- Konu Sahibi cinsilatif
-
Benim ikinci ameliyat için tercih ettiğim doktor bana meme ucndan dikleştirme +protez değişimi +meme askılama dedi..Bakalım bu hafta belli olacak..Sanada tekrar hayırlı olsun.Allah utandırmasınnetleşti evet.valla hasan bey tr de benden başka yapan var mı bilmiyorum ama brezilyada uygulanan bi teknik dedi.
amin canım..her şey istediğin gibi olur inşallahBenim ikinci ameliyat için tercih ettiğim doktor bana meme ucndan dikleştirme +protez değişimi +meme askılama dedi..Bakalım bu hafta belli olacak..Sanada tekrar hayırlı olsun.Allah utandırmasın
kalıyor tabii.sonuçta kesilip dikiş atılıyor.kalmaması mümkün değil ama dr un becerisine,kişinin tenine göre izin belirginliği değişiklik gösterebiliyorşu çocuk işini bitirdikten sonra yapmak lazım da o ameliyat izleri hep kalıyor mu insanların göğsünde
Benim anlamadigim dk tugrul bey banada onermedi diklestirmeyi .. Tuaf halbuki benim kesinlikle diklestirmeye ihtiyacim var cunku hala alisamadim buyuk proteze bende diklestirmeyi duusnuyorum biraz zaman gectikten sonrailk ameliyat tarihim tuğrul bey di ancak sadece protezde ısrar etti.dikleştirme asla yapmam dedi.benim dikleştirmeye de ihtiyacım oldugunu düşünerek hasan fındık tan yana kullandım tercihimi
bana çok arada dedi göğüslerin.protezde olur. dikleştirme+protezde uygun ancak dikleştirme yaparsak daha iyi sonuç alabiliriz dedi
saol canım..drlar bizi anlamıyor bence.onlara göre doğal olan en güzeli..tuğrul bey de dikleştirmenin doğallığı bozacağını düşünüyor heralde..sonuç olarak aklıma yatmadı yalnızca protez.büyük silikonda hiç düşünmedim ben.kendime büyük göğüs yakıştıramadım..yani benim için dikleştirme şarttı ama öyle dimdik bi meme de istemedim.o yüzden meme başı kesisi bana yetecek.tek korkum torba gibi büzülmüş bi görüntü olması..Benim anlamadigim dk tugrul bey banada onermedi diklestirmeyi .. Tuaf halbuki benim kesinlikle diklestirmeye ihtiyacim var cunku hala alisamadim buyuk proteze bende diklestirmeyi duusnuyorum biraz zaman gectikten sonra
Hasan beyde bana diklestirme onermisti ama meme ucundan yetmez demisti bazilarina yetiyor be meme basindan yapildigi icin hic iz kalmiyacak cok sevindim adina canim
Yok canim korkma oyle olmaz burda askkitabi da o sekilde meme diklestirme oldu ama anlamyada oldu ameliyatini .. Meme ucu gayet guzelsaol canım..drlar bizi anlamıyor bence.onlara göre doğal olan en güzeli..tuğrul bey de dikleştirmenin doğallığı bozacağını düşünüyor heralde..sonuç olarak aklıma yatmadı yalnızca protez.büyük silikonda hiç düşünmedim ben.kendime büyük göğüs yakıştıramadım..yani benim için dikleştirme şarttı ama öyle dimdik bi meme de istemedim.o yüzden meme başı kesisi bana yetecek.tek korkum torba gibi büzülmüş bi görüntü olması..
evet sonunda netleşti:) meme ucundan dikleştirmeyi görüştüğüm bi dr daha önermişti ama çok itibar etmemiştim ben.sanırım çok fazla sarkıklığın olmadığı durumlarda yapılan bi ameliyat.diğer dikleştirme tekniklerinde olduğu gibi meme başı yine yer değiştirecek ve fazla deri meme başı etrafından alınacak.ben bu kadarını anladım:) 26 ocak tarihim.inşallah güzel bi sonuç alırım.Hayırlı olsun kararın, demek sonunda netleştirdin, çok sevindim, rahatlamışsındır. Meme ucundan dikleştirme nasıl yapılıyor acaba, merak ettim doktor olucam sanki:) Hadi bakalım, inşallah yüzünü güldüren en güzel sonucu alırsın, merakla bekliyorum. 29 Ocak mıydı:)
Çok az kalmış, umarım gönlüne göre olur. Çok gitgeller yaşadın, çok araştırdın, sen bunu hakettinevet sonunda netleşti:) meme ucundan dikleştirmeyi görüştüğüm bi dr daha önermişti ama çok itibar etmemiştim ben.sanırım çok fazla sarkıklığın olmadığı durumlarda yapılan bi ameliyat.diğer dikleştirme tekniklerinde olduğu gibi meme başı yine yer değiştirecek ve fazla deri meme başı etrafından alınacak.ben bu kadarını anladım:) 26 ocak tarihim.inşallah güzel bi sonuç alırım.
ne zaman foruma girsem gözlerim hep aradı seni..evet canım dikleştirmede karar kıldım.Allah pişman etmesin..görüştüğüm tüm drlar bana da lolipop demişti ve lolipopla dikleştirmenin daha başarılı sonuçlar verdiğini öğrendim ama hasan bey bu yöntemle de güzel olabileceğini söyleyince ki zaten dimdik olmamasını tercih ediyorum ben.kararımı vermiş oldum yani.merhaba canım . Forumda fazla gezinmediğimden artık şimdi gordum açtığın konuyu. Demek kararını verebildin sonunda :) inan cok mutlu oldum senin adına.Cok gelgitler yaşadın benim gibi. Ama senin kararın dikleştirmeden yana oldu. Zaten sadece meme başından olacaksa dikleştirme fazla iz olmayacaktır o kahverengi yuvarlak izleri gizleyecektir. demek bu yöntemi yeni uyguluyor Hasan bey? ben ona gittiğimde bana lolipop kesi ile dikleştirme yapalım dediydi ama ben izlere cesaret edememiştim :) Ay hadi bakalım cok merak ediyorum sonucunu inşallah sag salim atlatırsın da bir resmini gönderirsin artık bana
Şimdi aklımdaydın biliyormusun :) Allah yardımcın olsun canım... Çoookkk mutlu ol,çok güzel haberlerle aramızda ol innşalllaaahhhh...hadi bakalım sıra bende..yarın sabah ameliyata giriyorum.fazlasıyla heyecanlıyım..dua edin benim için
saol arzumm.çok destek oldun bana.inşallah güzel bi sonuçla gelirimŞimdi aklımdaydın biliyormusun :) Allah yardımcın olsun canım... Çoookkk mutlu ol,çok güzel haberlerle aramızda ol innşalllaaahhhh...
Ne güzel yarın cicilerine kavuşacan.hayırlı olsun.ameliyat öncesi foto atarsan beni izlemeye alırmısın banada hemen hemen senin gibi bişeyler yapılacak( kıyaslama açısından )evet sonunda netleşti:) meme ucundan dikleştirmeyi görüştüğüm bi dr daha önermişti ama çok itibar etmemiştim ben.sanırım çok fazla sarkıklığın olmadığı durumlarda yapılan bi ameliyat.diğer dikleştirme tekniklerinde olduğu gibi meme başı yine yer değiştirecek ve fazla deri meme başı etrafından alınacak.ben bu kadarını anladım:) 26 ocak tarihim.inşallah güzel bi sonuç alırım.
Bütün iyi dileklerim seninle bol şans diliyorum.hadi bakalım sıra bende..yarın sabah ameliyata giriyorum.fazlasıyla heyecanlıyım..dua edin benim için
Dualarim senle ve senin gibi ameliyat olacaklara canimhadi bakalım sıra bende..yarın sabah ameliyata giriyorum.fazlasıyla heyecanlıyım..dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?