- Konu Sahibi cinsilatif
-
arzum ne iyi yaptın geldin..çok memnun oldum inan.Kollarını zorlama sakınyavaş yavaş :)
Tekrar geçmiş olsun canım.. Artık her geçen gün iyileşmiş,kendini daha iyi hissetmiş olacaksın
Çok geçmiş olsun :)evdeyim kızlar.biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim..
Bende çok memnun oldum tanıştığımıza inan.O tatlı yanaklarından rujlu rujlu tekrar öpmek isterim :)arzum ne iyi yaptın geldin..çok memnun oldum inan.
ağrım fazla yok ama çok halsizim..
Kızlar... Lazer epilasyon görüşmesi için New Est hastanesine gelmiştim. Gelmişken decinsilatif arkadaşımızıda ziyaret ettim.Çok iyi kendisi,300-320 idi sanırım protez kullanılmış.Memeleri yatarken bile çok sexy görünüyordu Çorbasından ve hoşafından biraz yemişti.Hemşire yürütmek için odaya geldiginde çıktım ben.. Haber veriyim dedim,ço iyi kendisi Maşallahı var.. Kendiside detayları yazar zaten
Bitti çok şükür. Hastanedeyim hala birazdan cikicam.eve gidince ayrıntıları yazarım.
sol 325 sağ 300 high profil meme ucu kesisi+ dikleştirmeyle yeni göğüslerime kavuştum.eskisinden büyük,dolgun,diri,uyuşuk,ağrılı,şiş ve sert:)
ama güzel olacaklar diye umut ediyorum.
ilk bikaç saatin dışında dayanılmaz ağrılarım olmadı.şu an içinde bi sıkıntım yok çok şükür.
göğüs kısmıma beton dökülmüş gibi bi his ve hareket ettikçe oluşan bi ağrı sadece.
cuma da kontrolüm var..
iyi dilekleriniz,dualarınız için binlerce kez tşk ederim.
sol 325 sağ 300 high profil meme ucu kesisi+ dikleştirmeyle yeni göğüslerime kavuştum.eskisinden büyük,dolgun,diri,uyuşuk,ağrılı,şiş ve sert:)
ama güzel olacaklar diye umut ediyorum.
ilk bikaç saatin dışında dayanılmaz ağrılarım olmadı.şu an içinde bi sıkıntım yok çok şükür.
göğüs kısmıma beton dökülmüş gibi bi his ve hareket ettikçe oluşan bi ağrı sadece.
cuma da kontrolüm var..
iyi dilekleriniz,dualarınız için binlerce kez tşk ederim.
Sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyor insan.hep böyle kalacak gibi..evet görüntü olarak fena durmuyor.sutyen den görünen Kısmından anladigim kadariyla.inşallah sıkıntısız atlatırim şu donemiGöğsüne beton dökülmüş gibi :) Evet doğru tanım bu:) Ben de içimden çıkmaya çalışan canavar olarak tanımlamıştım :) Tanımı nasıl yapılırsa yapılsın bir kaç güne kalmıyor. Silikon vadisine hoşgeldin, istediğin görüntüye kavuşmuşsundur umarım, artık rahat bir nefes alabilirsin, her şey bitti.
Haydi geçmiş olsun. sorunsuz bir iyileşme süreci dilerim
Cok gecmis olsun canim ya agrinin cok olmasina uzuldum umarim kisa surer canim.bol sabir ve kuvvet diliyorumKızlar ben de oldum çok şükür 5-6 saat sürmüş ameliyat çok fazla mide bulantım ve ağrım var çok kötüyünm. Kuzularımı özledim bir an önce eve gitmek istiyorum ama bu ağrılara nasıl dayanacam bilmiyorum.
Cok gecmis olsun canim ya agrinin cok olmasina uzuldum umarim kisa surer canim.bol sabir ve kuvvet diliyorum
Sağol canım göğüsten çok lipo yerlerinde ağrı var bugün eve çıkcam. Evde daha çok eahat ederim inş.
Geçmiş olsun canım düzenli ilaçlarını kullan biraz hareket etmeye çalışın sabit durursan daha çok ağrı olur bol sıvı al canımKızlar ben de oldum çok şükür 5-6 saat sürmüş ameliyat çok fazla mide bulantım ve ağrım var çok kötüyünm. Kuzularımı özledim bir an önce eve gitmek istiyorum ama bu ağrılara nasıl dayanacam bilmiyorum.
Çok çok geçmiş olsun canım Arzum dan almıştım haberlerini sağ olsun uğramış sanada.... kendini fazla yorma ama yinede hareket Et yürü evinde çık iyi geliyor inan sabit kalınca daha çok ağrısı oluyor insanınevdeyim kızlar.biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim..
Ağrı fazlaya amaÇok çok geçmiş olsun canım Arzum dan almıştım haberlerini sağ olsun uğramış sanada.... kendini fazla yorma ama yinede hareket Et yürü evinde çık iyi geliyor inan sabit kalınca daha çok ağrısı oluyor insanın
saol canım.sabit oturunca bi ağrı yok ama ne zaman yürüsem ağrı sızı başlıyor.korkuyorum bende yürümeye..evet saolsun arzum uğradı çok mutlu etti beni.Çok çok geçmiş olsun canım Arzum dan almıştım haberlerini sağ olsun uğramış sanada.... kendini fazla yorma ama yinede hareket Et yürü evinde çık iyi geliyor inan sabit kalınca daha çok ağrısı oluyor insanın
çok şükür kurtuldun sende.çok geçmiş olsun canımKızlar ben de oldum çok şükür 5-6 saat sürmüş ameliyat çok fazla mide bulantım ve ağrım var çok kötüyünm. Kuzularımı özledim bir an önce eve gitmek istiyorum ama bu ağrılara nasıl dayanacam bilmiyorum.
İlk etap hareket zor gelir ama sonra kaslar açılınca rahat edersin bilmiyorum ki bana öyle demişti hemşire ne kadar yürrsen o karar iyi olur demişti... sen kendi bedenine göre ayarlarsın canım. işin zordu bitti bundan sonrası sabır :)Ağrı fazlaya ama
saol canım.sabit oturunca bi ağrı yok ama ne zaman yürüsem ağrı sızı başlıyor.korkuyorum bende yürümeye..evet saolsun arzum uğradı çok mutlu etti beni.
Geçmiş olsun canım.. Zor olan bitti artık sabırla iyileşme sürecini tamamlayacaksınKızlar ben de oldum çok şükür 5-6 saat sürmüş ameliyat çok fazla mide bulantım ve ağrım var çok kötüyünm. Kuzularımı özledim bir an önce eve gitmek istiyorum ama bu ağrılara nasıl dayanacam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?