Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aman ha şişmanlamayın kızlar, spor yapın her sabah mutlaka, hem göğüs kaslarımız gelişir hem de daha şekilli bir vücudumuz olur :KK16:

spordan gttı zaten benim göğüslerm yapmyrm o yuzden ustumu caliştrmasam da ilk giden belim göğüslerm olyr o yuzden yedıklerıme dıkkat edyrm çok yağlı dgl de normal yıyorum protein ağırlıklı beslenyrm.

kızlar beslenme çok önemli göğüs büyütmede. katılıyorum hepinize, süt ürünleri ve protein almalıyız ki dokularımız artsın, hücreler yenilensin. bir miktar yağ da almak gerek, ama kilo almamak için fındık, ceviz gibi besinlerden alınan yağlar faydalı olacaktır. tavuk suyu, etsuyu da çok işe yarıyor. üstelik bunlar sağlığa da çok faydalı.
hepimiz kavuşalım istediğimiz ölçülere :) moraller yüksek olsun, daha yeni başladı süreç. zamanla olacak göreceğiz :)))

kızlar beslenme çok önemli göğüs büyütmede. Katılıyorum hepinize, süt ürünleri ve protein almalıyız ki dokularımız artsın, hücreler yenilensin. Bir miktar yağ da almak gerek, ama kilo almamak için fındık, ceviz gibi besinlerden alınan yağlar faydalı olacaktır. Tavuk suyu, etsuyu da çok işe yarıyor. üstelik bunlar sağlığa da çok faydalı.
Hepimiz kavuşalım istediğimiz ölçülere :) moraller yüksek olsun, daha yeni başladı süreç. Zamanla olacak göreceğiz :)))

katılıyorum cnm dogru soyluyorsun bende oyle dusunuyorum zaten kucuk cocuk gıbı sut ıcıyorum artık gunluk:KK1: Off zaman zaman bıran once gecseydı bı hazıran temmuz bı gelseydı barı yaa:KK9:

katılıyorum cnm dogru soyluyorsun bende oyle dusunuyorum zaten kucuk cocuk gıbı sut ıcıyorum artık gunluk:KK1: Off zaman zaman bıran once gecseydı bı hazıran temmuz bı gelseydı barı yaa:KK9:

bakalım bu yaz eski giysilerimiz nasıl olacak :97: küçülürlerse hiç üzülmem :KK34:

:KK1: Gömlekler ceketler falan olmazmıs artık :KK9: Ayy o degılde tek korkum ıstedıgımden daha buyuk olması yaa:KK53:

merak etme cnm, parfait'nin sözlerinde "göğüslerim tam istediğim boyuta kadar büyüyor" diyordu. ama daha fazla büyür diye korkmak büyümeye engel olabilir belki. hepimiz istediğimiz boyutu canlandıralım, ve tam o boyuta geleceğimize inanalım. ve burda birbirimize desteğe devam :KK16:

merak etme cnm, parfait'nin sözlerinde "göğüslerim tam istediğim boyuta kadar büyüyor" diyordu. Ama daha fazla büyür diye korkmak büyümeye engel olabilir belki. Hepimiz istediğimiz boyutu canlandıralım, ve tam o boyuta geleceğimize inanalım. Ve burda birbirimize desteğe devam :KK16:

oyle haklısın cnm ama dusunmeden edemıyorum yaa :KK9: ınsallah herkesınkı ıstedıgı boyuta ulasır cnm :KK76: Evet cnm destege devam bırakmak yok:KK52:

oyle haklısın cnm ama dusunmeden edemıyorum yaa :KK9: ınsallah herkesınkı ıstedıgı boyuta ulasır cnm :KK76: Evet cnm destege devam bırakmak yok:KK52:

biliyorum cnm benim de aklıma geliyor endişeler zaman zaman. hemen uzaklaştırmaya çalışıyorum onları. o yüzden burda yazmak, yazılan güzel yorumları okumak destek oluyor :)

vuuuuu çok iyiymiş :) hadi Allah gönüllere göre versin hayırlısıyla inşallah..

bu arada parfait isteklere bakabiliyor mu ben ondan bi istekte bulundum diğer başlıkta ama ne zaman görür acaba..

biliyorum cnm benim de aklıma geliyor endişeler zaman zaman. Hemen uzaklaştırmaya çalışıyorum onları. O yüzden burda yazmak, yazılan güzel yorumları okumak destek oluyor :)

burası bagımlılık yapıyo cnm zaten yaa gırmeyınce bosluk hıssedıyorum valla aklım kalıyo bencede olumlu seylerı okudukca moral oluyo ınsana:KK9:

burası bagımlılık yapıyo cnm zaten yaa gırmeyınce bosluk hıssedıyorum valla aklım kalıyo bencede olumlu seylerı okudukca moral oluyo ınsana:KK9:

evet arkadaş olduk biz burda :) moral çok önemli. birbirimizin yapabildiğini görünce daha bir inanıyor insan.

ben artık eski ölçülerimi hatırlamıyorum bile :) hep istediğim ölçüler aklımda. geçen gün annem söyledi de hatırladım, küçücüktü eskiden, ne güzel büyüttün dedi :KK9:

Ayyy kızzzlarrr ya boynumda çok fena bir ağrı var. Tam boyun da değil sanki, böyle sırtla boyun arası gibi bişey :KK19::KK19:Bugün 19. gün. Korkuyorum acaba telkindeki bişeyi yanlış mı anlıyo vucudumuz :KK33::KK33:

evet arkadaş olduk biz burda :) moral çok önemli. Birbirimizin yapabildiğini görünce daha bir inanıyor insan.

Ben artık eski ölçülerimi hatırlamıyorum bile :) hep istediğim ölçüler aklımda. Geçen gün annem söyledi de hatırladım, küçücüktü eskiden, ne güzel büyüttün dedi :KK9:

bende oyle cnm hep ıstedıgım gogus boyutu var aklımda cıdden baskası cok etkılıyo ınsanı bıde bırbırımıze guvenımız de var burda kımse kandırmıyo durust davranıyo herkes buda cok onemlı cnm oyle valla evdekıler farkedıyo evet cnm farkedılmeyecek gıbı degılkı :KK76:

hanımlar sizlere bir tavsiyem var.. gizli telkin hazırlayan bir başka abinin tavsiyesi 21 gün dinleyip bir hafta ara verip tekrar 21 gün dinlemek ve toplamda 3 kere 21 gün dinlemek idi.. bir de arkadaşlar televizyon bilincimiz gibi bilinçaltımızı da çok kirletiyor, tavsiyem tv'den ne kadar uzak durursanız o kadar iyi olur diyorum..

hanımlar sizlere bir tavsiyem var.. gizli telkin hazırlayan bir başka abinin tavsiyesi 21 gün dinleyip bir hafta ara verip tekrar 21 gün dinlemek ve toplamda 3 kere 21 gün dinlemek idi.. bir de arkadaşlar televizyon bilincimiz gibi bilinçaltımızı da çok kirletiyor, tavsiyem tv'den ne kadar uzak durursanız o kadar iyi olur diyorum..

teşekkürler cnm tavsiyen için. neyse ki zaten tv izlemem çok. ilk 21 bir bitsin, sonra ara verip devam yani :)

X