• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Dikleştirme mi?

Kizlar bir sorum olacak.kacinci gun yemek yapabiliriz aceba...ilk iki gun disardan siparis ederiz diye dusunuyorum.3.gun de yardimci bayanim gelecek.2 gunluk yemek yapacak..sonrasinda ben yemek yapabilecek duruma gelirmiyim aceba.cocuklar var ya merak ettim.ac kalmasin yavrucuklarim:KK68:

Ayy cok soru sordum ama bi de ne zaman araba kullanabiliyoruz.ameliyattan 1 hafta sonra okullar acilacak ya is basi

Ayy cok soru sordum ama bi de ne zaman araba kullanabiliyoruz.ameliyattan 1 hafta sonra okullar acilacak ya is basi
Yemek yaparsın ya üç günlükken ama araba için bişey diyemem kas altı oldum vites atarken bi garipti hala öyle kol hareket leri ile kas oynuyo çünkü bu da kas altının dezavantajı otomatik vites se kolay sürersin

Ben bir hafta sonra araba surdum daha once denemedim acikcasi ve sadece ben geri vitesse atarken iki elimi kullaniyorum fazla yuklenmemek icin ve hala oyle yapiyorum korkudan :)

Canımm çok şükür atlattın darısı bana ben de saat 16:00 da gircem ameliyata dikleştirme+protez basen bel simit bölgesinden lazer lipo da olcam:) çok ağrın sızın yoktur inş.
Cinsilatif arkadasim cok gecmis olsun. Sen de kurtuldun şükür. Ayrintilari yaz bize eve gecip iyi hissettiginde cnm.
Bybt canim sana da simdiden gecmis olsun.senin de iyi haberlerini bekliyoruz.Allah yardimcin olsun....

Çok
Cinsilatif arkadasim cok gecmis olsun. Sen de kurtuldun şükür. Ayrintilari yaz bize eve gecip iyi hissettiginde cnm.
Bybt canim sana da simdiden gecmis olsun.senin de iyi haberlerini bekliyoruz.Allah yardimcin olsun....
Bugün ben de kurtulmuş olcam inş. Çok tşk ederim.

Canımm çok şükür atlattın darısı bana ben de saat 16:00 da gircem ameliyata dikleştirme+protez basen bel simit bölgesinden lazer lipo da olcam:) çok ağrın sızın yoktur inş.
B Bybt sanada şimdiden gecmiş olsun inşallah hayırlısıyla bian önce biter kurtulursun

Back