Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep destek tam destek cnm buyusun de tek yeterkı onemlı olan bu bırbırımıze destek olarak olacak bu ıs baska turlu zaten olmaz moralımızı yuksek tutmamız gerekrica ederim cnm ben de bazenleri umutsuzluga kapıldgmda nez sğlsun hep motıve etyrdu bızı ben de neze tşk ediyrm pes etmek yok el ele memişleri büyüteciğiz fıstık gbi olacagız
aynen cnm bı hafta aradan sonra dınlemeye devam edecez sanırım okudum da paylasılan bı yazıyı bı 21 gun daha gerek sanırım7 gün ara verip tekrar dinlemeye başlayacağız o zaman.
Devam yani. Canım tam gaz ilerliyoruz başarıya.
Cnm benım kafamda belırledıgım bı gogus var zaten hep oyle onu dusunuyorum oyle olsun dıye 80 beden d ıstıyorum ben cnm tabı dolgunluk en cok ıhtıyacım olan seybu telkin göğüslerimizi istediğimiz gibi büyütüp şekillendirmeyecek mi?belki de nez sadece dolgunluk istediği için dolgunluk oldu???bilmem anlatabildim mi :)
Ben de niye omuzlarım tutulmuş gibi ağrıyor diyorum ya Sürekli ağrı sızı bu iş biraz can yakıcı olmaya başladı sanki Ama şimdiden böylesine sertlik ve 2 cm'lik büyümeye değer :82:
Benim bir de cildim normalde yağlıdır ama son 3-4 gündür daha da yağlanma var bu da mı yan etki acaba?
kızlar telkin müziği yanlış anlamayın. 21 gün dinleyince 21. Gün göğüslerimiz büyüyecek diye bir şey yok.
21 gün düzenli 6 ile 8 saat dinleyince beynimiz gereken komutu alacak. Ondan sonra göğsümüz yavaş yavaş büyüyecek. şuan sadece kıpırdanmalar olur ağrı sızı olur ve bunlar çok normal.
yağlanıyor diyorsunuz da bende öyle birşey söz konusu değil.
Ah birde benim bu kuru cildim yağlansa ne güzel olur ya.
canım pekı goguslerınde lıf lıf yaglanma varmı ust kısımda ozellıkle
var canım olmaz mı hiç.
şu göğüs aralığı varya kapanacak gibi duruyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. Hayırlısı.
benımde ortadakı bosluk kapanıyo gıbı cnm yavas oluyo bıraz ama ne yapalım artık olsunda tek demı ıyı cnm olsun olsun yaglar bırıksın ıyıce
Bu arada belırtıler tam gaz devam edıyo kızlar dınlemedıgım halde artık
kızlar 36 bedenim tam 50 kiloyum. zayıfım yani
artık yemek yerken yağlı şeyler yemeye gayret ediyorum. ve bunların yağı direkt göğüslerime gidecek diye düşünüyorum. göğüsler hep yağdan oluşur biliyorsunuz. umarım yediklerimin yağları direkt göğüslerime gider tabi sizlerinde
kızlar 36 bedenim tam 50 kiloyum. Zayıfım yani
artık yemek yerken yağlı şeyler yemeye gayret ediyorum. Ve bunların yağı direkt göğüslerime gidecek diye düşünüyorum. Göğüsler hep yağdan oluşur biliyorsunuz. Umarım yediklerimin yağları direkt göğüslerime gider tabi sizlerinde
kızlar 36 bedenim tam 50 kiloyum. zayıfım yani
artık yemek yerken yağlı şeyler yemeye gayret ediyorum. ve bunların yağı direkt göğüslerime gidecek diye düşünüyorum. göğüsler hep yağdan oluşur biliyorsunuz. umarım yediklerimin yağları direkt göğüslerime gider tabi sizlerinde
aynen cnm bende oyleyım. yağlı ve protein ağırlıklı beslenmeye basladım inşallah göğüslerime gider kilo almam
aynen cnm bende oyle moralım duzelıyo goguslerım aklıma geldıkce belırtıler devam ettıkce demekkı ıc kısımlarda doluyo kı ortadakı bosluk kapanıyobenimde yavaş yavaş kapanıyor canım. Işte o çok mutlu etti beni.
Oh senin adına sevindim canım. Maşallah diyim de nazar değmesin.
aynen cnm bende oyleyım. Yağlı ve protein ağırlıklı beslenmeye basladım inşallah göğüslerime gider kilo almam
selen ve duygu teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, karamsarlığa yer yok doğru söylüyosunuz. umutsuz olmak yok, inanmalıyız
Peki o yağlar popoya da giderse ne olacak? :18:
aynen cnm bende oyleyım. yağlı ve protein ağırlıklı beslenmeye basladım inşallah göğüslerime gider kilo almam