeyim ne zararı olur dedim ve tüm önyargım yerle bir oldu.hem sıcaklığı hem uygulayacağı teknik tam istediğim gibiydi..ve görüşme günü ameliyat tarihimi de aldım.
şimdi heyecanla azcık da korkuyla 26 ocak ı bekliyorum.
bu ameliyatı düşünen,yaptıracak olan hiç kimseyi Allah pişman etmesin..
Leoni sen de diklestirme+silikon mu olacaksin.benimki de ayni senden birgun sonra....
Kızlar... Lazer epilasyon görüşmesi için New Est hastanesine gelmiştim. Gelmişken decinsilatif arkadaşımızıda ziyaret ettim.Çok iyi kendisi,300-320 idi sanırım protez kullanılmış.Memeleri yatarken bile çok sexy görünüyordu Çorbasından ve hoşafından biraz yemişti.Hemşire yürütmek için odaya geldiginde çıktım ben.. Haber veriyim dedim,ço iyi kendisi Maşallahı var.. Kendiside detayları yazar zaten
Ayyy YAŞASIN. Darısı başımaaaKızlar... Lazer epilasyon görüşmesi için New Est hastanesine gelmiştim. Gelmişken decinsilatif arkadaşımızıda ziyaret ettim.Çok iyi kendisi,300-320 idi sanırım protez kullanılmış.Memeleri yatarken bile çok sexy görünüyordu Çorbasından ve hoşafından biraz yemişti.Hemşire yürütmek için odaya geldiginde çıktım ben.. Haber veriyim dedim,ço iyi kendisi Maşallahı var.. Kendiside detayları yazar zaten
Aman masallah.....kolay gecirir insallah bu donemi deKızlar... Lazer epilasyon görüşmesi için New Est hastanesine gelmiştim. Gelmişken decinsilatif arkadaşımızıda ziyaret ettim.Çok iyi kendisi,300-320 idi sanırım protez kullanılmış.Memeleri yatarken bile çok sexy görünüyordu Çorbasından ve hoşafından biraz yemişti.Hemşire yürütmek için odaya geldiginde çıktım ben.. Haber veriyim dedim,ço iyi kendisi Maşallahı var.. Kendiside detayları yazar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?