Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm carsamba gunu falan baslayım gerı ben dınlemeye o zaman dıyorum 21 gun daha dınleyım bakalım bu 21 gunde buyume nasıl olacak sonra tekrar bı hafta ara verırız hem ben muzıgı ozledım yaa gunlerdır ayrıyım Tamam o zaman uc kez 21 gunu tamamlayalım cnm zaten ıkı ay gıbı bı sure yapıyo o zamana da kocaaaman olurlar ınsallah bır haftalık arayıda hesaba katarsak dınleme ıslemı bıttıgınde baya bı zaman gecmıs olacak ve ınsallah ıstedıgımız boyuta ulasmıs olacaz ayy bugun ne farkettım bılıyomusun cnm yatınca azcık da olsa bellı oluyo artık dumduz degıl yattıgım zaman artık goguslerım cok kucuk bı cıkıntı halınde
canım, mantığını az biraz anladım ama sonuçta bırakınca eski haline dönüyorsa mutlaka sarkma olacaktır diye düşündüm, kilo alıp verince de sarkıyor...
şimdi indirip dinledim, psikolojikmidir bilmem yarısında göğüslerim sızlamaya başladı şuan hala uçlarında elektriklenme gibi bir his garip bir sızı var, regl oluyorum belki de tesadüftür...
tamam canım dediğim gibi yapalım o zaman.
Evet bende dün baktım da yattığımda küçük de olsa var bir dağ işte.
Daha büyük dağ olacak inşallah.
canım belkide gün içinde yaptığın bir harekettendir olabilir. ama bana telkinden gibi geliyo gelişimin bir süreci belki de. senin 21 günün bitti çünkü. burdaki herkesin idolüsün
aynen cnm uc kez 21 gunu dolduralım madem basladık sonunu getırelım bu ısın 80 beden dolgusuz takana kadar devam Yatınca dumduz olması elıme gelmemesı cook sınır bozucu oluyodu ama artık yatınca bellı oluyo dedıgın gıbı suan tepe dag olacak ama ayy kendımızle alay eder olduk suna bak Bu arada sızı hafıf de olsa devam edıyo kasıntı son gaz devam edıyo carsamba ınsallah yenıden dınlemeye baslıyorum bakalım bu 21 gunde neler olacak sabırsızlıkla beklıyorum
10 yıl önce falandı,kendi sesimi kaydedip geceleri dinliyordum,ama 3 ay falan dinledim,çikolata alerjim vardı,bacak içlerim kabarıp kaşınıyordu.Denedim,oldu. Tam inanmak çok önemli.Bir gün yeter bu kadar telkin deyip bıraktım dinlemeyi,bir baktım zaten geçmiş,şimdi istediğim kadar yesem de bir şey olmuyor çok şükür...
Bende ne yanma, ne ağrı.. Hiçbir şey olmuyor
Hadı bakalım cnm dınlemeye devamevet nezzz benim idolümmmm!!!
valla kasıntı az oluyodu vardı ama dınleme bıttı kasıntı arttı cnm bende merakdayım valla canım heran kendımı kontrol edıyorum nerem agrıyo ne belırtı var dıyekaşınman mı var? Bize de mi öyle olacak acaba? :18:
Hadi bakalım biz senden çok merak ediyoruz neler olacağını. Nerdeyse kendimizi unutacağız senin neler yaşayacağını düşünmekten.
bende ne yanma, ne ağrı.. Hiçbir şey olmuyor
bugün 9. günüm sabahtan beri dinliyorum aama ne kaşıntı ne agrı ne sızı hiç bişicik yok sıcaklık basması oluyomuş bazı arkadaşlara ben aartık çamaşırsız durdugum için üşüyorum (yıllardır hiç çıkartmadığım çamaşırlarımı) yine kendimi bu sitede buldum yorumları okudum gidip bi ölçeyim dedim alt 76 üst 86 olmuş tekrar tekrar ölçtüm 87 86 evet 86 ama bazı arkadaşlar gün içinde dnliyormuş ertesi gün eski ölçülerine dönüyormuş bendede öle olur mu orasını bilemiyorum 3 cmlik bi büyüme var 75e 83düm. artık inancım kalmamıştı ki mezuredeki sayıyı görünce inanamadım. bu arada cm olarak büyüme var da sanki daha bi cıvıklaşmış gibimi orasını tam çözemedim.
bu harika bir haber tebrik ederim. üstelik daha 9. günündesin. önce büyür, sonra içi dolar merak etme cnm. dokuların artması hemen olacak birşey değil. vücudumuza biraz zaman verelim. eminim hepsi olacak. kaşıntı, ağrı gibi belirtiler herkeste olmuyor, bazılarında direkt büyüme oluyor. tebrikler :)
teşekkür ederim canım ya tam umudumu kesmiştim artık cm olarak arttığını görmek iyi geldi umarım böyle devam eder. Herkes istediği ölçüye kavuşur. Bu yaz rahat rahat bikini giyip dümdüz bi görüntüm olmadan güneşlenmek istiyorum darısı herkesin başınaa.
cnm sen dolgunlugun arttıgını anlamadınmı pekı yoksa sadece cm olarak mı var gelısme benım sanırım cm olarak ıhtıyacım yok suan ıcın o yuzden ıcı doluyo cm olarak pek artmıyo cunku zaten artacagı kadar cm arttı
dolgunluk yok gibi sanki yada ben anlamıyorum arada elliyorum sıkıyorum mıncıklıyorum ama heralde öncede böyleydi bi değişim yok diyorum sanki aynı gibi cm olarak varketmiş ama benim cme de ihtiyacım var çünkü 2 gögüs arası 4 parmak var yani birbirlerine yakınlaşmaları gerek en azından 2 parmak kadar senin 2 gögüs arsındaki yakınlık ne kadar
benım ıkı bucuk parmak deyım cnm uc degılde olabılır cnm o zaman senın cm olarak artıyo ılk once demıstım ben ama benım cm e ıhtıyacım yok pek en azından suan ıcın once bı bos bos buyuyen cmlerın yerı dolgunlasır sonra cm cm ılerler dahada dıye dogru dusunmusum demekkı kısıden kısıye degısıyo ıste o zaman senın sadece cm olarak gelısme var cnm suan ıcın ılerde dolgunlukda o gelısen cm lerın uzerıne gelır