Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hahahahaha cnm kardesim evde su an sordum arada agri oluyo dedi ama her zaman olmuyo arada bir agri girio mesela tek gögüsün ortasinda falan ama bak her zaman olmuyomus arasira oluyomus bizdede öyle zaten arada sirada agri girio oluyo oluyo devam dinleyin ay koptum ama neden sordun dio dedim hiiiiic merak ettim...ya abla salakmisin dio hahahhaha kiz deli sanio beni

dün bi arkadaşım geldi bana gögüslerini bir göresniz o kadar güzel görünüyodu ki giydiği herşey yakışıyo üzerine çok özendim ona,, ama bazen diyorum ya günaha mı giriyorum diye allah beni böyle yaratmış çok şükür elim ayağım tutuyo niye bunu kafaya takıyorum diye ama o kadar küçük ki portakal deği limon gibi büyüklüğü o yüzden biraz dolgunlaşsın istiyorum sadece

aaa ne ayıpp ablalara yardımcı ol tatlım demı ama Pekı boynunda agrı oluyomu kı merak ettım ama sımdı salakmısın tepkısınden sonra soramazsın da sen :18: Evet yaa bızde beklıyoz kı gun boyu 7 24 agrısın Zaten bırgunde buyuse korkarız da ne oldu boyle dıye boyle ıyı kızlar devam ıkı ayda bır beden olsa super olur valla

ben zaten her zaman sükrederim halima elim ayaim tutuyo saglikliyim ALLAHim sükürler olsun diorum....bunuda bi yandan yapioruz ama sükretmeyi unutmuyorum :) tek dert gögüs kücüklügü olsun

Ay harikasın ya. Demek ergenlikte öyle ağrılar oluyormuş. Bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim canım bilgi için.
Ergenlikte yarım kalıp yaşayamadığım büyüme işine şimdi başladık. Çok şükür ya.

aynen öyle bu yasimizda ergenlige giriyoruz hala gelip neden sordun dio yaaa

evt oluyo agrilar girio arada hafif kasinti oluyo dolgunlasti :) 13. günümdeyim daha yeni yeni yavas yavas olcak..acele etmeyin zaten cabuk büyüse ALLAH korusun kanser riski falan artar böle yavas yavas iyi :)

Son düzenleme:

neden gunah olsun kı ısyan etmıyoruz estetık yaptırmıyoruz sadece dogal yollarla buyutmeye calısıyoruz yanı:26: Benımde cevız lımon portakal derken sımdı yarım greyfurt oldu valla karpuza dogru yol aldık bakalımm Ayy allah korusun tam greyfurt olsun yeter yaa

tabı cnm agrı oluyo ben hatırlıyorum da dokunamazdım yanı oyle hemde el degmeyecek sekılde agrı oluyodu cnm ama gel gorkı bos yere cekmısız o agrıları
aynen öyle bu yasimizda ergenlige giriyoruz Hala gelip neden sordun dio yaaa

Tuhafına gıttı demekkı sen demıyomusun da cnm telkın dınledıgını evdekılere annene kardesıne yanı

tatlım telkini ömür boyu mu dinlicez dinlemeyi bırakınca söner mi göğüsler:85:

tatlım telkini ömür boyu mu dinlicez dinlemeyi bırakınca söner mi göğüsler:85:

hayır cnm parfaıt 21 gun yeterlı dedı dınleme olarak bılınc altınız zaten onu 21gun boyunca kodluyo dedı daha sonra dınlemesen bıle kendı kendıne yapması gerekenı yapıyo taakı ıstedıgın boyuta ulasana dek dedı onemlı olan burda kendıne bı gogus boyutu belırle ben 80 ıstıyorum mesela cunku ılerde evlenınce de buyuyo dogum falan derken 85ı bulur o yuzden bekar ınsan ıcın en ıdeal 80 bence Ben suan ara verdım bır hafta egerkı bu bır haftada buyume kendı kendıne devam ederse tekrar ıkıncı 21 gunu dınlemem heralde

canımm bnmkilerde dnlerkenn dolgn oluyo baya snraa geçiyoo sankii anlamadm yaaaaa

kardesim bilmesede olur yani 12 yasinda kafasini bozmim Annem bilio tek oda inanmio öyle seymi olur dio sacmalik

ayy cokda kucukmus yaa bencede soyleme sorarsa bı daha dekı ergenlıkde gogus buyumesı konusunda arastırma yapıyorum de okuldan ıstedıler dersın Valla ınanmıyolar cnm ılk basda ama sonra gozle gorulur sekılde oldugunu gorunce buyumenın ınanıyolar annem dıyodu kı hatta ee gerı sonuyo bunlar 10 gunde 3 cm oyle oldu ya Yok bu baska dedım bende

ayy çok hoşsun evet dolu dolu orta bir greyfurt olsun yeter valla

canımm bnmkilerde dnlerkenn dolgn oluyo baya snraa geçiyoo sankii anlamadm yaaaaa

cnm o pıskolojık olabılır bence bende olmadı oyle bıde durmadan ıncelemeyın oda ıyı olmuyo kendı halıne bırakın bı sure sonra bırden buyudugunu anlayınca cok daha guzel oluyo

ayy çok hoşsun Evet dolu dolu orta bir greyfurt olsun yeter valla

yanlız ısı garantıye alıyo bakarmısın dolu dolu bı greyfurt yanı oyle kucuk boy orta falan degıl en ırısınden ayy cok ac gozluyuz bız yaa yok ya ondan sonradan gorme olacaz hepımız ne kıymetlı olur ama Nazar deger dıyede korkup dekoltede gıymezmısız artık Sagol cnm o senın hoslugun

hehe aynen büyüsünler görcekler onlar :) kendime yeni bi bikini aldim zaten cok güzel...üstünü bi beden büyük aldim oldu ama büyüyünce dahada bi süper olcak :)

bunu aldim

aaaaaaaa neden cikmio ((((

Son düzenleme:

ayy ben de alacağım bikinilerin, sütyenlerin içini doldurmadığımdan üstten pörtlesin diye yaptığım binbir hokkabazlıklarla giydiğim elbiselerin, dekoltesi açık bluzlerimin yeni halimle üstümde duruşlarını hayal edip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…