Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar ben tam 21 günü doldurdumm dün bitti. şimdi ara vereyimmii
cnm benım son gun dınlerken bıle bıraz basımın sol tarafında degısık bı agrı oldu o yuzden hıc dınlemeden bır hafta ara ver derım ben:KK34:
kızlar gerçekten bu işe yarıyor mu ya inanamıyorum şaka gibi ??? Herkes memnun kalmış nasıl yani? Hiç dinlemedim iş yerinde olduğum için :93: Bu sesi ne kadar dinliyorsunz? Menun kalanlar anlatsın lütfen
evet saka gıbı ama gercek:KK1: Valla 21 gun boyunca gunde 6 8 saat arası dınlemeye calıstım vee sonuc guzel cnm gozle gorulur sekılde bı fark oldu daha da devam edecek ınsallah:KK34:
[
yok cnm birsey demiolar...internete falanda giriorum derste gelismeleri okuyorum :) bi sorun olmuyo :nazar:
ohh ne guzelmıs valla cnm:KK1: ıyı ıyı gerı kalmıyon boylece gundemden aman derslerden gerı kalmada artık hoca sorarsa bu coook daha onemlı bı mevzu dersın:KK9:

Kızlar göğüslerim büyüyor gerçekten. Bu işi başaracağız inşallah. :KK19:

Ama sol göğsümün yanında, orta olan kısmı kahverengi olmuş. Morarmış gbi acaba neden ki. :KK53:

kızlar göğüslerim büyüyor gerçekten. Bu işi başaracağız inşallah. :KK19:

Ama sol göğsümün yanında, orta olan kısmı kahverengi olmuş. Morarmış gbi acaba neden ki. :KK53:

evet cnm yaa cıddı cıddı buyutuyoz valla:KK52: Ne demek ıstedıgını anlamadım cnm nasıl yanı morluk nerde tam olarak:KK53: Ayy dun gece boyu agrım oldu cnm yaa dınlemeyı bırakdım vede bılıyosun kı:KK1: Hatta uyku tutmadı bu yuzden bırde koltuk altının hızasında asagı kısım her ıkı yanlarımda da dokununca agrı vardı neden anlamadım hanı gogus hızasından vucudun yan kısımları varya oralar ıste :KK51:

zaten gügos büyütme toktalari koltuk alti ve boyun diye duydum ondan oluyodur o agrilar :)

koltuk altı ve boyunda zaten oluyodu da cnm sımdı koltuk altının asagısında her ıkı yanda da oldu bu yenı bı gelısme:KK1: Aman olsun olsun en azından degıyo valla agrıyı cektıgımıze bu kez:KK9: Valla ben bıseyı anladım kı bu gogus buyutme ısı cıdden cook zor ve oyle masajla sunla bunla olacak ıs degılmıs hem cook uzun zaman ıstıyo hemde kesın etkılı bı yontem ıstıyomus veee bız o yontemı bulduk:KK76:

Burası bi hayli coşmuş güzel oolmuş :) yazıanları okumakta zorlandım.. Benim 9. günüm ama 3 gündür 6 saati tamamlayamadım :KK43: ben sürekli eşimle yan yana oldugum için şanssızım bırakmıyoki dinliyim :KK43: Nez 10günde 3 cm büyüten müzik eki ettimi sende rica etsem atarmısın bana..

Son düzenleme:
evet cnm yaa cıddı cıddı buyutuyoz valla:KK52: Ne demek ıstedıgını anlamadım cnm nasıl yanı morluk nerde tam olarak:KK53: Ayy dun gece boyu agrım oldu cnm yaa dınlemeyı bırakdım vede bılıyosun kı:KK1: Hatta uyku tutmadı bu yuzden bırde koltuk altının hızasında asagı kısım her ıkı yanlarımda da dokununca agrı vardı neden anlamadım hanı gogus hızasından vucudun yan kısımları varya oralar ıste :KK51:

Ya göğsün orta kısmı var ya orada ama sol göğüse yakın. Şüphelendim şimdi. Ama acımıyor. :KK53:

Canım bu ağrılar bizimde başımızdan geçecek. :18:
İyi ki sen söylüyorsun da hastanede almıyoruz soluğu. :KK1:

koltuk altı ve boyunda zaten oluyodu da cnm sımdı koltuk altının asagısında her ıkı yanda da oldu bu yenı bı gelısme:KK1: Aman olsun olsun en azından degıyo valla agrıyı cektıgımıze bu kez:KK9: Valla ben bıseyı anladım kı bu gogus buyutme ısı cıdden cook zor ve oyle masajla sunla bunla olacak ıs degılmıs hem cook uzun zaman ıstıyo hemde kesın etkılı bı yontem ıstıyomus veee bız o yontemı bulduk:KK76:

aynen öyle :)kardesim ergenlikte su an ve görüyorum gögüsleri benden büyük olcak...benimkilerin büyümeme nedeni bence ergenlikte baya bi kilo vermistim oda büyümeyi engelledi kesin...ama simdi büyütüces ergenlikteki gibi :) bende 21 gün dolunca 1 hafta bekleyip tekrar dinlicem...ins farfait o zamana kadar gelirde o 21 gününüde baska mi melodiyle dinleriz :) adetimde yaklasio geldi gelecek bakalim bende nasil bi etki yapcak adet olunca....bende hic öle gögüs dolgunlasma falan olmuyo regl döneminde karnim siser o kadar sona gider yine :KK61: bakalim bu sefer gögüsümde etki etcekmi ins dolgunluk gitmez...dün acayip bi sertlik vardi gögüslerimde bügün öyle degil:KK61: bi degisiklikler oluo bakalim 21 günün sonunda nasil olcak merak ediorum...bugün 13. günüm

Burası bi hayli coşmuş güzel oolmuş :) yazıanları okumakta zorlandım.. Benim 9. günüm ama 3 gündür 6 saati tamamlayamadım :KK43: ben sürekli eşimle yan yana oldugum için şanssızım bırakmıyoki dinliyim :KK43: Nez 10günde 3 cm büyüten müzik eki ettimi sende rica etsem atarmısın bana..
CNM SADECE CM OLARAK OLDU AMA DOLGUNLUGU GERI GITTI SEN BILIRSIN AMA YINEDE SADECE TELKINI DINLE DERIM DEVAM ET YANI HEM ONUN ICIN BAZI SEYLERDE SOYLEDILER SUT BIRIKIYO FALAN DIYE AMA EGERKI CM ISTERSEN YINEDE DINLE GUNDE 20 KEZ ARD ARDA DEGIL AMA CNM BENDE4 CM BUYUTTU DOLGUNLUK GECDI ZAMANLA CM KALDI AMA CNMhttp://www.youtube.com/watch?v=LL3AivdXVaI BU LINKDEN DINLEYEBILSIN
Ya göğsün orta kısmı var ya orada ama sol göğüse yakın. Şüphelendim şimdi. Ama acımıyor. :KK53:

Canım bu ağrılar bizimde başımızdan geçecek. :18:
İyi ki sen söylüyorsun da hastanede almıyoruz soluğu. :KK1:

BENDE ZATEN NE OLSA HEMEN ONDAN SOYLUYORUM KI HAZIRLIKLI OLUN OLUNCA SASIRMAYIN DIYE CNM:KK1: BENDE MORLUK YOK CNM AMA BELKIDE CARPMIS OLABILIRMISIN BI YERE :44: BU ARADA KASINTILAR SIKLASTI BENDE YAA UYUZ GIBI KASINIYOM:KK60: AGIRLAR DA AYNEN DEVAM EDIYO:KK62: VE AGRININ SEKLI BILE BI DEGISTI SANKI :KK30:

kızlar bilgisayara yükledim ama bişey daha isticem flash belleğe atmak için napıcam sağ tıklayınca gönder demiyoki

ayy canmm büyütücezz başka çaresi yok napalm:KK19:

CNM SADECE CM OLARAK OLDU AMA DOLGUNLUGU GERI GITTI SEN BILIRSIN AMA YINEDE SADECE TELKINI DINLE DERIM DEVAM ET YANI HEM ONUN ICIN BAZI SEYLERDE SOYLEDILER SUT BIRIKIYO FALAN DIYE AMA EGERKI CM ISTERSEN YINEDE DINLE GUNDE 20 KEZ ARD ARDA DEGIL AMA CNM BENDE4 CM BUYUTTU DOLGUNLUK GECDI ZAMANLA CM KALDI AMA CNMhttp://www.youtube.com/watch?v=LL3AivdXVaI BU LINKDEN DINLEYEBILSIN

tamam canım sen uygun görmediysen ben telkinime devam ediyim.. çok teşekkür ederim..

tamam oldu sonunda bitek tele yükliem o kaddar

teşşekkürler inşallah bi faydası olur 21 gün boyunca günde 6 saatti dimi

aynen öyle :)kardesim ergenlikte su an ve görüyorum gögüsleri benden büyük olcak...benimkilerin büyümeme nedeni bence ergenlikte baya bi kilo vermistim oda büyümeyi engelledi kesin...ama simdi büyütüces ergenlikteki gibi :) bende 21 gün dolunca 1 hafta bekleyip tekrar dinlicem...ins farfait o zamana kadar gelirde o 21 gününüde baska mi melodiyle dinleriz :) adetimde yaklasio geldi gelecek bakalim bende nasil bi etki yapcak adet olunca....bende hic öle gögüs dolgunlasma falan olmuyo regl döneminde karnim siser o kadar sona gider yine :KK61: Bakalim bu sefer gögüsümde etki etcekmi ins dolgunluk gitmez...dün acayip bi sertlik vardi gögüslerimde bügün öyle degil:KK61: Bi degisiklikler oluo bakalim 21 günün sonunda nasil olcak merak ediorum...bugün 13. Günüm
ayyy bende ergenlıkde gogsu buyuyen bırını arıyodum valla kardesıne sorsana cnm yaa ne belırtıler varmıs aynı bızım yasadıklarımız gıbımı oluyomus:KK30: Ben ergenlıkde hıc bısey yapmadım cnm azcık agrı oldu bıraz buyur gıbı oldu sonra fısss sondu gıttı bı dahada hıc buyume olmamısdı yanı hep kendı cabamla ama bu kez cıddı bı buyume soz konusu aynen senınde dedıgın gıbı ergenlıkdekı gıbı buyuyecek ınsallah yıllar oncesıne gerı donduk kızlarr:KK52:benım muzıkden yana sıkayetım yok farketmıyo yanı alısdım:KK9:bende neden bılmıyorum ama acayıp yogun bı adet donemı gecırıyorum cnm ama tıbetı yaptım bı ara ona bagladım ben benım sıslık oldu gecdı suan ama yınede cook dolgun ve guzel bana gore :KK64:

ayy canmm büyütücezz başka çaresi yok napalm:KK19:
evet cnm aynen oyle:KK52:
tamam canım sen uygun görmediysen ben telkinime devam ediyim.. çok teşekkür ederim..
ben kendım cok memnun kalmadıgım bıseyı onermem baskasına cnm :KK34: Sen telkıne devam et gerısını bosver en etkılı cozumu bulduk bız nasıl olsa:KK76:
tamam oldu sonunda bitek tele yükliem o kaddar

teşşekkürler inşallah bi faydası olur 21 gün boyunca günde 6 saatti dimi

ıstersen 8 saat dınle cnm ama 6 saatın altına dusme ve hıc gun atlama yanı bı gun dınleyıp ertesı gun dınlememezlık yapma :KK54:

X