merhaba kızlar, ben bu konunun takipçisiyim fakat hiç yazmıyordum. Ben de telkini dinleyenlerdenim. Bugün 12. günüm. Gözle görülür bir fark var, genişledi, dolgunlaştı, dışarı doğru da ilerlemesi oldu. Ama azar azar hepsinden:) Yorumları okurken şuna dikkat ettim, bu telkini dinleyenlerin çoğu, bu telkini dinlemeden önce 10günde 3cm büyüme melodisini dinlemiş. Nezcim özellikle sana soruyorum, acaba önce onu dinleyip sonra bunu dinlemek daha mı yararlı olacaktı? Yani dolgunluk gitti cm kaldı demişsin ama işte o da bu telkinin dolgunluğunu sağlaması için güzel bir altyapı mı olacaktı acaba? İlk 2-3 gün ara ara uyuşma şeklinde kaşıntılar sızılar oldu bende, 5. günde dolgunlaşmayı farkkettim. daha sonra işte çapı genişledi, eskiye göre ağırlaştı, dışa doğru hareketi oldu. ama göğüslerim öncesinde de çok küçük olduğu için, önce diğer melodiyi dinleseydim daha mı güzel yapmış olurdum nez? Yani nasıl anlatayım, sonra sönecek olsa bile önce cm olarak büyümesi, daha sonra da bu telkinle kalıcı dolgunluk ve büyüme sağlaması için çok yararlı olurdu diye düşünüyorum son zamanlarda. O yüzden bi de neze sorayım dedim. Yardımcı olursan sevinirim.