Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben dışarıdaykende hep göğüslerimin büyüdüğünü düşünüyorum.
örneğin bu aralar çok koşturduğum için otobüslerde minibüslerde en az 30 dakikalık yerlere gidiyorum. hep gözlerimi kapatıp büyüdüklerini düşünüyorum. hissediyorum diyorum kendi kendime. aklım hep orada. :KK66::KK66::KK66:

kızlar bende göğüslerimde bir kıpırdanma hissetmeye başladım. Sanki gerginleşiyorlar reglime daha 3 hafta var. Regliden dolayı değil eminim. Daha çok zaman var çünkü

ılk zamanlarda cok oluyo cnm gerılme telkının belırtısı yanı:KK9:

cnm 98 cm dı sımdı 99 cm olmus aslında 100u zorluyoda ben 99 dıyorum o bıle sayı olarak fazla cnm beden olarak falan kucuk ama cm olarak fazla sırttan mı neyse bılmıyorum gercı kılom aynı 20 cm kadar fark var onceden 80lerde gelıyodu uc yıl once falan alt 78 benım ustle arasında hıc fark yok gıbıydı ust de80 falandı yaptıgım masajlar sonucu kuru kuruya cm ler arttı ıste

cnm o kadar guzel anlatmıssın kı gercekden duygularıma tercuman oldun evet bugune kadar hıc boyle bı buyume olmadı hıc bısey bu sekılde buyutmedı hep cmler arttı ıclerı bos kaldı yanı aslında 100u zorluyo cnm ama 99 demek ıstıyorum ben yınede ınsallah cm olarak boyle kalırda dolgunluk artar

Bakın işte bu telkin dolgunlaştırıp toparlıyor, büyütmüyor:KK43: benim cm e de ihtiyacım var. ölçtüm şimdi 73-80 ölçüm. aradaki fark 7:KK43: dolgunlaşsa bile küçük durur anlatabildimmi, işte o yüzden o kuru kuru cm oluyo dediğiniz melodiyi dinlemeliydim ki sonradan onlar dolsun:KK43::KK5::KK5: yanlış yaptım:KK19:

Bakın işte bu telkin dolgunlaştırıp toparlıyor, büyütmüyor:KK43: benim cm e de ihtiyacım var. ölçtüm şimdi 73-80 ölçüm. aradaki fark 7:KK43: dolgunlaşsa bile küçük durur anlatabildimmi, işte o yüzden o kuru kuru cm oluyo dediğiniz melodiyi dinlemeliydim ki sonradan onlar dolsun:KK43::KK5::KK5: yanlış yaptım:KK19:

haklısın ama o cızırtılı müzik dinlenmezkiiiiiiiiiiiiiiiii

çok dinlemek istoysn media plyre ikini bir at bi o çalsın bi bu

bakın işte bu telkin dolgunlaştırıp toparlıyor, büyütmüyor:KK43: benim cm e de ihtiyacım var. ölçtüm şimdi 73-80 ölçüm. Aradaki fark 7:KK43: dolgunlaşsa bile küçük durur anlatabildimmi, işte o yüzden o kuru kuru cm oluyo dediğiniz melodiyi dinlemeliydim ki sonradan onlar dolsun:KK43::KK5::KK5: Yanlış yaptım:KK19:

cnm benım cm e ıhtıyacım yok belkı ondan cm olarak fark az yanı sen bılırsın ıstersen 21gunu tamamla sonrasında 10gunde melodı dınlersın:KK76:

cnm benım de oyle senın gbı alttan 77 78 arası ustten 83 84 gbı bır şey sabırsız olma bence belkı ılk 21gun alttan yanlardan buyutcek kı alttan cm olarak buyudu benım kı snra da 21 gun snra altlar yanlar doldgu ıcın sıra ustlere gelıcek o zaman da cmlere yansıycak ben oyle dusunyrm karamsar olma canım.

yanlış yaptım diyip üzülme, bitir şu telkinin günlerini, 10 gün ara ver, sonra zırıltıyı dinlersin. sonra dilersen tekrar telkini dinlersin, sonuçta telkin tek seferlik bir şey değil :KK16:

cnm benım cm e ıhtıyacım yok belkı ondan cm olarak fark az yanı sen bılırsın ıstersen 21gunu tamamla sonrasında 10gunde melodı dınlersın:KK76:

Evet tamamlıycam zaten, ama bu bittikkten sonra onu dinlersem bi zararı olur diye korkuyorum. çünkü bunun etkisi devam ediyor ya. Bu arada 73-80 değil 70-80 ölçülerim. yanlış ölçmüşüm. 10 cm yani. 15 20 cm ideal dimi? inşallah büyür:KK31:

Afrodıt cnm sanırım bı 21 gun daha dınlememız gerekecek okuduklarımdan sonra devam edecez galıba dınlemeye:KK9:

evet tamamlıycam zaten, ama bu bittikkten sonra onu dinlersem bi zararı olur diye korkuyorum. çünkü bunun etkisi devam ediyor ya. Bu arada 73-80 değil 70-80 ölçülerim. Yanlış ölçmüşüm. 10 cm yani. 15 20 cm ideal dimi? Inşallah büyür:KK31:

cnm benım 78 98 pardon 99 olmus artık yanı olculerım boyle pekı burda ne ısım var sence cm ler onemlı degıl dolgunluk onemlı demek ıstedıgım anlatabıldım mı

selen ve duygu teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, karamsarlığa yer yok doğru söylüyosunuz. umutsuz olmak yok, inanmalıyız:KK34::KK19:

selen ve duygu teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, karamsarlığa yer yok doğru söylüyosunuz. umutsuz olmak yok, inanmalıyız:KK34::KK19:

rica ederim cnm ben de bazenleri umutsuzluga kapıldgmda nez sğlsun hep motıve etyrdu bızı ben de neze tşk ediyrm pes etmek yok el ele memişleri büyüteciğiz fıstık gbi olacagız :KK9::KK74::KK74::KK66:

X