A
adasuyu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
yani 1 ay içinde bile etkisi oldu mu..???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gözle görünür büyüme oldu...
Ya fiyatina baktim da su Breast Gain Plusun.. Baya tuzlu.. Amerikadan geldigi icinde yüklü bir posta ücreti falanda ekleniyor..
allbres bitkisel bir ürün hormon içermiyor.içindeki bitkileri yazayım araştırmak isteyen varsa belki yardımcı olur.diascora villosa,şevket otu,karahindiba,hayıt,kava kava,melek otu,beşparmak otu.bunlar kan dolaşımını arttırıcı,hormonları düzenleyici,regli düzenleyici,sinir ve gerginliği azaltıcı,kasları güçlendirici etkiye sahip.fiatı eczanelerde 190-200 arası değişiyor pazarlık yapın ama sevgiler.bir arkadaşım kullanıyor memnun kalırsa yazarım
flaş flaş flaş az önce albres kullanan arkadaşım geldi memnun kalırsa bilgi veririm demiştim.memnun kalmış 2. kutuya devam edicek.1 beden büyümüş.ilk kutunu bitmesine 5-6 tablet kalmış.
mrb yeliz bende dün gülşahtan oğrendim oda kara üzüm çekirdeği kullanmış onuda hapsız iğnesiz göğüslerinde büyüme olmuş istersen sende kullan ben dün kullanmaya başladım