• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Dikleştirme mi?

netleşti evet.valla hasan bey tr de benden başka yapan var mı bilmiyorum ama brezilyada uygulanan bi teknik dedi.
Benim ikinci ameliyat için tercih ettiğim doktor bana meme ucndan dikleştirme +protez değişimi +meme askılama dedi..Bakalım bu hafta belli olacak..Sanada tekrar hayırlı olsun.Allah utandırmasın

şu çocuk işini bitirdikten sonra yapmak lazım da o ameliyat izleri hep kalıyor mu insanların göğsünde

Benim ikinci ameliyat için tercih ettiğim doktor bana meme ucndan dikleştirme +protez değişimi +meme askılama dedi..Bakalım bu hafta belli olacak..Sanada tekrar hayırlı olsun.Allah utandırmasın
amin canım..her şey istediğin gibi olur inşallah

• Beğen
Reactions: ffz
şu çocuk işini bitirdikten sonra yapmak lazım da o ameliyat izleri hep kalıyor mu insanların göğsünde
kalıyor tabii.sonuçta kesilip dikiş atılıyor.kalmaması mümkün değil ama dr un becerisine,kişinin tenine göre izin belirginliği değişiklik gösterebiliyor

• Beğen
Reactions: ffz
ilk ameliyat tarihim tuğrul bey di ancak sadece protezde ısrar etti.dikleştirme asla yapmam dedi.benim dikleştirmeye de ihtiyacım oldugunu düşünerek hasan fındık tan yana kullandım tercihimi
bana çok arada dedi göğüslerin.protezde olur. dikleştirme+protezde uygun ancak dikleştirme yaparsak daha iyi sonuç alabiliriz dedi
Benim anlamadigim dk tugrul bey banada onermedi diklestirmeyi .. Tuaf halbuki benim kesinlikle diklestirmeye ihtiyacim var cunku hala alisamadim buyuk proteze bende diklestirmeyi duusnuyorum biraz zaman gectikten sonra
Hasan beyde bana diklestirme onermisti ama meme ucundan yetmez demisti bazilarina yetiyor be meme basindan yapildigi icin hic iz kalmiyacak cok sevindim adina canim ;)

Benim anlamadigim dk tugrul bey banada onermedi diklestirmeyi .. Tuaf halbuki benim kesinlikle diklestirmeye ihtiyacim var cunku hala alisamadim buyuk proteze bende diklestirmeyi duusnuyorum biraz zaman gectikten sonra
Hasan beyde bana diklestirme onermisti ama meme ucundan yetmez demisti bazilarina yetiyor be meme basindan yapildigi icin hic iz kalmiyacak cok sevindim adina canim :KK66:
saol canım..drlar bizi anlamıyor bence.onlara göre doğal olan en güzeli..tuğrul bey de dikleştirmenin doğallığı bozacağını düşünüyor heralde..sonuç olarak aklıma yatmadı yalnızca protez.büyük silikonda hiç düşünmedim ben.kendime büyük göğüs yakıştıramadım..yani benim için dikleştirme şarttı ama öyle dimdik bi meme de istemedim.o yüzden meme başı kesisi bana yetecek.tek korkum torba gibi büzülmüş bi görüntü olması..

saol canım..drlar bizi anlamıyor bence.onlara göre doğal olan en güzeli..tuğrul bey de dikleştirmenin doğallığı bozacağını düşünüyor heralde..sonuç olarak aklıma yatmadı yalnızca protez.büyük silikonda hiç düşünmedim ben.kendime büyük göğüs yakıştıramadım..yani benim için dikleştirme şarttı ama öyle dimdik bi meme de istemedim.o yüzden meme başı kesisi bana yetecek.tek korkum torba gibi büzülmüş bi görüntü olması..
Yok canim korkma oyle olmaz burda askkitabi da o sekilde meme diklestirme oldu ama anlamyada oldu ameliyatini .. Meme ucu gayet guzel

Hayırlı olsun kararın, demek sonunda netleştirdin, çok sevindim, rahatlamışsındır. Meme ucundan dikleştirme nasıl yapılıyor acaba, merak ettim doktor olucam sanki:) Hadi bakalım, inşallah yüzünü güldüren en güzel sonucu alırsın, merakla bekliyorum. 29 Ocak mıydı:)

Hayırlı olsun kararın, demek sonunda netleştirdin, çok sevindim, rahatlamışsındır. Meme ucundan dikleştirme nasıl yapılıyor acaba, merak ettim doktor olucam sanki:) Hadi bakalım, inşallah yüzünü güldüren en güzel sonucu alırsın, merakla bekliyorum. 29 Ocak mıydı:)
evet sonunda netleşti:) meme ucundan dikleştirmeyi görüştüğüm bi dr daha önermişti ama çok itibar etmemiştim ben.sanırım çok fazla sarkıklığın olmadığı durumlarda yapılan bi ameliyat.diğer dikleştirme tekniklerinde olduğu gibi meme başı yine yer değiştirecek ve fazla deri meme başı etrafından alınacak.ben bu kadarını anladım:) 26 ocak tarihim.inşallah güzel bi sonuç alırım.

evet sonunda netleşti:) meme ucundan dikleştirmeyi görüştüğüm bi dr daha önermişti ama çok itibar etmemiştim ben.sanırım çok fazla sarkıklığın olmadığı durumlarda yapılan bi ameliyat.diğer dikleştirme tekniklerinde olduğu gibi meme başı yine yer değiştirecek ve fazla deri meme başı etrafından alınacak.ben bu kadarını anladım:) 26 ocak tarihim.inşallah güzel bi sonuç alırım.
Çok az kalmış, umarım gönlüne göre olur. Çok gitgeller yaşadın, çok araştırdın, sen bunu hakettin :KK66:

Kriterler çok farklı yaş ve deriye göre Dr lar karar veriyor bence ve öyle olmalı.. tamam çok bi sarkıklık olmayabilir ama sonuçta esnek bir deri ve büyük bir protez ile ağırlık artacak bana göre de sarkma hızlanacak.. Bunlar benim kişisel fikirlerim.. Meme ucu normal dikleştirmeye göre daha az iz li olacaktır.. güzel bir teknik belki askılamada yapılır ne kaldı şunun şurasında

bende gögüs dikleştirme için doktorlara gittim bir kaç tane farklı doktora.hepsi daha bebeğin yok dikleştirince hem süt bezin azalır hemde emzirme dönemin bitince yeniden dikliği gitmiş olur.önce doğur sonra gel dediler :KK1:

merhaba canım . Forumda fazla gezinmediğimden artık şimdi gordum açtığın konuyu. Demek kararını verebildin sonunda :) inan cok mutlu oldum senin adına.Cok gelgitler yaşadın benim gibi. Ama senin kararın dikleştirmeden yana oldu. Zaten sadece meme başından olacaksa dikleştirme fazla iz olmayacaktır o kahverengi yuvarlak izleri gizleyecektir. demek bu yöntemi yeni uyguluyor Hasan bey? ben ona gittiğimde bana lolipop kesi ile dikleştirme yapalım dediydi ama ben izlere cesaret edememiştim :) Ay hadi bakalım cok merak ediyorum sonucunu inşallah sag salim atlatırsın da bir resmini gönderirsin artık bana :KK66:

merhaba canım . Forumda fazla gezinmediğimden artık şimdi gordum açtığın konuyu. Demek kararını verebildin sonunda :) inan cok mutlu oldum senin adına.Cok gelgitler yaşadın benim gibi. Ama senin kararın dikleştirmeden yana oldu. Zaten sadece meme başından olacaksa dikleştirme fazla iz olmayacaktır o kahverengi yuvarlak izleri gizleyecektir. demek bu yöntemi yeni uyguluyor Hasan bey? ben ona gittiğimde bana lolipop kesi ile dikleştirme yapalım dediydi ama ben izlere cesaret edememiştim :) Ay hadi bakalım cok merak ediyorum sonucunu inşallah sag salim atlatırsın da bir resmini gönderirsin artık bana :KK66:
ne zaman foruma girsem gözlerim hep aradı seni..evet canım dikleştirmede karar kıldım.Allah pişman etmesin..görüştüğüm tüm drlar bana da lolipop demişti ve lolipopla dikleştirmenin daha başarılı sonuçlar verdiğini öğrendim ama hasan bey bu yöntemle de güzel olabileceğini söyleyince ki zaten dimdik olmamasını tercih ediyorum ben.kararımı vermiş oldum yani.
tabii ki resim gönderirim göndermez miyim sana:)

Ne güzel yarın cicilerine kavuşacan.hayırlı olsun.ameliyat öncesi foto atarsan beni izlemeye alırmısın banada hemen hemen senin gibi bişeyler yapılacak( kıyaslama açısından )

hadi bakalım sıra bende..yarın sabah ameliyata giriyorum.fazlasıyla heyecanlıyım..dua edin benim için
Dualarim senle ve senin gibi ameliyat olacaklara canim
Hersey gonlunce olur insallah heyecanlanman cok dogal bende cok heyecanliydim :))
Mutlu haberle don aramiza canim

Back