ayyy bende ergenlıkde gogsu buyuyen bırını arıyodum valla kardesıne sorsana cnm yaa ne belırtıler varmıs aynı bızım yasadıklarımız gıbımı oluyomusBen ergenlıkde hıc bısey yapmadım cnm azcık agrı oldu bıraz buyur gıbı oldu sonra fısss sondu gıttı bı dahada hıc buyume olmamısdı yanı hep kendı cabamla ama bu kez cıddı bı buyume soz konusu aynen senınde dedıgın gıbı ergenlıkdekı gıbı buyuyecek ınsallah yıllar oncesıne gerı donduk kızlarr benım muzıkden yana sıkayetım yok farketmıyo yanı alısdım bende neden bılmıyorum ama acayıp yogun bı adet donemı gecırıyorum cnm ama tıbetı yaptım bı ara ona bagladım ben benım sıslık oldu gecdı suan ama yınede cook dolgun ve guzel bana gore
hahahahaha cnm kardesim evde su an sordumArada agri oluyo dedi ama her zaman olmuyo arada bir agri girio mesela tek gögüsün ortasinda falan Ama bak her zaman olmuyomus arasira oluyomus Bizdede öyle zaten arada sirada agri girio Oluyo oluyo devam dinleyin Ay koptum ama neden sordun dio dedim hiiiiic merak ettim...ya abla salakmisin dio Hahahhaha kiz deli sanio beni
hahahahaha cnm kardesim evde su an sordumarada agri oluyo dedi ama her zaman olmuyo arada bir agri girio mesela tek gögüsün ortasinda falan ama bak her zaman olmuyomus arasira oluyomus bizdede öyle zaten arada sirada agri girio oluyo oluyo devam dinleyin ay koptum ama neden sordun dio dedim hiiiiic merak ettim...ya abla salakmisin dio hahahhaha kiz deli sanio beni
ben zaten her zaman sükrederim halima elim ayaim tutuyo saglikliyim ALLAHim sükürler olsun diorum....bunuda bi yandan yapioruz ama sükretmeyi unutmuyorum :) tek dert gögüs kücüklügü olsun
dün bi arkadaşım geldi bana gögüslerini bir göresniz o kadar güzel görünüyodu ki giydiği herşey yakışıyo üzerine çok özendim ona,, ama bazen diyorum ya günaha mı giriyorum diye allah beni böyle yaratmış çok şükür elim ayağım tutuyo niye bunu kafaya takıyorum diye ama o kadar küçük ki portakal deği limon gibi büyüklüğü o yüzden biraz dolgunlaşsın istiyorum sadece
tabı cnm agrı oluyo ben hatırlıyorum da dokunamazdım yanı oyle hemde el degmeyecek sekılde agrı oluyodu cnm ama gel gorkı bos yere cekmısız o agrılarıay harikasın ya. Demek ergenlikte öyle ağrılar oluyormuş. Bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim canım bilgi için.
Ergenlikte yarım kalıp yaşayamadığım büyüme işine şimdi başladık. çok şükür ya.
aynen öyle bu yasimizda ergenlige giriyoruzHala gelip neden sordun dio yaaa
neden gunah olsun kı ısyan etmıyoruz estetık yaptırmıyoruz sadece dogal yollarla buyutmeye calısıyoruz yanı:26: Benımde cevız lımon portakal derken sımdı yarım greyfurt oldu valla karpuza dogru yol aldık bakalımmAyy allah korusun tam greyfurt olsun yeter yaa
Tuhafına gıttı demekkı sen demıyomusun da cnm telkın dınledıgını evdekılere annene kardesıne yanı
tatlım telkini ömür boyu mu dinlicez dinlemeyi bırakınca söner mi göğüsler:85:
ayyy bende ergenlıkde gogsu buyuyen bırını arıyodum valla kardesıne sorsana cnm yaa ne belırtıler varmıs aynı bızım yasadıklarımız gıbımı oluyomusBen ergenlıkde hıc bısey yapmadım cnm azcık agrı oldu bıraz buyur gıbı oldu sonra fısss sondu gıttı bı dahada hıc buyume olmamısdı yanı hep kendı cabamla ama bu kez cıddı bı buyume soz konusu aynen senınde dedıgın gıbı ergenlıkdekı gıbı buyuyecek ınsallah yıllar oncesıne gerı donduk kızlarr benım muzıkden yana sıkayetım yok farketmıyo yanı alısdım bende neden bılmıyorum ama acayıp yogun bı adet donemı gecırıyorum cnm ama tıbetı yaptım bı ara ona bagladım ben benım sıslık oldu gecdı suan ama yınede cook dolgun ve guzel bana gore
kardesim bilmesede olur yani 12 yasinda kafasini bozmimAnnem bilio tek oda inanmio öyle seymi olur dio sacmalik
neden gunah olsun kı ısyan etmıyoruz estetık yaptırmıyoruz sadece dogal yollarla buyutmeye calısıyoruz yanı:26: Benımde cevız lımon portakal derken sımdı yarım greyfurt oldu valla karpuza dogru yol aldık bakalımmAyy allah korusun tam greyfurt olsun yeter yaa
canımm bnmkilerde dnlerkenn dolgn oluyo baya snraa geçiyoo sankii anlamadm yaaaaa
ayy çok hoşsunEvet dolu dolu orta bir greyfurt olsun yeter valla
ayy çok hoşsunevet dolu dolu orta bir greyfurt olsun yeter valla
hehe aynen büyüsünler görcekler onlar :) kendime yeni bi bikini aldim zaten cok güzel...üstünü bi beden büyük aldim oldu ama büyüyünce dahada bi süper olcak :)
bunu aldim
aaaaaaaa neden cikmio((((