Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

21 gün sonunda da bu telkinin etkisi devam ediyor ya, hatta asıl o zaman başlıyormuş:) işte o yüzden başka birşey dinlemeye cesaret edemem ben heralde :18: o yüzden pişmanlık duyuyorum en başta dinleseymiydim diye. 4cm az değil yani.

Biri büyümeyi uyandıran telkin, diğeri ise benim fikrimce süt üreten hormonları uyaran ve arttıran bir çeşit zırıltı, dinleme süresi bitince aynı süt veren anneler gibi dolgunluk bitiyor ancak cm kalıyor (tabii tamamen kendi kafamca uyarlıyor da olabilirim). dolgunluğu verdikten sonra da cm büyüme uygulanırsa yayvan bişi mi kalır geriye ondan emin değilim. sonra gene 21 gün bu derken H beden göğüslerle mi savaşırız onu da bilemedim şimdi ben :KK9:

bu diğer melodi çok cızırtılı olan değil mi ? :KK52:

evt cnm ben bu ölçmekle kafayı yedim:KK9: yıne ölçtün off ustten eskı cm geri dönmüş ama alttan ölçtüğümde büyüme var cm olarak yani acaba sadece göğüs altını mı büyütüyor en net sonucu nezden öğrencgz sanırım.

evet çok cızırtılı olan :KK24:

evt cnm ben bu ölçmekle kafayı yedim:KK9: yıne ölçtün off ustten eskı cm geri dönmüş ama alttan ölçtüğümde büyüme var cm olarak yani acaba sadece göğüs altını mı büyütüyor en net sonucu nezden öğrencgz sanırım.

ayy ben onu dinlemeye kalktım da aman amaaan çok kötü çekilmiyo o ses ya..
selencim bende tam bilmiorumki yeni başladım bende dediğin gibi nez daha iyi bilir :KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri büyümeyi uyandıran telkin, diğeri ise benim fikrimce süt üreten hormonları uyaran ve arttıran bir çeşit zırıltı, dinleme süresi bitince aynı süt veren anneler gibi dolgunluk bitiyor ancak cm kalıyor (tabii tamamen kendi kafamca uyarlıyor da olabilirim). dolgunluğu verdikten sonra da cm büyüme uygulanırsa yayvan bişi mi kalır geriye ondan emin değilim. sonra gene 21 gün bu derken H beden göğüslerle mi savaşırız onu da bilemedim şimdi ben :KK9:
umarım bu telkinle büyümemiz cm olarak da gerçekleşir de başka birşeye kafamızı yormayız:) Ben de ağrılar da başladı. sol göğsümde ağrı olmuştu 2 gün önce, yan taraftan ortaya doğru, kalbime sancı girdi sandım. sonra ilerleyen saatlerde sağa da olunca hah dedim demekki telkin ağrısıymış. seyirme oluyor. bunlar büyüdüğünün, en azından telkinin etki ettiğinin göstergesi. dolgunluk var ama cm de istiyorum ben. öyle büyür çünkü.

ben daha hiç ölçmedim ama, seninle aynı gündeyiz ve dediğin gibi benim de alt taraftan ve yanlardan doldu. He tabi bir de göğüs arası. Belki sırayladır, önce alt ve yan tarafları büyüyordur. hani diyorsun ya üstten yine eski cm e geri dönmüş diye, yağlar birikip sonra gerekli yerlere dağılıyordur. sıra üstlere de gelir. yeter ki büyüme devam etsin. Nez bizi aydınlatır gelince

ben daha hiç ölçmedim ama, seninle aynı gündeyiz ve dediğin gibi benim de alt taraftan ve yanlardan doldu. He tabi bir de göğüs arası. Belki sırayladır, önce alt ve yan tarafları büyüyordur. hani diyorsun ya üstten yine eski cm e geri dönmüş diye, yağlar birikip sonra gerekli yerlere dağılıyordur. sıra üstlere de gelir. yeter ki büyüme devam etsin. Nez bizi aydınlatır gelince

evet dedgn gbı eskıden ıkı göğüs aramda 3 parmak kadar açıklık vardı şimdi 2 parmak kadar :KK9: ve altlardan da buyudu ben de bıraz sarkıklık vardı o da toparlandı şekillendi göğüslerim üstten büyüme de zamanla olur sanırım. nez nirdesinnn :KK9:

öncelikle 21 günü tamamlayanlar benceeee 10 gün 15 gün bekleyin derim.
ben 8inci günümdeyim ama bende tık yok ya hayıt tohumu da kullanıyorum acaba ondan mı ki. birbirlerinin etkisini yok ediyo olabilir mi yoksa saçmaladım mı :) gerçekten kaşıntı ağrı sızı yok :KK43:((

kızlar ben yenı dınleyıp kapattım telkini göğüslerimi ölçttüm 2 cm altta da üstte de büyüme var geçen de böyle olmstu bır kac saatt gecyr telkını dınlemeye ara veryrm oyle olcyrm eskı halıne gerı donyr cm olarak. Nıye boyle oluyor anlamadım:KK69:
ayy ne cok adım gecmıs benım oyle geldım kızlar geldım:KK1: Olctum 99 cm gelıyo ama ben cm yerınde saysın ıstıyodum ya neyse bakalım 1 cmlık buyume var ancak dolgunluk cok daha fazla bende o yuzden mutluyum dıyebılırım zaten cm olarak ıstemıyodum:KK50: Senın kı cok ılgıncmıs cnm dınlerken buyumesı tuhaf:44:
kızlar bana birşeyler oluyor :KK69: Ilk defa oluyor göğüslerim de değişik bir ağrı yanma var
evet cnm agrılar degısıyo zamanla yanma zaten oluyo agrınında cınsı degısıyo demısdım zaten:KK53:
yok canım hepinize sordum, nez öncü olduğu için özellikle onun ismini yazdım :) teşekkür ederim cevabın için. Evet bunca zaman dinledim, mükafatını da alıyorum yavaş yavaş. Ama işte dedim ya ilerlemeyi gördükçe acaba önce cm olarak büyütsem daha mı iyi olurdu diyorum. çünkü benim göğüslerimde cm eksikliği de var sadece dolgunluk değil:)
cnm cok bı etkısı yok yaa o melodının kuru kuruya cm ıste bısey degısmıyo kı yıne valla en etkılısı telkın cnm sen buna devam et hem dolgunlukla bırlıkde cm cook daha super olur emın ol

ayy ne cok adım gecmıs benım oyle geldım kızlar geldım:KK1: Olctum 99 cm gelıyo ama ben cm yerınde saysın ıstıyodum ya neyse bakalım 1 cmlık buyume var ancak dolgunluk cok daha fazla bende o yuzden mutluyum dıyebılırım zaten cm olarak ıstemıyodum:KK50: Senın kı cok ılgıncmıs cnm dınlerken buyumesı tuhaf:44:

evet cnm agrılar degısıyo zamanla yanma zaten oluyo agrınında cınsı degısıyo demısdım zaten:KK53:

cnm cok bı etkısı yok yaa o melodının kuru kuruya cm ıste bısey degısmıyo kı yıne valla en etkılısı telkın cnm sen buna devam et hem dolgunlukla bırlıkde cm cook daha super olur emın ol

yuhh 99 mu maşşalahh 99 kaç bedene tekabül ediyoo

ben daha önce yağ da kullandım dğer melodı de onlar sadece cm olarak buyuttuler cm olarak buyutmese bıle bu telkin gözle görülür derecede göğüslerim toparlandı dikleşti şekillendi ve sarkıklıgı gttı bunu hiç bir şey sımdye kadar gerceklestırmedı ve göğüs aram çok boştu dolmaya basladı cm olarak zaten yağlarla buyutuluyor onemlı olan toparlanmasydı ve olyrda ayrıca eskıden göğüslerim uzundu sinir olyrdm şimdi yuvarlak oldular o yuzden alttan buyume var nezcım senın adına cok sevındım 1 cm buyume var ama sen cm olarak dglde dolgunlaşsın içi dolu olsun dyrdn gercekten de oyle olyr parfait sana çok tşk ederim tekrar inş en kısa zamanda gelırsın.

ben daha hiç ölçmedim ama, seninle aynı gündeyiz ve dediğin gibi benim de alt taraftan ve yanlardan doldu. He tabi bir de göğüs arası. Belki sırayladır, önce alt ve yan tarafları büyüyordur. Hani diyorsun ya üstten yine eski cm e geri dönmüş diye, yağlar birikip sonra gerekli yerlere dağılıyordur. Sıra üstlere de gelir. Yeter ki büyüme devam etsin. Nez bizi aydınlatır gelince

canım aynen oyle benımde alt ve yanlar dolgunlastı ılk olarak bıde bugun dolguluyu takdım nasıl duruyo bakıyım bı dıye de topladıgı ıcın ust kısımda dolmus geldı bana bıraz daha

ben daha önce yağ da kullandım dğer melodı de onlar sadece cm olarak buyuttuler cm olarak buyutmese bıle bu telkin gözle görülür derecede göğüslerim toparlandı dikleşti şekillendi ve sarkıklıgı gttı bunu hiç bir şey sımdye kadar gerceklestırmedı ve göğüs aram çok boştu dolmaya basladı cm olarak zaten yağlarla buyutuluyor onemlı olan toparlanmasydı ve olyrda ayrıca eskıden göğüslerim uzundu sinir olyrdm şimdi yuvarlak oldular o yuzden alttan buyume var nezcım senın adına cok sevındım 1 cm buyume var ama sen cm olarak dglde dolgunlaşsın içi dolu olsun dyrdn gercekten de oyle olyr parfait sana çok tşk ederim tekrar inş en kısa zamanda gelırsın.

yuhh 99 mu maşşalahh 99 kaç bedene tekabül ediyoo
cnm 98 cm dı sımdı 99 cm olmus aslında 100u zorluyoda ben 99 dıyorum o bıle sayı olarak fazla cnm beden olarak falan kucuk ama cm olarak fazla sırttan mı neyse bılmıyorum gercı kılom aynı 20 cm kadar fark var onceden 80lerde gelıyodu uc yıl once falan alt 78 benım ustle arasında hıc fark yok gıbıydı ust de80 falandı yaptıgım masajlar sonucu kuru kuruya cm ler arttı ıste

cnm o kadar guzel anlatmıssın kı gercekden duygularıma tercuman oldun evet bugune kadar hıc boyle bı buyume olmadı hıc bısey bu sekılde buyutmedı hep cmler arttı ıclerı bos kaldı yanı aslında 100u zorluyo cnm ama 99 demek ıstıyorum ben yınede ınsallah cm olarak boyle kalırda dolgunluk artar

ben bugun abarttım 80 dgl 85 dolgusuz taktım :KK9: biraz bolluk var üstten o da inşallah zamanla olucak ben bu telkine çok ınandım ınanmak başarmanın yarısıdır ve başarıyoruzda kızlar:KK64:

ben bugun abarttım 80 dgl 85 dolgusuz taktım :KK9: Biraz bolluk var üstten o da inşallah zamanla olucak ben bu telkine çok ınandım ınanmak başarmanın yarısıdır ve başarıyoruzda kızlar:KK64:

cnm ben henuz dolgusuz takmaya cesaret edemıyorum ne yalan soyleyım ama dolguludan da tastıgını gormek hosuma gıdıyo onceden ıcını doldururdu ve bıraz bosluk bıle olurdu yanı ama sımdı ıcını fazlasıyla dolduruyo ve ustten tasmalar oluyo :KK66: Evet cnm bende oyle cook ınanıyorum bu kez cook olacak ınsallah:KK52:

kızlar bende göğüslerimde bir kıpırdanma hissetmeye başladım. sanki gerginleşiyorlar reglime daha 3 hafta var. regliden dolayı değil eminim. daha çok zaman var çünkü

X