Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nezcim diyelim 1 hafta sürecinde büyüme eğilimi gösterdi az da olsa.
2. 21 günü yapmayacak mıyız nasıl olacak? :26:

valla cnm dınlemek dert degılde basımda kı o agrı baskı benı korkuttu bıraz ondan cekınıyorum yoksa dınlerız sabrederız ama kararsızım bakalım bı buyume olacak mı bu hafta gorelımde ona gore karar verırız belırtıler devam edıyo gunlerdır ama buyume yok henuz

yaa kızlar ben bu telkini dinlerken acayip saçım kaşınıyo yaa cidden orada da yağlanma mı yapıyo. zaten saçım çok yağlıı

kızlar ben yenı dınleyıp kapattım telkini göğüslerimi ölçttüm 2 cm altta da üstte de büyüme var geçen de böyle olmstu bır kac saatt gecyr telkını dınlemeye ara veryrm oyle olcyrm eskı halıne gerı donyr cm olarak. nıye boyle oluyor anlamadım:KK69:

kızlar ben yenı dınleyıp kapattım telkini göğüslerimi ölçttüm 2 cm altta da üstte de büyüme var geçen de böyle olmstu bır kac saatt gecyr telkını dınlemeye ara veryrm oyle olcyrm eskı halıne gerı donyr cm olarak. nıye boyle oluyor anlamadım:KK69:

aynen ya bende dinlerken daha dolgunlar sanki sonradan küçülüyorlar gibi geliyor.:44:

Kızlar, Kuraldışı.com'da 21 gün kuralıyla ilgili şöyle bir açıklama var:

Sadece irade kullanarak alışkanlık değiştirme çabaları ancak kısa bir süre işe yarar. Sonra eski alışkanlıklara geri dönülür; çünkü bilinç ile bilinçaltı çatıştığında kazanan daima bilinçaltıdır. Örneğin, siz bilinçli olarak sigarayı bırakmak isteyebilirsiniz ama bilinçaltınızda sigarayla ilgili olumlu bir kayıt olduğu sürece iradenizi kullanarak sigarayı bir süre bıraksanız bile bir müddet sonra yine başlarsınız.
Bilinçli zihin dakikada dokuz düşünceyi bilinçli olarak algılayabilir; ama bilinçaltı bir dakikada yaklaşık iki buçuk milyon bilgi parçacığını işler.
Olumlu ve olumsuz alışkanlıkların, yaşam deneyimlerinin, inançların belleği bilinçaltındadır. Bir alışkanlığı ondan kurtulmaya çalışarak değiştiremezsiniz. Ama yeni bir alışkanlık yaratabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları yok etmek, yeni bir şeyi öğrenmekten daha zordur. Yeni bir alışkanlığı yerleştirmek için 21 gün boyunca hiç ara vermeden tekrar gerekir. Çünkü yeni alışkanlığın zihinde ve hücresel bellekte kalıcı olarak yerleşmesi 21 gün sürer. Alışkanlıklar tekrarlana tekrarlana kazanılır. Yeni alışkanlığın da zihinde kalıcı sinir ağı “otoyolu” yaratması 21 gün tekrar edilerek oluşur. Zihniniz ve kaslarınız tekrar edilen bir şeyi otomatiğe bağlar. Dişinizi fırçalamak, yürümek ya da ayakkabınızı bağlamak için düşünmüyorsunuz değil mi?
Kişinin bu CD’lerle arzu ettiği hedefe ulaşması için ne kadar zamana ihtiyacı olduğu doğal olarak kendisine bağlıdır; ancak özellikle size yeni alışkanlıklar kazandıracak hipnomeditasyon CD’lerinin en az 21 gün boyunca, günde iki kez (sabah akşam) dinlenmesi şarttır.
Bireysel gelişim yolculuğunuzda bilinçaltınıza belirli bir olgunlaşma süresi tanımanız gerekir; bunu kuluçka dönemi olarak düşünün. Unutmamanız gereken, bu 21 günlük kuluçka dönemini hiç sekteye uğratmadan tamamlamanız gerektiğidir.
UYARI: CD’nizi bir günde 21 kez dinleyerek bilinçaltınızı programlayamazsınız. Dilediğiniz sonuca ulaşmak istiyorsanız, özellikle sağlığınızı yeniden kazanmaya yönelik hipnomeditasyon CD’lerini EN AZ 21 GÜN BOYUNCA, SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE GÜNDE İKİ KEZ DİNLEMENİZ GEREKİR.

Bu da bir şekilde bilinçaltına yönelik bir çalışma olduğundan aynen ilk mesajda yer aldığı gibi sekteye uğratmadan bir şekilde en az 6 saat dinlemek gerekiyor... Daha sonra isteyen 10 gün ara verip tekrar bir 21 gün denesin, belki ben öyle yapacağım :KK3:

prova yapıyorlardır, yakında böyle büyük olacağız diye :21:
şaka bir yana, kalıcı büyümenin işaretidir eminim. 2 cm çok güzel bir büyüme :)

merhaba kızlar, ben bu konunun takipçisiyim fakat hiç yazmıyordum. Ben de telkini dinleyenlerdenim. Bugün 12. günüm. Gözle görülür bir fark var, genişledi, dolgunlaştı, dışarı doğru da ilerlemesi oldu. Ama azar azar hepsinden:) Yorumları okurken şuna dikkat ettim, bu telkini dinleyenlerin çoğu, bu telkini dinlemeden önce 10günde 3cm büyüme melodisini dinlemiş. Nezcim özellikle sana soruyorum, acaba önce onu dinleyip sonra bunu dinlemek daha mı yararlı olacaktı? Yani dolgunluk gitti cm kaldı demişsin ama işte o da bu telkinin dolgunluğunu sağlaması için güzel bir altyapı mı olacaktı acaba? İlk 2-3 gün ara ara uyuşma şeklinde kaşıntılar sızılar oldu bende, 5. günde dolgunlaşmayı farkkettim. daha sonra işte çapı genişledi, eskiye göre ağırlaştı, dışa doğru hareketi oldu. ama göğüslerim öncesinde de çok küçük olduğu için, önce diğer melodiyi dinleseydim daha mı güzel yapmış olurdum nez? Yani nasıl anlatayım, sonra sönecek olsa bile önce cm olarak büyümesi, daha sonra da bu telkinle kalıcı dolgunluk ve büyüme sağlaması için çok yararlı olurdu diye düşünüyorum son zamanlarda. O yüzden bi de neze sorayım dedim. Yardımcı olursan sevinirim.

merhaba kızlar, ben bu konunun takipçisiyim fakat hiç yazmıyordum. Ben de telkini dinleyenlerdenim. Bugün 12. günüm. Gözle görülür bir fark var, genişledi, dolgunlaştı, dışarı doğru da ilerlemesi oldu. Ama azar azar hepsinden:) Yorumları okurken şuna dikkat ettim, bu telkini dinleyenlerin çoğu, bu telkini dinlemeden önce 10günde 3cm büyüme melodisini dinlemiş. Nezcim özellikle sana soruyorum, acaba önce onu dinleyip sonra bunu dinlemek daha mı yararlı olacaktı? Yani dolgunluk gitti cm kaldı demişsin ama işte o da bu telkinin dolgunluğunu sağlaması için güzel bir altyapı mı olacaktı acaba? İlk 2-3 gün ara ara uyuşma şeklinde kaşıntılar sızılar oldu bende, 5. günde dolgunlaşmayı farkkettim. daha sonra işte çapı genişledi, eskiye göre ağırlaştı, dışa doğru hareketi oldu. ama göğüslerim öncesinde de çok küçük olduğu için, önce diğer melodiyi dinleseydim daha mı güzel yapmış olurdum nez? Yani nasıl anlatayım, sonra sönecek olsa bile önce cm olarak büyümesi, daha sonra da bu telkinle kalıcı dolgunluk ve büyüme sağlaması için çok yararlı olurdu diye düşünüyorum son zamanlarda. O yüzden bi de neze sorayım dedim. Yardımcı olursan sevinirim.

Nez'e sormuşsun ama dayanamadım atlayayım dedim :) hazır dinliyorsun bırakma bence, bu bitince de diğer melodiyi dinlersin, belki en süper gelişme sende olur, hepimiz senin izinden gideriz :KK16:

Nez'e sormuşsun ama dayanamadım atlayayım dedim :) hazır dinliyorsun bırakma bence, bu bitince de diğer melodiyi dinlersin, belki en süper gelişme sende olur, hepimiz senin izinden gideriz :KK16:

yok canım hepinize sordum, nez öncü olduğu için özellikle onun ismini yazdım :) teşekkür ederim cevabın için. Evet bunca zaman dinledim, mükafatını da alıyorum yavaş yavaş. Ama işte dedim ya ilerlemeyi gördükçe acaba önce cm olarak büyütsem daha mı iyi olurdu diyorum. çünkü benim göğüslerimde cm eksikliği de var sadece dolgunluk değil:)

benımde 12. günüm demek ki aynı gunde baslamısız senınle bende de senın gbı belırtıler var ben daha once nezın melodısını dınlemıstım 4 cm kadar buyume oldu ama dolgunluk yoktu bunda dolgunlukda oluyor az bır zaman kaldı btrnce inşallah cm olarak da büyür de dger melodiyi dinlemeye gerek kalmaz

he benimkilerde de aynen problem var, alt 70 üst 80, yatınca dümdüz oluyo :KK9: bir de öyle destekli dolgun gösteren sütyenleri giymeyi de sevmem, sıkıntı basar :KK8: henüz 7. günüm, hafif kaşınmalar ağrılar başladı ama iyice dolgunlaştıklarını görmeden ölçmicem :KK9: du bakalım, seninkiler bir dolgunlaşsın önce, sonra iyice cm olarak büyütürsün kalıcı yaparsın işte süper olur :KK16:

hatta, nasıl olsa kafayı bozmuşken ben öyle yapayım, önce bunu 21 gün sonra 10 gün o... bakalım noolcak :KK53:

benımde 12. günüm demek ki aynı gunde baslamısız senınle bende de senın gbı belırtıler var ben daha once nezın melodısını dınlemıstım 4 cm kadar buyume oldu ama dolgunluk yoktu bunda dolgunlukda oluyor az bır zaman kaldı btrnce inşallah cm olarak da büyür de dger melodiyi dinlemeye gerek kalmaz

keşke ben de başlamadan dinleseydim :KK43: ama görmemiştim onu. Neyse evet inşallah dediğin gibi olur canım:KK34:

hatta, nasıl olsa kafayı bozmuşken ben öyle yapayım, önce bunu 21 gün sonra 10 gün o... bakalım noolcak :KK53:

21 gün sonunda da bu telkinin etkisi devam ediyor ya, hatta asıl o zaman başlıyormuş:) işte o yüzden başka birşey dinlemeye cesaret edemem ben heralde :18: o yüzden pişmanlık duyuyorum en başta dinleseymiydim diye. 4cm az değil yani.

X